) .Ideea e ca daca stii la ce sa te astepti dupa remapare nu o sa ramai dezamagit.
Remapat Sau NU
Collapse
X
-
unii simt modificarile ,altii paranoici simt ca dupa o perioada nu mai trage masina cum a tras in ziua remaparii ,altii mai paranoici nu simt nimic sau se asteapta sa fie Ferrari dupa,altii au impresia ca nu le modifici nimic
) .Ideea e ca daca stii la ce sa te astepti dupa remapare nu o sa ramai dezamagit.
-
nu am inteles exact ce anume vrei sa spui. ce anume depinde de paranoile fiecaruia?! mentionez ca sunt un pic paranoic
ma simt urmatit ... de masini cu mai multi cai
Leave a comment:
-
depinde de paranoile fiecaruia si cat de bine isi cunoaste omul masina inainte
Leave a comment:
-
din cate am inteles cel mai bine se simte la motoarele de 1.4 dar e doar o opinie a cuiva cu care am discutat. si mai stiu pe cineva cu 1.6 16v remapat care dupa resoftare a plecat la test drive si s-a intors afisand un zambet care m-a lamurit. omul era multumit de noile performante.
Leave a comment:
-
eu am stage 2 dimsport si pot spune ca masina se comporta excelent. initial am fost putin speriat si am facut stage 1. vazand ca totul este ok am mers mai departe si nu regret decat ca nu am facut de prima data acest pas.
recomand. in afara de cuplu marit si zvacul acela special observ si o scadere a consumului cu 0.4-0.6 %. (1.5DCI, 70CP, 2007)
Leave a comment:
-
da, si-a facut. chiar multi. se simte ceva, in conditiile in care la mers normal, consumul ori nu creste ori creste cu foarte putin, gen 0,2-0.3%.
Leave a comment:
-
la logan 16v si-a facut cnv? cum se simte? cu consumu cum e ? ast un pm poate nu mai gasesc thred ul
Leave a comment:
-
Remaparea, daca este facuta de cineva care se pricepe, este sa zicem pe o scara de la 1-10 (a performantelor ce pot fi obtinute) undeva la 5. adica nu-ti duce motorul la limita. si parerea mea este ca mai degraba iti strici motorul daca folosesti un ulei care il pun cei de la dacia in reprezentanta decat un ulei de calitate din comert. la fel te intreb si eu daca un producator de procesoare le vinde la o frecventa de2.4 oare nu ar fi fost vandut la 3 daca nu ar fi daunat un overclock?! ei bine eu am folosit un procesor overclock-at timp de 5 ani dupa care l-am dat cuiva si inca merge...Originally posted by burtosu View PostRevin la intrebarea mea,de ce nu le-au facut asa din fabrica?Oare eceste remapari nu dauneaza in timp anumitor componente?
Loganul care il am nu l-am menajat...pentru ca nu prea tragea eu nu schimbam decat pe la 3500-4000 ture si in depasiri pe la 4000-5000. dupa resoftare la fel merg cu el si nu am avut probleme inca (masina are 80000km)
Leave a comment:
-
ba da, in loc de 500.000km te va tin motorul doar 450.000, sa zicem
Leave a comment:
-
Revin la intrebarea mea,de ce nu le-au facut asa din fabrica?Oare eceste remapari nu dauneaza in timp anumitor componente?
Leave a comment:
-
este exact ca la procesoare merg foarte bine si overclock-ate numai sa stii cat trebuie sa le overclockezi. la fel si motoarele astea ...le dai un pic mai multa benzina un pic mai mult avans si obtii niste performante in plus. au unu am optat pentru resoftare si sunt multumit ca am facut acest lucru.Originally posted by burtosu View PostEu sunt in mare dilema cu remaparea asta ,daca face si drege de ce oare nu s-au facut aceste modificari din fabrica,ca toate motoarele sa aiba puteri marite si sa castige la capitolul marketing,sa nu mai fim nevoiti sa umblam dupa aceea la mape.(sunt convins ca si dupa aceea tot se incerca remaparea de catre cineva).
Leave a comment:
-
nu, tu practic beneficiezi de acea rezerva de putere fiindca folosesti masina la altitudini joase, cu aer mai dens, temperaturi mai scazute decat maroc, sa zicem. softul de 75 de cai se adreseaza oricarei tari, inclusiv alaska sau sahara. deci 82 de cai (cu indulgenta) din remapare, se vor sufoca la altitudini mari sau temperaturi extreme....sa zicem.
Leave a comment:
-
din cate am auzit motorul mai are o "rezerva" de putere pe care o "activezi" facand aceasta remapare....daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati....
Leave a comment:
-
Eu sunt in mare dilema cu remaparea asta ,daca face si drege de ce oare nu s-au facut aceste modificari din fabrica,ca toate motoarele sa aiba puteri marite si sa castige la capitolul marketing,sa nu mai fim nevoiti sa umblam dupa aceea la mape.(sunt convins ca si dupa aceea tot se incerca remaparea de catre cineva).
Leave a comment:
-
si eu mi-am resoftat loganu meu 1,4 si pentru prima data in 80000km am reusit sa urc un deal cu treapta 5 si acul la vitezometru urca. mentionez ca aveam si bagaje si masina plina. creste in turatii mai repede motorul suna mai agresiv consumul cred ca mi-a crescut nesemnificativ dar nu-mi pare rau.
am in jur de 3000km de cand l-am resoftat si sunt foarte multumit. recomand.
Leave a comment:

Leave a comment: