daca urmaresti posturile mele anterioare vei gasi o lista cu materialele folosite pentru usile fata iar preturile sunt variabile functiede locul de achizitie a materialelor.
Vopsire Interior Portiere
Collapse
X
-
Daca nu te superi flytomefly,in ce zona a iasului locuiesti? Am de gand sa-mi vopsesc si eu mai multe zone din interior si am zis ca poate imi esti de ajutor.
Dar tu te superi daca-ti dau un "roshu", asa de bine ai venit? SCRIE CORECT!Last edited by andy_x3m; 31 March 2010, 09:21.sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā¦azi, 2012 a murit de foame.
Comment
-
flytomefly , poti face niste poze te rog cu aeratoarele date jos? sa vad cum sunt puse ledurile ? la ce le-ai alimentat? e o idee geniala !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
vreau sa imi vopsesc si eu fetele de la usi dar imi este frica ca o sa se cojeasca ...mentionez ca vreau sa le vopsesc eu cu spray-ul
Comment
-
si primer nu ? sprit chit ? ...
Comment
-
as vrea sa imbrac singur niste panouri ph2 in piele eco pentru ca este mai ieftina pe langa 100e cat este la o firma specializata cu tot cu monopera,dar ma ingrijoreaza ca le voi strica...ma puteti ajuta cu vreun sfat dintre cei care au facut sau pareri despre cum se pot face.....
Comment

) vezi ca sa ars becul de la avarie
Comment