Despre Camera Video Auto DVR

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Poti utiliza doua camere independente. Fiecare ar avea propriul card de memorie cu avantajele care survin. Eu folosesc ls460/ card 64gb pe fata si viofo a118c/ card 64 pe spate.

  Comment


  • Am citit cam jumatate din ce s-a mai discutat pe aici si am tras concluzia ca nu am avut o alegere prea inspirata cind am ales camera . Valoarea de 2.2h/1280x720 pe 32Gb am observat ca este cea mai mica.
   Acuma , mie mi se pare ca am platit mult pentru scopul urmarit ;nu cred ca as fi fost dispus ce ceva mai scump ; mai bine cumparam ceva de 100 lei , ca tot asa mergea .
   Am rasucit pe toate partile cutia , prospectul , prezentarea si nu am gasit nimic, nici o specificatie privind consumul orar din card .
   Cum o merge pe global ,cit de folositoare este camera din spate , inca nu stiu , dar in prima etapa ,eu sint dezamagit. Ma asteptam sa nu aibe o asa calitate video , dar sa consume fara sens din card , nu ma asteptam . Toate ideile de cumparatura se refera la unghi , sensibilitate , functii , etc ; nimeni nu a recomandat problema cu timpul inregistrarii . Mie mi se pare cel mai important . Normal , orice camera ar trebui sa aibe o retinere macar de 10 ore.
   Cred ca de miine o pun in fuunctiune .
   Cert este ca la toate prospectele , vad ca se cam ocoleste acesta problema , a consumului din cardul microSD . Si ca sa fie treaba buna , majoritatea merg doar cu carduri de max 32. Oare care sa fie tinta ? Sint facute pentru oras ?
   Cei ce au proiectat , au avut in mod sigur o ideie de baza ; sint convins ca exista o recomandare de folosire , pe care eu inca nu am dibuit-o .

   Comment


   • un card de 32 gb e suficient. camera e folosita pentru probe video in caz de evenimente rutiere. iar un eveniment rutier dureaza maxim cateva secunde, nu ore. in plus exista posibilitatea inregistrarii ciclice.
    mai utile mi se par criteriile legate de unghiul de filmare care trebuie sa fie cat mai larg, si numarul de cadre pe secunda.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

    Comment


    • Iar cardul sa fie dintr-o clasa superioara, preferabil clasa 10.
     Cine doreste sa pastreze imaginile filmate mai mult timp, poate sa foloseasca mai multe carduri.

     Comment


     • Originally posted by TopCat View Post
      un card de 32 gb e suficient. camera e folosita pentru probe video in caz de evenimente rutiere. iar un eveniment rutier dureaza maxim cateva secunde, nu ore...
      Daca ramai fara "loc pe card" cu 2 minute inainte de eveniment. Asta cu reluarea ciclica e buna, dar poate vrei sa pastrezi anumite momente pe care le pierzi in cazul asta.

      Comment


      • TocCat are dreptate ... Iar anumite clipuri pot fi protejate la stergere de catre utilizator (la mine prin simpla apasarea a unui buton) ; chiar daca inregistrarea e ciclica, clipurile respective nu vor fi suprascrise.
       Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

       Comment


       • n-ai cum sa ramai fara loc pe card pentru ca exista inregistrare ciclica.
        in plus, daca vrei sa pastrezi niste momente exista buton care blocheaza fisierul la suprascriere. la sfarsitul zilei sau dupa cateva zile scoti cardul si treci in laptop fisierele respective care sunt salvate de camera intr-un folder separat.
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

        Comment


        • Intervin si eu, camera mea, cand este setata pe 720p inregistrez cam 6 ore, ciclic (in inel), clipuri de 3 min, sa zicem ca se aduna peste 100 de clipuri, primul clip este sters de ultimul inregistrat, samd. Deci nu pierd nimic, daca nu uit si am prins ceva important, schimb cardul si salvez pe PC ce ma intereseaza. Daca setez camera pe rezolutia 1080p, am circa 3ore de filmare ciclica (card 32G). Daca ma deplasez in oras cu drumuri durata mica , camera este setata pe 1080p/60fps astfel imaginea este clara si cadrele se succed destul de rapid, pot face slowmotion (derulez filmul la viteza mica). La drum lung setez pe 720p, timp suficient, plus un card de rezerva prin masina. Formatul de inregistare este MOV, camerele cat de cat calitative au un procesor video care face conversia in MOV, cele low cost au un procesor slab.
         Last edited by Oti; 1 March 2017, 21:35.
         „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

         Comment


         • Originally posted by Oti View Post
          Intervin si eu, camera mea, cand este setata pe 720p inregistrez cam 6 ore, ciclic (in inel), clipuri de 3 min, sa zicem ca se aduna peste 100 de clipuri, primul clip este sters de ultimul inregistrat, samd. Deci nu pierd nimic, daca nu uit si am prins ceva important, schimb cardul si salvez pe PC ce ma intereseaza. Daca setez camera pe rezolutia 1080p, am circa 3ore de filmare ciclica (card 32G). Daca ma deplasez in oras cu drumuri durata mica , camera este setata pe 1080p/60fps astfel imaginea este clara si cadrele se succed destul de rapid, pot face slowmotion (derulez filmul la viteza mica). La drum lung setez pe 720p, timp suficient, plus un card de rezerva prin masina. Formatul de inregistare este MOV, camerele cat de cat calitative au un procesor video care face conversia in MOV, cele low cost au un procesor slab.
          Nu este specificat tipul de camera si daca este simpla sau dubla . Am senzatia ca in cazul camerelor duble , nu putem avea asteptari mari . Ele gestioneaza sincron 2 surse de semnal si scriu 2 fisiere .
          Ca apasam cu un buton si incuem fisierul si il pastram.. Da ; exista acesta comanda ; dar cum sa facem ? pai trebuie sa oprim masina , sa ne uitam in acel display mic , sa nedumerim daca ajunge doar fisier in stare de record sau trebuie sa trecem camera in play , sa mai cautam in urma 1 sau mai multe fisiere si sa le incuem si pe acelea ! Foarte simplu .
          In ziua de astazi , nu este normal asa ceva . Ce complicatie ar fi fost sa ii dea accept de 128G max ?

          "camera este setata pe 1080p/60fps" ; fara a mai lua in considerare ce scriu fabricanti in prospecte , se poate studia ce este in interior fisier . Chiar are fps=60 ?

          Comment


          • se vede ca nu ai camera video pe masina. nu trebuie sa derulezi nimic sau sa opresti masina. apesi butonul care blocheaza fisierul la suprascriere, si asta e.
           tocmai cum ziceam anterior, evenimentele dureaza cel mult cateva secunde. deci, daca face vreunul o depasire riscanta in fata mea, intind degetul si apas butonul magic de pe camera. fisierul curent care are imaginile compromitatoare este blocat la suprascriere.
           simplu.
           Computer, did we bring batteries?... Computer?...

           Comment


           • Erata
            In loc de 60fps se va citi 30fps, eram cu gandul la camera cu 60fps, (Xiaomi, GoPro..mai scumpe fata de ce am eu, nici nu merita sa amintesc modelul).
            In rest ramane valabil, merg cu masina sa zicem de 2 sapt si Slava lui Dumnezeu nu am ce prezenta. Nici nu m-am obosit sa o dau jos de pe parbriz, inregistreaza ciclic, cand se va intampla ceva deosebit, interesant, am la dispozitie peste doua ore de mers cu masina sa scot camera si sa salvez filmul in PC, asta daca nu vreau sa apas butonul pt a bloca suprascrierea, sau pot sa scot cardul si sa-l pun pe cel de rezerva.
            M-am uitat acum pe un document facut de mine acu ....niste ani.
            format video .mov H264 30/60fps
            Attached Files
            Last edited by Oti; 1 March 2017, 23:18.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

            Comment


            • Garantez ca are 60fps, se simte atunci cand fac slowmotion, filmul nu este sacadat, cadru cu cadru....o am setata ...cred...nu mai tin minte pe 30fps, pt a face economie la spatiul cardului de memorie.
             „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

             Comment


             • In ziua de astazi , nu este normal asa ceva . Ce complicatie ar fi fost sa ii dea accept de 128G max ?
              Nu e vorba de accept, ci de costuri.
              Nu orice camera poate citi carduri de 128Gb.
              Si-apoi, un card de 128Gb inca are un pret prea mare.
              Parerea mea, si un card de 16Gb e suficient.
              Eu am unul de 32Gb si la calitate de UW 2560x1080 aveam aproape 3 ore de video.
              La drum lung prefer sa merg cu calitate mai slaba, HD 1280x720@60 fps.

              Camera suporta 128Gb, dar cred ca arunc niste bani degeaba acum, mai ales ca nu e musai necesara.

              Comment


              • Dimensiunea camerei T636 si culoarea fac ca sa fie discreta , sa nu sara in ochi , sa nu deranjeza soferul , un sistem bun de prindere .
               Eu , am asezat-o linga oglinda , in stinga si pot sa observ bine spatele masinii cind dau inapoi . De fapt , din acesta cauza am preferat o camera dubla . Cum as zice , vroiam sa impusc 2 iepuri .
               Cit am studiat camerele duble , indiferent ce ofera ele , trebuie sa nu deranjeze soferul si sa nu fie stridente la culoare , cum am gasit anume camere .
               Din pacate , se pare ca are procesorul este limitat si din cauza asta , filmarea este sacadata si ocupa loc mult pe card .

               Comment


               • Mda, eu consider ca se intampla in fata si pe lateral e mai important.
                Camere duble nu mi-au facut cu ochiul, daca as fi vrut si pentru spate, as fi luat o camera mai ieftina, separat.
                Nu o poti returna?

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google