Despre Camera Video Auto DVR

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A trecut ceva timp de cand e in lucru aceasta jucarie, la un moment dat am realizat ca filmarile activate de G-senzor sau de catre butonul dedicat (salvare de la suprascriere) nu functioneaza.
    Filmarile dispareau din folderul principal, insa nu se mutau in cel de izolare, dispareau pur si simplu.
    Am scris comerciantului care mi-a raspuns sugerandu-mi un update de firmware.
    L-am realizat si din primele analize lucrurile decurg ok!

    Cat priveste calitatea inregistrarilor, noaptea, fara sursa de lumina, acestea sunt precare, nu se disting prea multe detalii. Setarile sunt foarte diverse, posibil si din cauza acestora..(?!?)
    Per total sunt foarte multumit de ea, daca ai o zona cu imagini de vis, este ideala (asadar sa nu gandim doar la aspecte nefaste, din trafic )
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

    Comment


    • Vechea camera DVR fata si-a facut treaba timp de sase ani asa ca am achizitionat una duala fata\spate XIAOMI 70mai A500S (alternativa la Viofo A129) iar saptamana trecuta am montat-o. Planul initial era ca “+ dupa contact” sa fie pe siguranta pentru bricheta iar “+ permanent” sa fie pe siguranta pentru pre-echiparea de trailer dar aceasta avea +12V pe pinul de jos iar carcasa cutiei nu imi permitea montajul, nu am dorit sa fac altceva asa ca am trecut la “plan B”:
      1. “+ permanent” (firul rosu +BAT) pe siguranta F34 =15A priza diagnosticare si radio
      2. “+ dupa contact” (firul galben +ACC) pe siguranta F17 =7.5A far dreapta\stanga prin monomaneta (cea pentru bricheta nu am mai putut sa o folosesc)
      3. masa GRND (firul negru) prinsa cu un surub intr-o gaura existenta din cadrul metallic
      (pentru ca firele kitului de montaj sunt mai “subtiri” (si ca cele de la Viofo) am folosit si putina banda izolatoare pentru a nu permite eventuala miscare a acestuia si fata de protectia din plastic, evident firele au fost cositorite si sertizate)

      Atasat si cateva poze, camerele si modul de supraveghere parcare functioneaza OK, ulterior am mai “ajustat” putin cablurile, iar orice alte pareri \sugestii sunt binevenite \primite.
      Attached Files

      Comment


      • Modulul alimentare "parking" ce trepte de V are? Am asa ceva, la mine sunt cateva, pentru cei care nu cunosc, stabilesti astfel pragul de criticitate pe care, daca ACM le atinge, nu se mai alimenteaza DVR. Genial!
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

        Comment


        • Sincer nu am avut timp sa intru in toate setarile de la 70mai, nu stiu daca se poate seta asta ca la Viofo A129, ramane sa vad eventual si consumul (oricum bateria masinii tot la 12.3V si 82% incarcare a ramas). Dar sambata dimineata mi-am facut putin timp si am mai verificat \testat putin, cred ca revin la “plan A”:
          “+ dupa contact” (firul galben +ACC) pe siguranta F33 =15A bricheta
          “+ permanent” (firul rosu +BAT) pe siguranta F23 –pre-echipare trailer libera (in dupa-amiaza aceasta poate voi decupa putin plasticul pt a permite montajul kitului adaptor)
          Chiar daca la B52 sigurantele F11, 23, 24, 25, 26, 27, 34 sunt tot pe BP11 siguranta F5 =60A din panoul de alimentare 777, ex si atasat, NU am verificat toate celelalte sigurante dar nu cred ca doresc sa ma “leg” de altceva, modul de supraveghere parcare nu este un “must have” (se poate pune si OFF sau temporiza) daca este OK, daca nu iar bine, acum cel putin este alimentata “pe direct” (conectarea la priza bricheta a devenit “reflex” in sase ani, si acum mai intind mana acolo) si mai ales camera spate, iar in limita timpului disponibil poate mai vad ce si cum (si\sau orice alte idei \experiente sunt binevenite).
          Attached Files

          Comment


          • Originally posted by Gil26 View Post
            Sincer nu am avut timp sa intru in toate setarile de la 70mai, nu stiu daca se poate seta asta ca la Viofo A129, ramane sa vad eventual si consumul (oricum bateria masinii tot la 12.3V si 82% incarcare a ramas). Dar sambata dimineata mi-am facut putin timp si am mai verificat \testat putin, cred ca revin la “plan A”:
            “+ dupa contact” (firul galben +ACC) pe siguranta F33 =15A bricheta
            Imi vine sa vine la tine cu masina, camera si o sitcla de ceva ( ce bei) si sa-mi montezi si mie... dar esti prea departe. Eu sigur nu voi reusi sa montez camera... si nici nu cunosc in zone oameni care safaca montajul asa tipcar ... ca tine sau 77sky.

            Bafta.... poate in viitoerul apropiat gaesc un om de incredere care sa faca acest lucru.

            O zi buna!

            „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

            Comment


            • Nu e nevoie de "o sticla de ceva" , apoi NU am fost chiar asa "tipicar", am facut montajul in limita timpului disponibil si in "etape", se putea chiar mai bine poate (sper sa am destul timp mai pe seara sa mai retusez\verific).
              Dar nu este asa greu de facut, informatii se gasesc destule, inclusiv filmulete, tutoriale, etc. Pentru cine doreste si modul de supraveghere parcare important este sa se foloseasca o siguranta cu plus permanent, asa cum am scris eu nu le-am verificat pe toate cu multimetrul (m-am grabit putin si nu am avut timp sa las sa se "scurga" tot curentul) dar pentru mine acest mod nu este asa important, am achizitionat camera mai mult pentru filmari si mai ales pentru cea spate (cea veche nu avea) iar pentru ceea ce am dorit o Viofo A129 am considerat ca nu este necesara.

              Comment


              • Viofo a119 v3-gps vers soft: v.2.6-20220808
                parti negative gasite pana acum:
                1: Se cam incinge. in zona display-ul-lui ajunge undeva la 45 grade cu camera ne-montata in geam, la o temperatua exterioara de 25 grade. Daca cresc rezolutia la mai mult de 1440/2560 probabil ca se va incinge si mai mult. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la vara lipita de parbriz care va ajunge pe la 70 grade si el. Recomandat ar fi sa fost si o prindere cu ventuza eventual si un parasolar lipit pe geam, ca sa o tina mai in umbra.
                2: cand porneste, per total are o intarziere de aprox. 16 secunde pana incepe sa inregistreze si orice am incercat prin meniu, nu am reusit sa o conving sa se miste mai repede.
                3: La oprire, (asta ma supara cel mai tare) adica cand i se taie alimentarea, nu are nici un fel de semnal sonor, (daca e activat din meniu) ii clipaie doar ledul ,,rec’’ de cateva ori si gata.---adica: Daca misti din greseala mufa de la bricheta, se opreste si ramai fara camera fara sa fi atentionat. Interesant e ca, atunci cand o scot de la conectarea cu pc, are sunet de oprire, apare chiar si sigla viofo.
                4: La unele rezolutii mai mari apar pe inregistrare niste valuri.
                5: A avut si cateva momente in care anunta ca gps-ul nu are semnal dupa care intrerupea si inregistrarea care o lua cumva de la capat pentru ultimele minute…dar pe card nu aparea nimic inregistrat.
                6: suporta doar anumite card-uri, care nu sunt chiar ieftine.
                Personal, nu prea sunt multumit de achizitie…
                Parti pozitive: le gasiti in toate descrierile despre acest model.
                ​Pare cumva specializata pe monitorizarea in parcare. Are cateva functii prin meniu pentru monitorizare pe care nu le am prea vazut la multe camere.

                Last edited by pvv; 19 September 2023, 16:41.

                Comment


                • Camerele video auto DVR dar fara acumulator intern le consider printre cele mai fiabile, Am Vico-ul de peste 10 ani, a costat ceva la inceput, dar si-a scos banii pana acum, lejer ! ba chiar a fost ieftina acum dupa atatia ani, daca luam ceva sub pretul ei, probabil schimbam cateva pana cum si la pret cumulat, depaseam valoarea initiala data pe Vico.
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                  Comment


                  • pvv : Ai primit raspunsuri si pe softpedia.... Le-ai vazut sau doar postezi peste tot ?!?
                    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

                    Comment


                    • mersi de atentionare. nu le gasesc. ai un link?

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google