Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pipan
    replied
    eu reusit sa montez 2 plafoniere pe stalpii din spate!o sa revin cu poze!plafonierele sunt de vw!

Leave a comment:

• NT16MIC
    replied
    de exemplu la mine fiind pe mijlocul masinii
    mai exact la vreo 10-20 centimetri in spatele meu
    nu deranjeaza deloc
    nici in oglinda retrovizoare nu bate
    chiar asa cei care ati montat-o in spate
    nu va bate in oglinda retrovizoare in mers daca o aprindeti?
    de curiozitate.

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    Nu deranjeaza soferul daca o tii aprinsa in mers ?

Leave a comment:

• NT16MIC
    replied
    m-am gandit si eu sa pun ceva intre tapiterie si plafon,dar am gandit ca
    tot se va cunoaste.dar sa stii ca lumineaza suficient si de acolo.
    decat ca altii sa nu aiba deloc.
    eu am si geamurile foliate si acum ma ajuta foarte mult cand pun sau
    iau ceva din spate.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    De obicei folosesc o rama de burete (sau alt material) pentru a distanta tapiteria de plafon.
    buretele se plaseaza la distanta de plafoniera, pentru a uniformiza curbura materialului.

Leave a comment:

• NT16MIC
    replied
    EUGENIO_23
    da pentru ca acolo am gasit loc in adancim
    am gaurit aproape tot plafonu cu acul si nu mergea nicaieri
    chiar daca este la mijloc disperseaza foarte bine lunina in spate
    pacat ca nu am gasit una cu 2 becuri dar cred ca o voi modifica pe asta
    ar da si mai multa lumina
    apropo si acolo aintrat cam fix
    Attached Files
    Last edited by NT16MIC; 22 February 2011, 13:00.

Leave a comment:

• eugenio_23
    replied
    B 95 HMK..... ai montat plafoniera pe mijloc(axa longitudinala a masinii ) ?

Leave a comment:

• NT16MIC
    replied
    dupa voi m-am luat si eu
    Attached Files

Leave a comment:

• X@by
    replied
    Originally posted by terran75 View Post
    Stingerea progresiva este facuta de 4-5 rezistori cu valori diferite, sărind impulsul din unul în celălalt până releul releul decuplează. Releele sunt puse tocmai pentru a prelua sarcina și pentru a proteja celelalte elemente ale montajului, nu vă gândiți că becul de la plafonieră este alimentat direct din procesor )
    Eu cred ca habar n-ai cum functioneaza un releu.
    Originally posted by crull View Post
    Tu esti sigur ca stii cum functioneaza un releu? Degeaba reduci tensiunea care comanda releul , trebuie sa reduci tensiunea care ajunge la bec ca sa obtii o stingere progresiva.
    Lasa ca el stie mai bine.

Leave a comment:

• crull
    replied
    Tu esti sigur ca stii cum functioneaza un releu? Degeaba reduci tensiunea care comanda releul , trebuie sa reduci tensiunea care ajunge la bec ca sa obtii o stingere progresiva.

Leave a comment:

• terran75
    replied
    Stingerea progresiva este facuta de 4-5 rezistori cu valori diferite, sărind impulsul din unul în celălalt până releul releul decuplează. Releele sunt puse tocmai pentru a prelua sarcina și pentru a proteja celelalte elemente ale montajului, nu vă gândiți că becul de la plafonieră este alimentat direct din procesor )

Leave a comment:

• crull
    replied
    Vezi ca te-a intrebat FANE-CL mai sus, cum faci stingerea progresiva prin releu?

Leave a comment:

• terran75
    replied
    Ivan Marian ai desfacut vreodata un UCH ? Daca ai ocazia o sa vezi atunci si releele de care vorbeam. Releul respectiv preia sarcina, nu e releu de forță, e actionat de un impuls al unui tranzistor, la ranul sau actionat de un impuls al procesorului. E greu să mai intram in detalii...

Leave a comment:

• stefano xlf
    replied
    asa ca adimrv am montat si eu a doua plafoniera si se vede bine pt cei din spate daca vor sa citeasca ceva

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    Originally posted by ROLion View Post
    si vreau sa stiu care este diferenta intre folosirea unei mufe de floppy/cd player si lipirea directa pe placa electronica a plafonierei a celor 3 fire si conectarea in aceeasi ordine la a doua plafoniera ....
    Pai daca ai o mufa pe acolo, vei putea oricand sa scoti sau sa modifici sau sa inlocuiesti plafoniera in 2 secunde. otherwise, de fiecare data vei avea placerea sa iei cu tine pistolul de lipit in masina....

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google