Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate
Collapse
X
-
Da, am priceput, deocamdata ma consolez cu lumina obtinuta in detrimentul aspectului, pe viitor poate gasesc fonduri pentru plafoniere de tipul celor montate de un logan http://www.loganclub.ro/forum/showpo...5&postcount=94 si voi rezolva si problema aspectului. Numai bine.
-
Multumesc X@by pentru parere, este perfect adevarat ce spui, solutia mea e foarte departe de plafonierele ingropate in plafon, fie ele tot de logan sau wv, arata ca din topor, dar am aplicat regula "scopul scuza mijloacele". Adica am lumina ce mi-o doream, dar provoc noduri in stomac celor pe care-i transport si arunca un ochi pe tavan. Atat m-a dus capul, atat am facut.
Leave a comment:
-
Originally posted by Urs View PostNu eram nici eu multumit de lumina interioara standard, am lipit un modul in plafoniera, iar apoi si-n spate, pentru ca in final sa-mi pun si pe stalpii laterali. Tiganie sau nu, noaptea cand deschid usile gasesc in interior orice caut. Firele le-am tras de la modulul din plafoniera pe la stalpul stanga fata, pe sub chederul usilor din stanga si asa mai departe pana la modulul de la stalpul dreapta. Se vad numai la modulul din spate, in rest sunt mascate.
Leave a comment:
-
Originally posted by B95HMK View Postdupa voi m-am luat si euOriginally posted by B95HMK View PostEUGENIO_23
da pentru ca acolo am gasit loc in adancim
am gaurit aproape tot plafonu cu acul si nu mergea nicaieri
chiar daca este la mijloc disperseaza foarte bine lunina in spate
pacat ca nu am gasit una cu 2 becuri dar cred ca o voi modifica pe asta
ar da si mai multa lumina
apropo si acolo aintrat cam fixOriginally posted by B95HMK View Postm-am gandit si eu sa pun ceva intre tapiterie si plafon,dar am gandit ca
tot se va cunoaste.dar sa stii ca lumineaza suficient si de acolo.
decat ca altii sa nu aiba deloc.
eu am si geamurile foliate si acum ma ajuta foarte mult cand pun sau
iau ceva din spate.Originally posted by stolniceanulucian View PostNu deranjeaza soferul daca o tii aprinsa in mers ?
Ca sa raspund la intrebarea de mai sus, dupa ce am vizualizat multele posturi si imagini. va rog a privi si aici (vezi de cand e facuta treaba asta).....si cum anume este asezata a2a lampa, astfel incat sa nu incurce vizual noaptea atunci cand se foloseste in spate!!..nici macar in oglinda
Leave a comment:
-
Nu eram nici eu multumit de lumina interioara standard, am lipit un modul in plafoniera, iar apoi si-n spate, pentru ca in final sa-mi pun si pe stalpii laterali. Tiganie sau nu, noaptea cand deschid usile gasesc in interior orice caut. Firele le-am tras de la modulul din plafoniera pe la stalpul stanga fata, pe sub chederul usilor din stanga si asa mai departe pana la modulul de la stalpul dreapta. Se vad numai la modulul din spate, in rest sunt mascate.Attached Files- IMG_5284.jpg (85.6 KB, 511 views)
- IMG_5285.jpg (62.2 KB, 497 views)
- IMG_5286.jpg (74.5 KB, 496 views)
- IMG_5289.jpg (45.5 KB, 476 views)
- IMG_5290.jpg (52.9 KB, 415 views)
- IMG_5291.jpg (61.0 KB, 422 views)
- IMG_5297.jpg (37.8 KB, 424 views)
- IMG_5303.jpg (37.6 KB, 456 views)
- IMG_5305.jpg (26.6 KB, 442 views)
- IMG_5308.jpg (41.7 KB, 461 views)
Leave a comment:
-
Am pus plafoniera (in sfarsit ! )pe spate ! La aprox.15 cm de luneta am facut (impreuna cu mcm 2006)o degajare dupa sablon si am tras firele de la plafoniera fata de-a dreptul cu ajutorul unei sarme oteloase ! A iesit super !
Leave a comment:
-
Plafoniera cu modul led
Incercati sa folositi module cu leduri in plafoniere si sa vedeti atunci lumina.Sint variante cu 2,3 sau 4 leduri.
Modul - 2 leduri-2x4 cm pentru Logan
-4 leduri pentru Solenza si porbagaj Logan
Modulele au alimentare direct la 12V.La mine pe masina functioneaza de aproape 1 an fara probleme.
Leave a comment:
-
Salut .Eu am pus ceva e genul asta. Mai am si la picioare fata si spate .
Leave a comment:
-
Am montat și eu a doua plafonieră, însă am facut o mică boacănă în sensul că am tăiat și niște „urechi” pentru elementele de prindere, și inițial nu stătea, însă am luat tăblița de la plafoniera din față și am pus-o în spate.
Leave a comment:
-
Tocmai am reusit sa montez si a doua plafoniera am sa revin cu niste foto)
Leave a comment:
-
da e s cu , si se gasesc la magazinele de electrice
si la plafoniera din spate o mufa flopi
Leave a comment:
-
Clema sir...adica clema cu s cu virgula jos...adica clema cum e cea originala.
Leave a comment:
-
Da , nici eu n-am inteles si trebuie sa montez plafoniera spate stau cu ea in casa.
Leave a comment:
-
,,eu le-am legat cu o clema sir'' ?????Scuze, dar n-am inteles !!!
Leave a comment:
Leave a comment: