Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crull
    replied
    Eu azi am sondat tota partea din mijloc a plafonului incepand de la luneta pana in dreptul scaunelor si imi cam da cu virgula.Plafoniera ar avea nevoie de 3-3,5 cm pentru a incapea iar eu mai mult de 2 cm nu am gasit in plafon.E vreun ritual ceva?

Leave a comment:

• Fane
    replied
    Exact. la vreo 10 cm de marginea din spate e loc.

Leave a comment:

• TopCat
    replied
    deci este loc pentru plafoniera si pe spate.
    cum ai gasit locul? tot prin sondare cu un ac mai lung?

Leave a comment:

• Fane
    replied
    Originally posted by lau View Post
    Iesirea de 12 V la plafoniera este controlata electronic printr-un tranzistor de UCH.
    Adaugand becuri suplimentare creste consumul in amperi ce trec prin tranzistor care poate sa cedeze.
    Corect, insa nu cred ca acel tranzistor e dimensionat fix pentru un bec.. Oricum, majoritatea avem leduri in plafoniere, astfel problema suprasolicitarii UCH-ului dispare.
    Aseara am montat pe masina colegului LaurZCL a doua plafoniera si am pus leduri, 12 SMD in cea din fata si 6 in cea din spate. Rezultatul: Lumina mai mult dacat suficienta.
    Attached Files

Leave a comment:

• lau
    replied
    Originally posted by DeLuXe View Post
    nu inteleg care e problema cu uch?

uch imparte 12v indiferent de stadiul de lucru al alternatorului

becul e simplu, nu ii dau curent nu se aprinde, sau se aprinde mai putin, ia incearca sa pui 6 becuri w5w in serie pe 12v sa vezi ce se intampla, de unde problema cu uch stresat?
    Iesirea de 12 V la plafoniera este controlata electronic printr-un tranzistor de UCH.
    Adaugand becuri suplimentare creste consumul in amperi ce trec prin tranzistor care poate sa cedeze.

Leave a comment:

• BR-17-KOZ
    replied
    buna idee chiar e folositor!O sa incerc sa pun ji io!

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    nu inteleg care e problema cu uch?

uch imparte 12v indiferent de stadiul de lucru al alternatorului

becul e simplu, nu ii dau curent nu se aprinde, sau se aprinde mai putin, ia incearca sa pui 6 becuri w5w in serie pe 12v sa vezi ce se intampla, de unde problema cu uch stresat?

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    asta nu inseamna ca acel UCH e fericit ba din contra...

Leave a comment:

• mike26ro
    replied
    Originally posted by razvanamza View Post
    aveti grija la consumul din uch. daca aveti si in fata tot 3 becuri, este deja cam mult pentru uch. poate ar fi bine sa va ganditi deja la leduri!
    nu are nici o treaba cu consumul....am un amic care are montate inca 3 lampi de 5 W pe langa cele din fabrica....si merge fara probleme

Leave a comment:

• lucian_crb
    replied
    salut
    eu m-am gandit sa trag cablu de la plafoniera pe fiecare usa si sa prind benzu cu leduri de genul: http://www.ledshop.ro/index.php?page...pshop&Itemid=1
    as vrea sa stiu, daca ma puteti ajuta, daca suporta uch 4 baghete de tipul acela, si la care fir din plafoniera sa ma leg, ca ledurile sa se stinga si sa se aprinda cand deschid usile
    multumesc

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google