Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iulianirm
    replied
    ce distanta ai intre cele 2 lampi?

Leave a comment:

• dragos10
    replied
    Crull a ghicit....sunt lampi care se folosesc la portbagaj sau la iluminatul torpedoului.... Arata destul de bine si se aprind ca si plafoniera pe pozitia cand se deschid usile (cea cu temporizare). Sunt super multumit...

Leave a comment:

• oliseh
    replied
    super treaba
    ps.de nu ma insel,la Wolkswagen golf am vazut plafoniera ca si asta

Leave a comment:

• crull
    replied
    Parca imi pare rau ca am decupat pe jumatate sa pun plafoniera, arata tare bine cu lampile de portbagaj, mie mi -ar fi trebuit si comutator pe ele, pentru a putea fi aprinse individual la nevoie in mers.

Leave a comment:

• dragos10
    replied
    Am revenit cu poze......
    Attached Files

Leave a comment:

• dragos10
    replied
    Am revenit cu poze ....
    Attached Files

Leave a comment:

• dragos10
    replied
    Originally posted by unudoisitrei View Post
    As dori sa imi montez si eu plafoniere pe stalpii spate(intre usa spate si luneta) si ma gandeam sa le alimetez de la lampa din portbagaj. Oare ar functiona identic cu plafoniera originala(sa lumineze la deschiderea usilor)?
    Si inca o intrebare... Este spatiu destul intre masca de plastic a stalpului spate si tabla, pt ca sa incapa o plafoniera identica cu cea originala?
    Mersi.
    e loc acolo mai mult decat suficient. Declipseaza si tu dublurile alea si ai sa vezi unde o poti pozitiona. mai poti incerca langa manerul viraj din spate. In curand o sa termin eu de pus . Iese super.
    Am montat lampa de nr sau de portbagaj (identica) exact langa manerele de care te tii cu mana . Vin la fix si arata f bine; am tras firele si mai am sa ma leg de plafoniera centrala . Pentru asta astept o mufa sa-i pun papuci la pinii 1 si 5 sa ma pot lega de acolo.
    O sa revin cu poze.
    Last edited by dragos10; 21 November 2010, 21:53.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    da. lampa portbagaj este legata paralel cu plafoniera.

Leave a comment:

• unudoisitrei
    replied
    oare ar merge?

As dori sa imi montez si eu plafoniere pe stalpii spate(intre usa spate si luneta) si ma gandeam sa le alimetez de la lampa din portbagaj. Oare ar functiona identic cu plafoniera originala(sa lumineze la deschiderea usilor)?
    Si inca o intrebare... Este spatiu destul intre masca de plastic a stalpului spate si tabla, pt ca sa incapa o plafoniera identica cu cea originala?
    Mersi.

Leave a comment:

• lucialina
    replied
    cum se vede daca e pusa imediat dupa traversa aia? se vede jos?

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    cel mai bine dupa traversa. cea din spate iti va bate spre bord daca o lasi aprinsa. cea din "mijloc" bate si la picioare la pasageri, in caz ca vei cauta ceva noaptea...

Leave a comment:

• crull
    replied
    Multumesc de ajutor, acum o sa dau cu banul, ori in spate ori imediat dupa traversa centrala.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    nici gand acolo, speri degeaba

Leave a comment:

• crull
    replied
    Am sa mai sondez odata, dar pozitiile alea de care vorbesti nu sunt pe lacul meu, vroiam sa o montez pe linia manerelor de sprijin.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    da . te pozitionezi fie imediat dupa traversa centrala (dintre stalpii usilor), fie imediat inainte de traversa de la luneta.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google