Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bgdi
    replied
    [QUOTE=VlaD2803;1271164]nici cand apesi pe butonul din prima plafoniera nu se aprinde?
    Eu din cate am mai citit, sunt 3 cabluri dintre care 2x - + 1x + dintre care un - e temporizator,-masa si + continuu.[/QUO

nu am a doua plafoniera, vorbesc de cea din fata.pana rezolv problema asta nu pun alta

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    plafoniere polo 2008 aici - o singura modificare, acum au leduri

dau gratis in bucuresti o plafoniera prestige originala are ceva picioruse lipsa dar se poate utiliza
    Last edited by mdi_pro; 18 May 2012, 21:41.

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    nici cand apesi pe butonul din prima plafoniera nu se aprinde?
    Eu din cate am mai citit, sunt 3 cabluri dintre care 2x - + 1x + dintre care un - e temporizator,-masa si + continuu.

Leave a comment:

• bgdi
    replied
    leduri plafoniera

Deci, am o banda cu 3 leduri smd din care ies 2 fire, negru si rosu.
    am scos plafoniera si am legat firul rosu al benzii cu cel rosu al plafonierei iar firul negru al benzii cu cel alb al plafonierei.ledurile se aprind doar cand deschid usa sau masina din telecomanda iar in 30 de sec se sting.daca actionez butonul de on/off al plafonierei nu se intampla nimic, nu se aprinde nimic.intrebare mea e DE CE?nu e arsa nici o siguranta nimic.Multumesc

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Da, ai dreptate amice. Imi cer scuze, sunt incepator. Vad ca e masurata in A si nu Ohmi.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Cand incepeti sa confundati o rezistenta cu o siguranta fuzibila inseamna ca totusi ar fi mai bine sa apelati la cineva care sa pricepe, asta pana nu dati foc la masina si apoi ca plangeti....

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    am dat 5 lei pe cablu cu tot cu mufa iar plafonierele au fost 30 lei bucata. nu am schimbat rezistenta am pus SMD-uri in loc de becuri.

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Si si schimbat rezistenta din bord?
    Cat te-a costat la dezmembrari?

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    la mine a fost mai simplu eu m-am dus la dezmembrari si am luat o mufa cu tot cu firele care intra in plafoniera din fata. firele respective le-am legat de cele ale plafonierei din fata respectand culorile si le-am tras la plafoniera din spate unde doar a trebuit sa introduc mufa.
    Attached Files

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Si mai precis, de plafoniera din fata sau de firele care intra in plafoniera?
    Incerc sa lipesc firele pe plafoniera, dar nu stiu exact unde.Las o poza poate ma ajuta cineva: http://postimage.org/image/597r26amd/ . Unde exact as putea sa lipesc + si - fara sa fac scurt circuit, si daca trebuie sa schimb rezistenta. Montez un modul de 3 smd care duce 12v.

Daca inversez - pe +, nu cred ca face scurt.Doar sa gasesc + si -.
    Dar astept pe poza de mai sus, un ajutor, o incercuire.

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    eu am tras fire pe sub tapiseria de pe plafon si m-am legat la plafoniera din fata

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Am si eu o intrebare, daca ar fi sa mai trag un fir pentru o iluminare, fara sa fac scurt circuit, de unde sa ma leg ca sa se aprinda banda de led cand deschid usa? As vrea sa se aprinda in acelasi timp cu cea centrala din fata, cand apas pe buton sa actioneze si asta.As vrea sa o montez undeva in spate, si anume o banda de 3smd la 12v. Cum sa ma leg? Sa cojesc cablurile ce duc la prima plafoniera(prin stalpul stanga) si sa mai adaug inca 2 cabluri pentru cea de pe spate?
    La modulul de 3smd, am doar - si +, fara acel - care e temporizator. Eventual cum sa le leg pe toate 3 la acest modul?

Leave a comment:

• user2000
    replied
    doamne fereste , deci tu ce vrei sa stii ? am sa-mi pun si eu a 2a plafoniera ca sa vezi ca-i simplu,
    fir alb = comanda de temporizare (-)
    fir negru= masa (-)
    fir rosu = plus permanent (+)
    nici acum nu-i clar ? tu ai luat fir cu fir din fata si le-ai dus in spate ?

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by romeo-alex View Post
    deci ca sa-ti inchid gura:
    Originally posted by danielliviu View Post
    @Ivan Marian: gresesti
    -eu te contrazic in continuare pt ca nu ai dreptate ;
    Originally posted by crull View Post
    Cum '' mama lu' Stefan cel Mare'' sa transforme UCH-ul minusul in plus fara sa faca poc?
    ''secret'' e pentru tine care nu ai cunostinte in ale electronicii
    Originally posted by danielliviu View Post
    Azi la intalnire masuram iar si facem si poze.
    Originally posted by Fane View Post
    Mult fum pentru nimic
    Fane fumul nu l-am facut eu ci colegii de mai sus.
    Eu le-am spus o treaba constatata de mine si ei au argumentat care mai de care vehement impotriva mea.
    Daniel mai mul..a promis ca face si poze..si nu am mai facut nimic.
    Romeo la fel vad ca numai are nici o explicatie desi a zis ca este mai experimentat ca mine in ale electronicii.

Deci eu inca mai astept lamuriri ca sa aflu ce se intampla cu acel fir alb si de ce se aprind ledurile dupa 30 de secunde!

Pt cei care vor sa monteze plafoniera spate e simplu dupa cum a spus si Fane.Adica legi la plafoniera spate firele in aceiasi ordine ca plafoniera fata.
    Mai exact firul alb la pinul 1 sau 2...firul negru la pinul 3...si firul rosu la pinul 4 sau 5.
    Dupa cum se vede in pozele facute de mine la plafoniera din spate am folosit o mufa de la un calculator ( de la un coleg ) si am respectat ordinea firelor si pinilor exact ca la plafoniera fata. Ca se aprind ledurile aia este alta mancare de peste ,mancare la care inca ii astept reteta de la cei mai experimentati ca mine.

Deci Nicu 074 poti lega linistit plafoniera ca nu se intampla nimic,,atat doar sa fi atent si sa respecti culorile firelor din fata si sa vezi exact in ce pini sunt fixate ca sa faci la fel si pe mufa din spate a plafonierei spate bineinteles.
    Spor la treaba.

Acum stau si ma intreb de ce la mine merge bine si la Marian nu?
    ...Nicu..si la mine merge foarte bine plafoniera si nu am nici o problema cu functionarea ei si stai linistit ca nu se va intampla nimic. Repet ledurile alea se aprind doar daca le legi intre firul negru si alb si se aprind dupa 30 de secunde si asta o poate incercare fiecare dintre noi si fac pariu pe ce vreti voi ca si la alte logane se va intampla la fel.
    Last edited by Ivan Marian; 21 January 2012, 15:38.

Leave a comment:

• nicu 074
    replied
    Am fost acum jos la masina si mi-am montat a 2 plafoniera provizoriu, am legat-o exact ca pe prima si merge foarte bine. Acum stau si ma intreb de ce la mine merge bine si la Marian nu? Daca o sa ma trezesc cu vreun scurt-circuit si cine stie ce se mai strica pe acolo...?
    ps. in plafoniere am pus leduri
    Last edited by nicu 074; 21 January 2012, 15:30.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google