Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by loloatevistul View Post
    Daca nu gaseam o sarma d-aia tare, imi blestemam zilele)
    Desfiletai antena radio a masinii si trageai firul din fata in spate foarte repede.
    Presupun ca pt asta "iti blestemai" zilele!?

Leave a comment:

• RAZVAN-005
    replied
    la mine cam asa apare plafoniera spate
    Attached Files

Leave a comment:

• loloatevistul
    replied
    Mi-am pus si eu plafoniera pe spate. Daca nu gaseam o sarma d-aia tare, imi blestemam zilele)
    Attached Files

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Aveti topicul cu "Lumini pe usi" unde este explucat exact unde si cum se pun diodele sa se aprinda lumina doar pe usa respectiva.
    Eu am pus plafoniera de VW pe mijloc. Insa degeaba puneti leduri in ea, geamul fumuriu atenueaza mult lumina, cel putin probat pentru ledurile albe.

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Stiu ca e de lucru, mie unul imi pare rau ca nu mi-am pus asta-vara cand am avut masina cu tot interiorul scos afara.
    Legat de chestia cu diodele nu stiu ce sa zic, dar voi afla cand fac rost de plafoniere si ma apuc de treaba.

Leave a comment:

• ioneldoru
    replied
    Razvy ,teoretic asa e ,dar legat de contactorii de la usi am inteles ca e ceva de lucru.
    1 legaturile se fac foarte greu la contactori
    2 daca vrei sa se aprinda doar pentru usa care s-a deschis ,trebuie montate niste diode.(eu am vrut sa montez pe usi niste benzi led care sa se aprinda doar pentru usa care se deschide)

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    daca pui leduri calumea in ele, clar vor lumina mai puternic cele de pe lateral.
    dar va trebui sa te legi la fiecare contactor de la usa.

Leave a comment:

• ioneldoru
    replied
    mariannn , daca afli raspunsul imi transmiti si mie , te rog.

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    Confirm afirmatia lui Marian Ivan, alb-ul devine "+" dupa incuierea masinii sau dupa 30sec de la inchiderea usii. Probata cu bec nu cu voltmetru(sarcina mica) sau led(polarizat si rezistenta interna mare, ca si voltmetrul).

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    oare lumineaza mai bine doua plafoniere pe lateral, langa manerele de viraj decat una pe centru sus? nici acum nu am montat-o...stau cu ea in torpedou...

ma gandeam la astea:

sunt de VW...
    Attached Files

Leave a comment:

• RYCHY88
    replied
    Am promis ca revin cu poze, iata-le:
    Attached Files
    Last edited by RYCHY88; 12 February 2013, 22:19.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Nu e penibila situatia. Asta se intampla pt ca firul alb care este minus temporizat devine dupa 30 de secunde de la inchiderea usilor +plus.
    Probabil si la tine este aceiasi situatie ca aici la mine VEZI VIDEO..
    La vremea respectiva am starnit multe polemici pe tema asta si acum dupa ceva vreme ai venit si tu sa confirmi aceiasi descoperire ca si mine Tare NU?

Leave a comment:

• RYCHY88
    replied
    maine o sa fac o poza, cu rezultatul.
    s-a intamplat o faza comica sa spun asa, din neatentie firele de pe mufa floppy difereau ca culoare fata de mufa originala, deci firul negru era in locul celui rosu si invers, eu nu am mai verificat daca coincide cu mufa originala si am legat dupa culori, la final cand sa fac testul am ramas uimit vazand ca atunci cand deschideam usa se aprindea plafoniera fata iar cea spate nimica, si cand se stingea singura se aprindea plafoniera spate si ramanea mereu aprinsa . am desfacut si am sesizat greseala si am remediat-o, insa a fost penibila situatia. )

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    si o poza cu rezultatul final se poate?

Leave a comment:

• RYCHY88
    replied
    Eu am montat plafoniera in acelasi loc ca si Crististreulea*, am observat si eu ca era un spatiu mic ramas, insa acesta se datora impingerii plafonierei in locasul sau (gaura). Romanul fiind inventiv; am cautat prin portbagaj ceva care sa aiba acelasi rol ca la plafoniera fata, acela de distantator intre plafon si tabla. Am gasit un burete cu silicon, numai bun de folosit, plus de alta ca avea si o parte din plastic care imi folosea la lipirea sa de plafon si cu buretele fixat in tabla tinea numai bine la nivel plafonul. Asa am rezoltvat problema spatiului plus de alta nu are nici o denivelare plafonul deoarece buretele se ajusteaza singur dupa plafon.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google