Montare A Doua Plafoniera Logan Berlina Pentru Pasagerii Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danielliviu
    replied
    Plafoniera se poate monta oriunde, iar distanta necesara intre tabla si mocheta se poate crea cu ajutorul unor bucati de polistiren, amplasate "la ochi" astfel incat mocheta sa stea dreapta, sa nu faca burta si cute.
    In poza e prima plafoniera montata in spate prin 2009.
    Attached Files

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Acesta-i esecul meu. De fapt esecul meu ca am montat, esecul victimei TM80MAT ca si-a lasat masina pe mana mea.
    Din punctul meu de vedere, acest tutorial este un esec si asta din cateva motive minore, cum ar fi:
    - n-am aratat cum se fac legaturile la fire, dar este foarte usor de intuit;
    - ce nu se vede in tutorial si am taiat la montaj: plafoniera atingea in plafon si nu intra deloc pe pozitie; a trebuit sa tai cu flexul suportul de becuri din spate si din acest motiv se poate folosi doar cu o placa de leduri(becul atarna cand am facut testul); chiar si asa este la limita, daca apesi mai tare pe buton, plafoniera atinge plafonul si risti sa faci un scurt.
    Primul motiv este banal, al doilea fiind de neiertat. Am reusit sa o dreg pana la urma dar daca nu se putea, ajungeam sa cumpar alt plafon.
    Unde am gresit? Am taiat prea inspre spatele masinii, daca taiam cu un cm mai inspre fata masinii, sigur se incadra cum trebuie. Vedeti explicatia in poze, precis o sa intelegeti mai bine.
    Intre timp ce-mi dadeam palme si nu stiam ce sa mai fac, Matu(Matei) mi-a zis ca altii au testat adancimea folosind un ac... Buna baiat, pacat ca nu a venit cu ideea mai repede.

Daca nu ma credeti, aici puteti vedea o mica parte din ce s-a taiat la montaj.

Ok, acum sa trecem la explicatiile pozitive: plafoniera este foarte utila daca ai frecvent pasageri in spate, care inevitabil vor avea nevoie de lumina din cand in cand sau poate ai nevoie sa faci ceva in spate si atunci ti-ar prinde foarte bine putina lumina in plus.
    Investitia in sine este mica, timp de lucru undeva la 30 minute.

Rama si mufa de alimentare au fost achizitionate de aici [VAND] Plafoniere Cu 3 Becuri.
    Attached Files

Leave a comment:

• marius2
    replied
    ar fi bine sa puneti si acel ghidaj metalic al plafonierei. de legat se pot lega firele direct la plafoniera fata.

Leave a comment:

• Fane
    replied
    Pune-le pe toate si legi pin la pin, lasa culorile.

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    cea din fata era aprinsa,eu cand am facut proba am pus doar rosu si negru,sau trebuie toate trei?

Leave a comment:

• merlasviorel
    replied
    Vezi ca daca ai stat o vreme cu usa deschisa nu mai ai curent la plafoniere.
    Vezi daca merge cea din fata.

Leave a comment:

• X@by
    replied
    Cum l-ai legat? Incearca rosu-rosu/negru-negru/alb-verde

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    zicetimi si mie va rog cum sa leg firele intre ele?am facut o proba dar nu mi sa aprins nimik.
    Attached Files

Leave a comment:

• crull
    replied
    Sondezi cu un ac de cusut adancimea.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    incerc sa fac sablon dupa gaura din fata...Cred ca o sa lipesc firele direct pe palfoniera...nu o sa mai folosesc mufa....

dupa ce sa ma orientez ca sa fie ok adancimea? Se poate niste dimensiune de la cei care au pus?
    Last edited by PRESTIGE; 19 October 2012, 16:37. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Asa am facut si eu, sablon dupa cel din fata.
    Mufa este una de la calculatoare..

Leave a comment:

• logan21cdc
    replied
    Poti sa incerci dupa locasul celei din fata. Faci un sablon si dupa el trasezi in spate, dupa care tai cu cuterul

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Vreau sa pun si eu o plafoniera cu 3 becuri pe spate, intre stalpii centrali...
    Dupa ce pot sa iau un sablon pentru a taia? Si unde gasesc o mufa?

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Aaa, scuze atunci. Eu am cumparat de la un tip la 4lei, 3smd pe o banda cu adeziv si avea drept soclu fix ca W5W=T10. Eventual daca ai avea o placa de textolit si sa pui pe ea firele, si o tai dupa marimea soclului becului original.

Ce ai facut tu acolo cu 2 fire nu se compara cu ce am scris eu mai sus, si anume sa pui mana si sa cauti sau sa faci un soclu special.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Tu trebuie sa legi firele de la banda de leduri direct acolo unde se pune becul in plafoniera, nu pe fire. Adica la nevoie faci niste lipituri pe spatele plafonierei, direct la contactele becului.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google