If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut doc, ma poti ajuta cu un clio 2 1.2 8 v? stiu ca nu cistig mare lucru, ma intereseaza doar sa traga mai bine pina in 3000 de ture...sau eventual sa-mi recomanzi pe cineva...multumesc
In urma remaparii, se ajunge la performante diferite, in functie de cel care a facut aceasta operatie:
75CP / 112Nm standard - 82CP / 123Nm
75CP / 112Nm standard - 82CP / 125Nm
75CP / 112Nm standard - 82CP / 127Nm
Imi poate spune cineva in ce constau aceste diferente (123Nm, 125Nm sau 127Nm), cum afecteaza ele masina, pozitiv sau negativ, si care ar fi varianta optima de remapare (cu argumente).
Am avut un logan 1,4 am ,ani de zile am spus nu acestei remapari anul trecut in primavara am facut aceasta modificare cu gandul ca oricum o vand ,astazi zic da acestei modificari este o diferenta fabuloasa ,aerul conditionat nu se mai simtea la demaraj,iar plecarea de pe loc era super,consumul de la 6,8 afara cu ac a scazut la 6,2,astazi nu mai am acest logan dar merita sa faceti acest lucru.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment