Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
In zona Craiovei ? Pentru o supernova 1.4 Mpi cu diverse modificari , ce ma intereseaza cel mai mult ridicare limitarii turatie undeva la 7000-7200 rpm ?
Leave a comment:
-
Da. Intai citeste masina, apoi trimite mapa originala iar eu facut modificarile si el le va scrie pe masina. Cam asa se lucreaza si nu exista solutii alternative pe care sa le aplice fara mine. Atata timp cat consola cu care lucreaza se numeste Genius, sigur softul scris pe masina este modificat de catre mine. Pretul este acelasi.
Leave a comment:
-
Pretul remaparii este acelasi? Foloseste acelasi soft? Am incredere ca iese "ca si facut de dvs"?Originally posted by Doc View PostTe pot pune in legatura cu un colaborator din Iasi si te ajuta cu remaparea la 1.5dci. Nu este afectat calculatorul sau parametrii acestuia in accident.Last edited by patracuta; 5 October 2014, 08:29.
Leave a comment:
-
Te pot pune in legatura cu un colaborator din Iasi si te ajuta cu remaparea la 1.5dci. Nu este afectat calculatorul sau parametrii acestuia in accident.
Leave a comment:
-
Salut! Ma intereseaza o remapare la un Logan 1,5 DCI 68 cai Stage 1 la 90 cai. Aveti va rog un drum in Vaslui curand, sau vre-un partener Vaslui - Iasi?.
Va multumesc!
intrebare "poate stupida" : Pot fi "afectati" parametri UCH-ului daca masina a avut un accident?
Leave a comment:
-
Salut.
S-a simtit din start in ture joase. Raspunde mai repede si in ture joase urca mai repede. Insa, cred ca are ceva probleme. I-am zis din start ca nu ii trage. A zis ca o sa isi ia fise. Probabil de acolo e buba.
Multumiti si recomand in continuare
.
Stima.
Leave a comment:
-
Salut,
Costa 150 lei asa cum am vorbit la telefon si te astept astazi cu masina.
Leave a comment:
-
Salut Doc. Pentru Solenza 1.4 mpi, care e tariful si cand as putea sa vin?
Leave a comment:
-
am resoftarea facuta .tot la tine. de cativa ani.sunt multumit. dar as fi vrut sa vad si o diagrama.
dar nu dau 80 de euri doar pentru asta
ms , bafta!
Leave a comment:
-
Nu am fisa dyno decat pentru variantele modificate mecanic, cu valori mai mari de putere. Poti veni la noi si facem test dyno inainte si dupa direct pe masina ta. Resoftarea te costa 150 lei, iar testul dyno intre 50-80 euro.
Leave a comment:

Leave a comment: