Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Doc te rog sa-mi dai pentru niste prieteni care nu sunt pe forum ce pret mai e la remapare Logan benzina de 1.4, 1.6 8 valve și 1.6 16 valve. In Iași unde se mai poate face? Mutumesc anticipat!
-
Salut.Se poate face reapare la un Renault trafic 2.0dci 114 cp din 2007?Dacă da,cât ar costa.Mulțumesc.
Leave a comment:
-
Remapare 1,4 mpi
Salut,
Face cineva chiptuning în Cluj pentru un Logan de 1,4?
Mulțumesc!
Salut,
Îmi pare rău că nu m-a ajutat search-ul, am dat acum pe pagina anterioară de numele (Viorel) și numărul de telefon al noului dealer din Cluj, îl voi contacta telefonic săptămâna viitoare.
Îmi cer scuze pentru spam!
Leave a comment:
-
Astazi am un coleg care ajunge la Brasov. Cine este interesat de remapare imi poate lasa numarul de telefon in PM si va suna cand ajunge acolo.
Leave a comment:
-
Salut . In Galati sau prin imprejurimi cine poate ajuta si pe mine cu o remapare?
Leave a comment:
-
Doc vei mai avea drum prin Brasov sau prin zona asta pina de Paste? m-ar interesa o remapare pt logan 16 16v
Leave a comment:
-
Vorbeste cu CristiXP si te rezolva el, dar la Timisoara.
Astazi sunt prin Brasov, am de realizat cateva lucrari la un service local. Daca este cineva care doreste o remapare la Dacia Logan sau orice alta masina, ma poate apela telefonic la 0751.194.100.
Leave a comment:
-
Va salut, în Arad cine poate face o remapare la un Logan 16. MPI 2005?
Leave a comment:
-
Revin cu impresii dupa 2000km:
- consumul a crescut nesemificativ - 7,16% (fata de 7,1% inainte de resoftare), deci e in marja de eroarae.
- masina/motorul nu are problem
-nu mi s-au aprins becuri prin bord.
Totul e ok deocamdata.
Leave a comment:
-
1.4i - 150 lei
1.2i 16v - 450 lei (lucrarea se poate realiza doar la Bucuresti)
Leave a comment:
-
buna !
Chip tuning Logan 1,4 MPI cat ar costa ?
Locuiesc in jud. Covasna...
Leave a comment:

Leave a comment: