asteptam poza talonului cu tipul instalatiei si al buteliei! cei de la Bucuresti-PIPERA nici nu au vrut sa auda de asa ceva! raspuns categoric NU SE MAI TRECE! si am avut toate actele la mine nu m am dus pur informativ! Astept poza cu talonul sa vad minunea de la Suceava! o fi alta lege acolo????!!!!!!
Acte Necesare Pentru Omologare GPL
Collapse
X
-
daca topicul e prea stufos va aduc aminte :
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=169
am uitat sa precizez ca a pierdut si procesul intentat (avea certificatul eliberat la 3 zile dupa ce trecuse instalatia de gpl pe carte la rar, deci problema militienilor de la inmatriculari).
deci treaba e cat se poate de legala.Last edited by Costi-bc; 12 July 2014, 18:04.o/___
_\o
(i)
.........
Comment
-
Trebuie trecuta in certificat! (Din experienta proprie, la un certificat eliberat pe 10.07.2014)
Faptul ca politistul ,accepta o copie dupa cartea de identitate ,este o clementa din partea lui
RAR-ul nu are competenta in acest sens,fiind suficienta mentionarea in cartea de identitate(de unde si raspunsurile ambigue din partea acestora)
Comment
-
arata-mi te rog legea sau regulamentul unde se specifica ca trebuie trecuta in certificatOriginally posted by alex61 View PostTrebuie trecuta in certificat! (Din experienta proprie, la un certificat eliberat pe 10.07.2014)
Faptul ca politistul ,accepta o copie dupa cartea de identitate ,este o clementa din partea lui
RAR-ul nu are competenta in acest sens,fiind suficienta mentionarea in cartea de identitate(de unde si raspunsurile ambigue din partea acestora)
Comment
-
Scuze de intarziere, dar am fost plecat din localitate. Atasez scanarea talonului.Attached Files
Comment
-
Toma necredinciosu scrie pe voi! Uite poza si uite mai sus si legea si amenda si dovada inlocuitoare.Originally posted by draculaflying View Poste clar ! nimeni nu pune o poza cu instalatia trecuta in talon deci.............nu se mai trece, simplu in trecut,da, dar acum, nu! restul e cancan, prietenul care stie de la varul prietenului care stie de la fratele varului prietenului si tot asa!o/___
_\o
(i)
.........
Comment
-
conform procesului verbal, amenda din linkul de mai sus a fost data cf. OUG 195/2002; inca n-am avut timp sa citesc toata OUG, dar am dat un ctrl + f dupa criteriul GPL si nu am gasit nimic http://www.legislatia-rutiera.ro/ordonanta-de-urgenta/
militienii gresesc frecvent cand aplica amenzi sau gresesc intentionat, deci un proces verbal nu este o proba/dovada
eu unul inca nu mi-am omologat instalatia gpl, o voi omologa atunci cand imi expira itp-ul, deoarece nu am gasit nicaieri scris/mentionat obligativitatea omologarii instalatiei intr-un anumit interval de timpLast edited by tiptil; 15 July 2014, 16:39.
Comment
-

)

Comment