Consum Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gaboneygg
    replied
    ai gresit ceva la calcul. in bucuresti pe gaz sub 10% nu ai sa vezi.

Leave a comment:

• marius.tt
    replied
    Salutare tuturor si La multi ani! Eu nu mai inteleg deloc gpl-ul,ultimul plin 34l am mers 422km in bucuresti si mai ales pe timp de iarna si in prag de sarbatori!,de la aceeiasi statie am bagat 17l si am mers 168km....atat ca pot da vina ca am mers pe zapada...

Leave a comment:

• Rey91
    replied
    Cu 40 litri am mers 446 km Din care :
    Extraurban : 300km (Munte)
    Urban București : 146 km
    Rezulta un consum de 9% mixt

Leave a comment:

• i860
    replied
    Nici la mine nu indica corect. Insa m-am obisnut.

Leave a comment:

• TudorIonut
    replied
    Ok Lucian, ms pentru raspuns! Tuturor va multumesc, fiind primul plin e normal sa nu stiu cati km fac! Voi vedea pe parcurs!

Leave a comment:

• Lucian-Twingo
    replied
    tudorIonut si eu am agc compact pe masina si la prima alimentare pt teste etc am pus de 50 de lei si s-a aprins un singur led verde dar am mers 165 km cu el...acum la ultimul plin mi-a ramas un singur led aprins de 150 de km si cred ca mai merg vreo 20-30 de km pe gaz... Mi-au spus si montatorul ca e f relativ ...am momente can flucteaza 2-3 led-uri sau 1-2... Singurul lucru care il arata corect e daca esti pe benzina sau pe gaz si daca ai neplacerea sa ai vreo eroare...
    Eu am rezervor toroidal de 43 de litri in care au intrat intre 34 si 37 in gunctie de stati si am scos ~410 km pe un plin

Leave a comment:

• TudorIonut
    replied
    De curiozitate, cel de pe butelie indica bine?

Leave a comment:

• dr_p
    replied
    e un dezastru indicatorul ala, eu merg mereu pana sare singura de pe gaz

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Cel mai probabil indica aiurea, ca la majoritatea. Eu cu ultima bulinuta fac peste 150 km .
    Vezi cat faci cu un plin si apoi te orientezi dupa km parcursi nu dupa indicator.
    Cand iti ramane ultima bulina fa plinul si vezi cati litri intra, o sa iti dai seama cati ai in rezervor aproximativ.
    Bafta!

Leave a comment:

• TudorIonut
    replied
    Am instalat luni AGC COMPACT, cu rezervor toroidal 52 si au intrat 46L...Dupa 300 de km mai am o bulina aprinsa cu verde la indicatorul de gaz...e normal sa consume mult la inceput sau imi indica acel calculator putin aiurea?
    Sau a treia varianta, sa fi fost gazul prost?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google