Consum Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andyno
    replied
    Facut plinul in Bucuresti. Brasov,Sibiu,Hunedoara. La intrare in Hunedoara a sarit pe benzina. km mersi pe gaz: 460, alimentat 40 l. Nu am sarit de 120, dar in drum spre BV, am mers bara la bara 7 km in 3 ore ! 2 prs, bagaj mic, anvelope iarna. Masina Laguna 1, motor logan 1.6 16 v, anvelope 195.65.15 cu 1.9 presiune in ele...deh...nu am fost atent.
    Last edited by Andyno; 5 May 2015, 23:42.

Leave a comment:

• MihaiB
    replied
    Am facut plinul la Sb, am alimentat cam 32l, deci mai aveam cam 10 in butelie; Sb-Alba Iulia-Rosia Montana-Alba Iulia- Orastie (autostrada-130km/h constant)- Sibiu (autostrada-130km/h constant)-Vl-Calimanesti (aici s-a terminat gazul). 3 persoane, portbagaj plin. 534 km, 58,8 km/h viteza medie. cam astea sunt datele care le am.

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Superb, si mai si vrei s-o vinzi.

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Focsani- Bucuresti 2 persoane plus bagaje.
    M am cam grabit- i-am dat de am julit-o adica 150-160 afara 70 localitati.
    Consum 9.1% (plin Focsani Mol- plin Bucuresti Mol)-bine nu e o metoda 100% exacta dar consumul e pe acolo adica tradus in benzina cam 4.45 % .
    Beat this diesel

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Pentru un regim de mers normal, mai ales cand ai ceva greutate in portbagaj, un diesel se descurca mult mai usor decat un benzinar, n-ai cum sa schimbi tot timpul in 6000 rpm doar ca sa-i arati aluia ca accelerezi mai tare ca el, daca merge putin mai intepat ar trebui sa cam omori masina ca sa te tii dupa el; e vorba de accelerarea pe reprize ...

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    off: tu ai tras de masina ca sa te tii dupa Jetta de 105 cai sau el a tras de masina ca sa se tina de tine?
    Din cate stiu de la baietii de pe topicul cu liniute, 16v u nu are ce discuta cu 1.9 105 cai diesel..sau asta se aplica doar pe 401 m?

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Daca tot mi-ai adus aminte: Braila - Busteni - Slobozia - Braila. Consum mediu calculat la pompa 8,35 %. Gaz de Bullrom, excelent vizavi de consum. Masina full, 5 persoane, bagaje la refuz, anvelope de vara, fara AC. Mers 110-140 kmh in afara, 60-90 kmh in localitate, ma rog, cam in valuri din cauza traficulului.
    La intors am tras de masina ca a trebuit sa ma tin dupa un Jetta 1.9 TDI, care a avut consum de 6,3% pe CB, cu anvelope de iarna si masina fuleanu ca la mine.

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Bucuresti- Buzau- Focsani- Andreiasu- Buzau- Vizireni- Buzau- Bucuresti.
    4 persoane pe 50% din distanta, 2 in rest, bagaje medii; la intors Buzau- Bucuresti folosit AC ul cam 80% din timp.
    Mers normal adica 130-140 afara 60-70 localitati.
    Consum GPL app 8.5%.
    M am mirat si eu ca mi-a iesit sub 9 % ..dar probabil ca anvelopele de vara si caldura de afara au redus consumul. Plus ca pe unele portiuni am fost nevoit sa merg cu 90 pentru ca drumul era destul de aglomerat si se mergea in coloana.
    Pret gaz 2.6 lei per litru- va las pe voi sa socotiti cam cat ar iesi consumul daca am calcula in pret benzina

Leave a comment:

• Kavarnap
    replied
    Consum de martie

Tocmai am terminat plinul făcut pe 4 martie: 45,7 litri la 2,63 RON (partener Rompetrol Fundeni). S-au adunat în bord fix 600 km, cam așa:
    ~ 450 km extraurbani cu maximum 120 pe A1 și fără milă în depășiri către Vălcea, iar restul legal și lejer;
    ~ restul în București în week-end-uri.
    Am fost mereu 3 persoane și încă n-am dat jos cauciucurile de iarnă.
    Dacă pun și kilometrii făcuți pînă la trecerea pe gaz (care vine după vreo 2-3 km acum mai pe frig) nu sar mult de 8% și de 23 RON / km.
    Cred că e bine pentru un MCV...

Originally posted by Kavarnap View Post
    23 RON / km.
    Da, 23 RON / 100 km.
    Last edited by Kavarnap; 29 March 2015, 17:07. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• iulianscutaru
    replied
    logan 1.4 - 2007, instalatie tomasetto, stag 200, montata la andrei gpl in martie 2013. luna trecuta am avut un consum de 12.5l/100 km, exclusiv in bucuresti.
    afara, daca nu depasesc 130 pe autostrada + mers prin localitati cu viteza legala scot 8.5 - 9 l/100 km.
    Last edited by iulianscutaru; 24 March 2015, 12:10.

Leave a comment:

• cristianu
    replied
    si asa banii din accizele pe benzina se duc unde nu trebuie... oricum e mai economic pe gaz.... 30% economie minim dupa amortizarea instalatiei

Leave a comment:

• OldDacia
    replied
    Atat timp cat pretul benzinei creste mai mult decat pretul gazului un consum ceva mai ridicat tot nu va mari costul/km la GPL peste costul/km la benzina. Probabil o instalatie buna montata la un service cu experienta contribuie la reducerea consumului.

Leave a comment:

• i860
    replied
    Consumul intr-o saptamana in oras a fost aproape 15/100km gaz, deci ii place gazul in oras la nebunie.
    Ieri am scos un consum de 10.2l/100km gaz, asta in afara si in limita de viteza cu foarte putine lini rosi. Viteza medie a fost undeva 59 km/ora.
    Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Leave a comment:

• bGy
    replied
    Foarte bun consumul andrey

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Cu aproape 45 litri am mers 520 km mixt si legal, reiesind un consum mediu de 8,65%, viteza medie fiind de 39 kmh, iar CB imi arata 8,5%.
    Pretul per litru a fost de 2,69 (acum l-au facut 2,79), deci am mers cu 23 lei/100 km, care, daca nu ma insel, ar fi primul cost minim obtinut de mine per km.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google