Consum Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MMBM
    replied
    Citesc pe aici niste consumuri care ma pun pe ganduri in doua directii: ori se fabuleaza la greu, ori masina mea are o problema.

Eu am asa:
    Logan 1.6 16V, 2007, euro 4
    Instalatie Bigas
    Consum mediu pe gaz iarna: 10.5 litri
    Traseu: 95% urban, drumuri la cele mai aglomerate ore (cat de aglomerata poate fi Baia Mare), viteza medie in jur de 25km/h pe computer
    Consum mediu vara, aceleasi conditii dar cu cauciucuri de vara: 9.5 la suta.

Cel mai mic consum inregistrat vreodata: 8 la suta, la un drum Baia Mare-Cluj, 300 de km, mers normal (nici raliu, nici mos).
    Cel mai mare consum mediu inregistrat: 13.7 la suta de la un plin la plin, drumuri foarte scurte (2-3km), intre sarbatorile care tocmai au trecut.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Asa mult pt ca :
    - temperatura mica, motorul merge rece
    - incarcare
    - pe GPL consumul in litri este mai mare
    - viteza mica de deplasare genereaza consum marit
    - urcare Bv-Poiana presupune sarcini mari, deci consum marit

Crezi ca pe benzina, acelasi traseu aceleasi conditii iti lua 6/100???

In alta ordine de idei :

Duster 4x4 1.6 16v Landi Renzo : 16l/100km urban, pe alocuri joaca prin zapada
    Logan 1.6 16v E5 BRC : 12l/100km mai mult urban, mers sportiv, cu varfuri de 5500 ture

In afara nu am reusit sub nici o forma mai putin de 10% cu Loganul. Poate daca merg ca melcul si fac 5 ore Bucuresti - Brasov voi reusi sub 10% ... ceea ce nu se va intampla

Leave a comment:

• Mishu_88
    replied
    De ce asa mult? Daca imi voi pune GPL pe masina(1.6 16V), sa ma astept la un astfel de consum?

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    1.6 16 v...la -25 grade prin Poiana Brasov si Brasov, 20 %, 4 prs in masina.

Leave a comment:

• Dacus_Malus
    replied
    Am instalatie GPL Landi Renzo, de la inceputul lunii decembrie 2015.
    Am facut circa 4500 km de atunci, cu un consum mediu de 7,5% gpl.
    Consumul a fost calculate de la plin la plin.
    Sunt multumit.

Masina e un Logan 1,4 mpi din 2005, varianta cu AC, dar cu geamuri manual pe spate.

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Nu parle tastatura corecteaz singura. Am încercat sa dau edit si nu merge.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    Nu parle bine Romana? Inseamna ca este vre un prototip de 1.4 tce...ca asa ai scris la ''motorizare''

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Suntei de atât timp pe acest forum i înc nu tii toate motorizrile de pe logan? E 1.4 normal, MPI...

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• raducku
    replied
    Mie mi se pare ca are 1.4 mpi. Uitati-va la jurnalul lui de bord sa vedeti ca e 1.4 mpi

Leave a comment:

• vladcosmin
    replied
    Sa inteleg ca ai GPL pe 1.4TCE care din ce vad e cu injectie directa?Cat te-a costat instalatia, ce marca este si cum functioneaza?Merci!

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    Andrei.TMT : consuma bine 1.4 tce ...are cam 140 cp nu?

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Cand am montat instalatie de gaz am prins gerurile alea mari. Plecat dimineata pe aglomeratie, intors seara tot pe aglomeratie consum de 9,8 l gaz. ULTRAMULTUMIT !

Leave a comment:

• iulianscutaru
    replied
    acum iarna, 11-12/100km, bucuresti, merg aproape exclusiv zona muncii, dristor, pallady, eventual berceni. avand in vedere pretul si faptul ca e 1.4, ma declar f multumit!

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    sulfuricule, sa vezi cum merge masina cu propan pur , fara Butan.... Si cum schimbi chiulasa dupa aia.

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    Pentru Bucuresti evit sa va zic consumul pt ca nu stii cum este traficul de la ora la ora. De fapt nici ca inaintezi prea mult ))) in schimb extraurban constant am 7.8-7.9 in conditii de mers pe autostrada 110-120 si 80 localitati. Ma declar foarte multumit.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google