Citesc pe aici niste consumuri care ma pun pe ganduri in doua directii: ori se fabuleaza la greu, ori masina mea are o problema.
Eu am asa:
Logan 1.6 16V, 2007, euro 4
Instalatie Bigas
Consum mediu pe gaz iarna: 10.5 litri
Traseu: 95% urban, drumuri la cele mai aglomerate ore (cat de aglomerata poate fi Baia Mare), viteza medie in jur de 25km/h pe computer
Consum mediu vara, aceleasi conditii dar cu cauciucuri de vara: 9.5 la suta.
Cel mai mic consum inregistrat vreodata: 8 la suta, la un drum Baia Mare-Cluj, 300 de km, mers normal (nici raliu, nici mos).
Cel mai mare consum mediu inregistrat: 13.7 la suta de la un plin la plin, drumuri foarte scurte (2-3km), intre sarbatorile care tocmai au trecut.
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Asa mult pt ca :
- temperatura mica, motorul merge rece
- incarcare
- pe GPL consumul in litri este mai mare
- viteza mica de deplasare genereaza consum marit
- urcare Bv-Poiana presupune sarcini mari, deci consum marit
Crezi ca pe benzina, acelasi traseu aceleasi conditii iti lua 6/100???
In alta ordine de idei :
Duster 4x4 1.6 16v Landi Renzo : 16l/100km urban, pe alocuri joaca prin zapada
Logan 1.6 16v E5 BRC : 12l/100km mai mult urban, mers sportiv, cu varfuri de 5500 ture
In afara nu am reusit sub nici o forma mai putin de 10% cu Loganul. Poate daca merg ca melcul si fac 5 ore Bucuresti - Brasov voi reusi sub 10% ... ceea ce nu se va intampla
Leave a comment:
-
De ce asa mult? Daca imi voi pune GPL pe masina(1.6 16V), sa ma astept la un astfel de consum?
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
1.6 16 v...la -25 grade prin Poiana Brasov si Brasov, 20 %, 4 prs in masina.
Leave a comment:
-
Am instalatie GPL Landi Renzo, de la inceputul lunii decembrie 2015.
Am facut circa 4500 km de atunci, cu un consum mediu de 7,5% gpl.
Consumul a fost calculate de la plin la plin.
Sunt multumit.
Masina e un Logan 1,4 mpi din 2005, varianta cu AC, dar cu geamuri manual pe spate.
Leave a comment:
-
Nu parletastatura corecteaz singura. Am încercat sa dau edit si nu merge.
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Nu parle bine Romana? Inseamna ca este vre un prototip de 1.4 tce...ca asa ai scris la ''motorizare''
Leave a comment:
-
Suntei de atât timp pe acest forum i înc nu tii toate motorizrile de pe logan? E 1.4 normal, MPI...
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Mie mi se pare ca are 1.4 mpi. Uitati-va la jurnalul lui de bord sa vedeti ca e 1.4 mpi
Leave a comment:
-
Sa inteleg ca ai GPL pe 1.4TCE care din ce vad e cu injectie directa?Cat te-a costat instalatia, ce marca este si cum functioneaza?Merci!
Leave a comment:
-
Cand am montat instalatie de gaz am prins gerurile alea mari. Plecat dimineata pe aglomeratie, intors seara tot pe aglomeratie consum de 9,8 l gaz. ULTRAMULTUMIT !
Leave a comment:
-
acum iarna, 11-12/100km, bucuresti, merg aproape exclusiv zona muncii, dristor, pallady, eventual berceni. avand in vedere pretul si faptul ca e 1.4, ma declar f multumit!
Leave a comment:
-
sulfuricule, sa vezi cum merge masina cu propan pur , fara Butan.... Si cum schimbi chiulasa dupa aia.
Leave a comment:
-
Pentru Bucuresti evit sa va zic consumul pt ca nu stii cum este traficul de la ora la ora. De fapt nici ca inaintezi prea mult))) in schimb extraurban constant am 7.8-7.9 in conditii de mers pe autostrada 110-120 si 80 localitati. Ma declar foarte multumit.
Leave a comment:
Leave a comment: