@cica - consumul depinde de trafic. noi care scoatem sub 9 am precizat de fiecare data ca mergem dimineata devreme si seara tarziu, si evitam zonele-sensurile algomerata.
Media pe ultimii 5500km, 31km/h
gol/gol, alimentat 37L, mers 428km... sub 8.7%, si saptamana asta am mers seara devreme, intre 18-20.
Probabil ca daca mergi la ora 9 si stai bara la bara pe Stefan cel Mare sau cine stie ce alta zona si la fel seara, un 11% e ceva normal, si la mine era mai mare cand prindeam 2-3 zile aglomerate prin centru.
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Aia sunt pescari care merg noaptea pe centura
Pe aici lumea e mulțumită cu 10-11 la taxi...
Si nu cred ca e trafic de București...
Leave a comment:
-
Salutari! dacia logan(2007) 1.4 cu gpl din fabrica Landi Renzo cu injectoare schimbate Valtek, am consum in Bucuresti de 12% (14% cu AC) calculat plin pe plin, gpl-ul este setat sa mearga ca pe benzina. Cum de unii scot consum de 9% in Bucuresti?
Leave a comment:
-
Primul consum dupa remapare - 8,4%, alimentat cu 21 litri Rompetrol, mers 250 km mixt, vmed 40 kmh, aer conditionat foarte putin(mers mai mult dimineata si seara), traseul obisnuit, 2-5 persoane si nu chiar batraneste. Curios, ultima medie era undeva la 9% in aprox. aceleasi conditii. Temerea mi-era sa nu creasca la acelasi stil de mers.
Leave a comment:
-
In Bucuresti, saptamana trecuta, 2-3 persoane.
gol/gol, 36.5L, mers 420km. 8.7% intr-un trafic decent pentru oras.
Leave a comment:
-
Logan 1.6, 16v.
Vechime 7 ani, 75.000 km., instalatie Landi RENZO montata la Vernesti Buzau.
Persoane 4 = 85+55+45+40 + bagajele aferente
Consumuri de GPL:
- Calarasi-Kardzali Bulgaria = 449 km = 8,58%, viteza 60 km/h in loc, 110 km/h afara
- Kardzali-Xanthi Grecia = 141 km = 9,65 %
- Xanthi - Igoumenitsa = 512 km = 9,37%, aici este doar autostrada, viteza maxima 130 km/h
Leave a comment:
-
Originally posted by ftw0w View Post10% imi ia si mie in general la un 1.4MPI, ca sa ajung aproape gol merg cam 180km +/-, depinde cand am alimentat. De obicei pun 16l, insa acum am inceput sa bag 18l (35 vs 40 lei). E ok, avand in vedere ca gazul este ieftin
PS - stie cineva la cati KM de mers pe gaz este recomandat sa mergi o perioada numai pe benzina ? Si de ce se face acest lucru ?
Multumesc.
Leave a comment:
-
Logan 1.4 2005 ambiance gpl tomasetto stag 4 qbox. Am facut primii 10.000 km cu 745l gpl (la fiecare alimentare am scris pe o agenda cantitatea alimentata). Am alimentat 38l benzina în aceasta perioada. Mers 60% afara restul în ora.
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Dupa 1000km, ca sa refaca niste parametrii pe benzina, gazul ii cam da peste cap.
Leave a comment:
-
10% imi ia si mie in general la un 1.4MPI, ca sa ajung aproape gol merg cam 180km +/-, depinde cand am alimentat. De obicei pun 16l, insa acum am inceput sa bag 18l (35 vs 40 lei). E ok, avand in vedere ca gazul este ieftin
PS - stie cineva la cati KM de mers pe gaz este recomandat sa mergi o perioada numai pe benzina ? Si de ce se face acest lucru ?
Multumesc.
Leave a comment:
-
Faci cea mai buna alegere, in oras sta undeva la 10% consum iar afara cam 8%.
De probleme e devreme sa se discute, au fost cateva distributii sarite, dar cred ca sunt cazuri izolate dupa cum s-a relatat.
Si eu urmaresc tot un 0.9 gpl, pana in toamna cred ca o comit.
Leave a comment:
-
Cât consuma Logan 0,9 tce cu instalație gPL din fabrică?
Intenționez să imi achiziționez un logan 0,9 tce cu instalație GPL din fabrică.
Care este consumul real?
Ceva probleme?
Vă mulțumesc
Leave a comment:
-
Mi-a spus ca vin în service la reparat mașini cu GPL pe 1.2. Omul a părut sincer și de treaba și nu avea de ce sa ma minta. Apropo, fabrica nu montează GPL pe masina, s-a aciuat o firma de montaj GPL lângă ei și montează instalația și probabil asigura garanția și de aici mai scumpă instalatia.
Leave a comment:
-
Originally posted by evil_2009 View Postasta stiu si eu !!
ASteptam parerea si altor posesori de 1.2 16v cu GAZ !! dac au avut probleme cu motorul la peste 30.000 km) eu am facut schimbul de filtre la 11.000 km ....ma apropii de 20.000 fara nici o problema ... cele 2 filtre le'am cumparat cu 32 lei de pe net nu sunt originale sunt compatibile dar materialul filtrand este net superior celor originale ;) cele originale sunt 120 lei ceva de genu ...
)
Leave a comment:
Leave a comment: