Consum Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sandudesign
    replied
    Sunt gpl-ist din 2014 si singurul meu regret este ca nu am devenit gpl-ist si mai devreme. Asa ca Florin Razvan nu mai astepta!

Leave a comment:

• Kavarnap
    replied
    Instalare GPL

”Se duce” motorul......offf.
    Se duce mai repede, că de cât o să mergi cu el după, o să se uzeze mai mult.
    Iar prostia cu ”nu merită dacă nu faci X mii pe an”....e tot din categoria ”vax populi”.
    Să fie clar, în funcție de mai mulți factori, de la 15.000, maxim 20.000 de km parcurși, investiția se amortizează. Și da, motorul are de suferit......arde combustibil mai curat.....

Leave a comment:

• teleii07
    replied
    Originally posted by florin razvan View Post
    Salut,tocmai am primit un logan 1.6 din 2005 cu 70.000 km lam luat dela bunicul meu,fac naveta cu el la munca cam 90 km pe zi,se merita sa-l trec pe gpl??sau este prea vechi?se duce motorul?
    Părerea mea personala, ca pe orice mașină care este în stare buna merita pus GPL
    Economia la consum este aproximativ 10 RON la 100 km mers pe GPL față de benzina.
    Dacă fără sa vrem trebuie sa acceptam ca pierdem în timp din valoarea mașinii, putem adaugă și costul instalației la prețul mașinii.....
    GPL-ul este rentabil de la primul km...
    Consum mediu gpl lodgy 1.6 85cp este de 9.45 l/100km (dar mai trebuie adăugat și costul cat merge pe benzina care e aprox 2.5l/100km...media calculat pe 12.000km)
    Consumul teoretic de benzina este de 0.5 pana la 1.5 l de benzina în funcție de anotimp....
    Este recomandat și mersul pe benzina pt reglajul mașinii.....

Leave a comment:

• moog
    replied
    Ce treabă are sula cu prefectura?
    Dacă semeni cu bunicul și ai să faci 70k in 12 ani nu se merita...
    La motorul ala schimbi vreo 3 caroserii și o lași la nepoți...
    Last edited by moog; 24 December 2017, 21:04.

Leave a comment:

• florin razvan
    replied
    Salut,tocmai am primit un logan 1.6 din 2005 cu 70.000 km lam luat dela bunicul meu,fac naveta cu el la munca cam 90 km pe zi,se merita sa-l trec pe gpl??sau este prea vechi?se duce motorul?

Leave a comment:

• adi xxl
    replied
    Eu am un logan mcv cu 16 16V
    Am pe gpl 8% testat si pe distante mari ,la un drum de 1800km, tot consumul asta mi-a iesit
    -mers lejer 80-90 maxim in localitati si 120 maxim pe autostrazi
    -in oras cred ca ia 9-10%

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Consum in ultima perioada, un pic sub 9%, gaz de la Mol(cel mai ieftin), media 37 kmh, mers legal, masina plina doar la dus, pondere 30% urban si 70% extraurban.

Leave a comment:

• animax20000
    replied
    Serios?de ce crezi asta?Asta e consumul si astia sunt km facuti..resetez de fiecare data computerul de bord...asa ca...mai usor cu presupusul domnule Andyno

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    Am avut si 1.6 16v de logan. Ce zici tu sunt ozn-uri!

Leave a comment:

• animax20000
    replied
    Eu fac in Bucuresti,cam 420 km cu 40 litri gpl..Mentionez ca prind aglomeratie doar la ora 15:30 cand ma intorc acasa in Tunari..dimineata e liber si zburd pe sosea(6:20)

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    Cati litri are butelia? eu la Passat 1.6 103, 1.4 tone, instalatia stag 4 q box, scot in Bucuresti intre 12 si 14 %.

Leave a comment:

• danminator
    replied
    urban in bucuresti maxim 310 KM

Leave a comment:

• keim
    replied
    Eu am mers maxim 398 km, cu 32l consum extraurban

Leave a comment:

• danminator
    replied
    am reusit sa duc 414 KM cu rezervor de 32 L cu ac non stop dar nu am depasit 120KM/h

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Pe vremea asta, si motorul este ca si omul, se sufoca. Aerul asta atat de cald, e normal consumul si faptul ca nu trage atat de bine.

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google