Cum Ne Reglam Instalatia GPL?Cu Ce Softuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare! Detin un golf 4 1.4 16V cod motor BCA si am o instalatie de GPL TOMASETTO Stag200 plus si am facut un reglaj sa gpl si as vrea sa stiu o parere despre ce am facut si daca totul este bne.
    Multumesc!​
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 26 November 2024, 19:36.

Comment

• Micșorează presiunea spre 1 și mai ridica multiplocatorul...
      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Salutare moog , cu ce ar ajuta treaba asta?
        Last edited by 77sky; 25 November 2024, 22:48.

Comment

• Sa lucreze cum trebuie...
          De curiozitate, ai citit manualul?

Comment

• Da, l-am citit doar ca voiam sa aflu cum influenteaza asta adica ce beneficii si dezavantaje sunt daca micsorez presiunea la momentul actual cand dau autocalibrare imi arata si noozle too big.
            Si cum ar afecta asta consumul?
            Last edited by 77sky; 25 November 2024, 22:48.

Comment

• De ce nu zici totul...?
              Bănuiam ca îți da un mesaj de genul...
              Rampa de gaz nu e la fel de rapida ca injectoare le de benzină...
              multiplicatorul trebuie sa fie de pe la 1.2 spre 1.4 optim... Pentru ac01... Daca era Valtek era mai sus...
              Sună dacă mai vrei detalii...

Comment

• O sa sun pe la ora 3 sau 4 dupa ce ies de la liceu.
                Last edited by 77sky; 25 November 2024, 22:47.

Comment

• Salutare moog,acuma este bine calibrarea?
                  Am sunat su nu a raspuns nimeni
                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

Comment

• Arată mai bine...
                    Vezi cum îți merge...

Comment

• Ii multumesc lui moog pentru ajutor, masina merge perfect acum
                      Mult succes in continuare!
                      Attached Files
                      Last edited by 77sky; 26 November 2024, 19:35.

Comment

• Cu plăcere...

Comment

• Bună ziua am montat o instalatie gpl tomasetto Qbox plus, injectoare w01, rezervor de 47 l, pe un logan 0.9 tce, 2019.
                          De curand , instalatia de gpl pprneste si se opreste cand vrea. Am schimbat calculatororul de gpl Qbox plus cu unul Qbox basic, merge, dar nu se aprinde butonul de comanda si softul nu era complet. Dupa ce l am montat pe al meu a mers iar timp.cand calculatorul gpl era inchis , nu citea relantiul si toate celelalte valori. Multumesc.
                          sigpic
                          Asigurari Rca, Casco,Locuinta, Viata,etc...

Comment

• La reprezentanta cel mai bine.

Daca vrei variante de inchirieri auto otopeni compania noastra ofera solutii complete si avantajoase alege acum serviciul de rent a car Bucuresti fara restrictii

Comment

• Cred ca este complica la reprezentanta este cel mai safe

Imagineaza-ti ca ai un zbor international programat dimineata devreme. Bagajele sunt pregatite, documentele sunt in regula, insa ramane intrebarea esentiala: cum ajungi la aeroport fara stres, fara intarzieri si fara costuri ascunse? Pentru tot mai multi calatori, raspunsul este simplu – inchirierea unei masini direct din Bucuresti sau de la Aeroportul Otopeni. O alternativa sigura intr-o lume grabita In epoca vitezei, mobilitatea este o necesitate, nu un lux. Taxiurile nu sunt intotdeauna disponibile, iar aplicatiile de ride-sharing pot impune tarife imprevizibile. Transportul public, cu orarele sale rigide, nu este intotdeauna prietenos cu valizele voluminoase sau cu plecarile programate la ore imposibile. In schimb, o masina inchiriata iti ofera control deplin asupra calatoriei. Decizi cand pleci, pe ce ruta circuli si cum iti gestionezi timpul. Aceasta libertate devine un avantaj major atunci cand urmeaza sa parasesti tara. Serviciile moderne inseamna mai mult decat un autoturism Astazi, inchirierea unei masini nu se rezuma la predarea unei chei. Companiile serioase din Bucuresti Otopeni pun la dispozitie servicii complete: rezervare rapida online, asistenta 24 de ore din 24, optiuni de asigurare flexibile, predare si preluare la aeroport sau la adresa dorita. Totul este gandit pentru a oferi confort si siguranta clientului. Beneficii clare pentru calatoriDincolo de confort, inchirierea unei masini este o optiune care poate fi si economica. Tarifele transparente si absenta surprizelor financiare fac ca aceasta varianta sa fie adesea mai avantajoasa decat dependenta de taxiuri sau transferuri speciale. In plus, avantajul psihologic – certitudinea ca masina este disponibila exact cand ai nevoie – aduce liniste inaintea oricarei plecari internationale. O industrie care s-a reinventat Firmele de rent a car din zona Otopeni au inteles ca trebuie sa raspunda cerintelor moderne. Astfel, clientii pot alege astazi inclusiv masini electrice sau hibride, dotari suplimentare precum GPS sau internet mobil, iar rezervarile se fac simplu, direct de pe telefon. Digitalizarea a transformat o procedura care candva era complicata intr-o experienta rapida si transparenta. Dupa pandemie – preferinta pentru solutii privateCriza sanitara a schimbat multe obiceiuri. Tot mai multi calatori prefera solutii individuale, unde riscul de contact cu alte persoane este minim. Inchirierea unei masini la Otopeni raspunde perfect acestei nevoi: vehicule igienizate, proceduri simplificate si politici flexibile de rezervare. Exemplu concret: calatorul grabit Gandeste-te la un om de afaceri care trebuie sa ajunga dimineata la o intalnire in Bucuresti si apoi direct la un zbor spre Londra. O masina inchiriata devine pentru el nu doar o comoditate, ci o necesitate. Flexibilitatea de a folosi vehiculul cateva ore si de a-l preda la aeroport este un avantaj pe care alte optiuni nu il pot oferi. Concluzie – un serviciu devenit indispensabil Inchirierea de masini din Bucuresti Otopeni a evoluat de la o solutie rara la un serviciu indispensabil pentru calatorii internationali. Fie ca este vorba despre turisti, romani care traiesc in diaspora sau oameni de afaceri, beneficiile sunt aceleasi: libertate, eficienta, siguranta si confort. Serviciile excelente de pe inchirieri auto otopeniUn exemplu elocvent in aceasta industrie este platforma inchirieriauto-otopeni.com. Aceasta se remarca prin seriozitate si transparenta: flota diversificata de masini moderne, livrare la aeroport sau direct la adresa clientului, lipsa garantiei financiare blocate si asistenta permanenta. Procesul de rezervare este simplu, rapid si lipsit de complicatii, iar raportul calitate–pret este unul dintre cele mai competitive de pe piata. Prin servicii bine gandite si orientate catre confortul clientului, inchirieriauto-otopeni.com a devenit partenerul ideal pentru cei care isi doresc sa paraseasca tara fara emotii, cu siguranta ca transportul lor este asigurat in cele mai bune conditii.

Comment

• hello ma poate ajuta cineva cu hex Re250405g34 landi renzo li10 calculator lc02 Multumesc!!
                                Dacia Logan by Renault.Drive the change.It's time to change things! Discover the real pleasure of driving

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google