Despre acumulatori auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cu redresorul o mai ajuti sa iasa din iarna dar daca vara nu te tine si are 6 ani nu vad rostul sincer

    Comment


    • Originally posted by B997NDL View Post
      mai bine luai de unde ti-a zis. e f imortant ca bateria sa fie "proaspata". cine stie de cand stau alea din vitan si in ce conditii. s-ar putea sa fii norocos daca te tine un an.
      mersi de informatie. cand am ajuns azi la ora 18.00 plecase baiatu cu toate ca a zis ca ma asteapta. asa ca maine dau fuga in virtutii si iau de acolo. ciudat mi se parea pretul(180)aia de 62 amperi cand la reprezentanta e cam200. cred ca avea ceva. mersi inca o data.

      Comment


      • m-a lasat si pe mine dupa 3 ani si jumatate. si m-a lasat deodata. am pornit-o cu cabluri si dupa ce am mers 25 km nu s-a incarcat deloc..merg maine la verificare si probabil voi cumpara si baterie noua, tot Rombat.

        Comment


        • Verifica mai intai incarcarea; la periaoada asta de viata e cel putin cu semnul intrebarii daca nu suspecta caderea bateriei.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • 7 ani si 3 luni inplinite de cand am ridicat masina din reprezentanta, nu m-am uitat la data de fabricatie de pe baterie, dar ma astept sa ma lase! nu a dat nici un semn de slabiciune pana acum!

            Comment


            • si inca ceva..."ochiul magic" apare verde..iar e suspect. sper sa nu fie alternatorul

              Comment


              • Ochiul magic are o oarecare inertie in a afisa instant starea bateriei; verifica totusi incarcarea; motor pornit la relanti ar trebui sa ai peste 13.5v, masurat la bornele bateriei.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • Pe mine m-a tinut 4 ani fara 2 luni.Si m-a lasat dintr-o data.Am pus-o pe redresor,dar degeaba tot nu mai pot porni masina cu ea.

                  Comment


                  • era de la baterie, mai avea doar 10.5V. Incarcarea e ok 13,8-14v. am cumparat baterie noua Rombat Premier de 55Ah (am vrut sa iau de 60 dar nu mai avea in acel loc)

                    Comment


                    • rombat de 55 am si eu,stai linistit e buna daca nu ai cine stie ce consumatori
                      "light up the darkness" Bob Marley

                      Comment


                      • In timpul functionarii motorului, toti consumatorii cad in sarcina generatorului; alegi o baterie mai mare ca si capacitate in situatiile in care doresti sa mergi frecvent pe baterie cu diferiti consumatori; in celelalte situatii bateriile de 45-55Ah la motorizarile 1.4 sunt perfect dimensionate.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                        Comment


                        • La diesel-ul meu, bateria m-a tinut 4 ani si 6 luni, la un coleg 4 ani si 9 luni, iar la un var 5 ani (mentionez faptul ca toate autoturismele sunt diesel din 2007). Ochiul magic inca verde, dar ce folos si inca ceva toate au cazut pe timp calduros (iunie-septembrie).
                          Blue Diesel Tech

                          Comment


                          • Masina(1.4mpi) luata in 2008, luna martie- baterie de 60Ah/Rombat m-a lasat de tot pe 30 iunie 2012 , fara "preaviz", ochiul magic inca verde fiind. Nu a dat semne de oboseala, nu am consumatori suplimentari fata de ce are masina din fabrica, la ultima revizie aveam toata partea electrica in regula....a picat pur si simplu. Noroc ca nu plecasem de acasa, tocmai imi planuisem o excursie in afara orasului , vreo 200 de km. Am optat pt baterie din reprezentanta, tot Rombat de 60 Ah. Toata "distractia" a fost 470 de lei, pentru ca nu am putut sa alimentez bateria sub nici o forma si a trebuit sa chem platforma( 160 lei). Bateria a fost 225 de lei (fara TVA). Manopera 88 de lei. Operatiunea s-a desfasurat la Dacia Cluj Feleac, foarte amabili, m-au "rezolvat" fara programare. Masina merge brici in continuare. Per ansamblu: foarte multumit!

                            Comment


                            • 88 lei ca sa schimbe o baterie?!?!?! cand a picat bateria de pe a mea masina, m-am chinuit putin ca n-am avut o tubulara, dar am reusit in cele din urma.
                              sigpic

                              Comment


                              • jaf,astia de la dacia sunt haiduci ,doar ca ei fura de la saraci )

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google