Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Multumesc 7sky pentru punerea in pagina . Eu nu prea reusesc .

    Comment


    • daca ar fi avut preturi rezonabile si actualizari mai proaspete, as fi preferat si eu varianta platita. Dar sa dau 50 de euro doar pentru harta Romaniei... mi se pare absurd. Iar daca vrei sa circuli si in Estul si in Vestul Europei, te-ai dus la vale cu cat costa.
      Masina mea e un Logan Black&White si avea in dotarile standard medianavul/camera spate...
      Am platit medianavul numai sa scap de solutiile nu prea elegante de Gps-uri prinse cu ventuza in geam sau telefoane agatate in aeratoare...La pretul platit pe medianavse putea cumpara un GPS de firma cu sub jumatate din pretul dat pe el si harti...In plus n-am vrut sa experimentez pe masina in garantie...asa ca am platit comoditatea (sau prostia vor spune altii...)
      Am dat undeva pe la 100 euro pe hartile vandute prin Dacia/Renault ( am primit un cupon de 10% reducere din pretul de lista si promotional 5 actualizari in 3 ani...)Ei zic ca sunt hartile Europei de Est , dar e acoperita cea mai mare parte din Europa (cu exceptia Frantei si Spaniei parca,nu-mi aduc aminte acum de Olanda /Belgia dar pot cauta) ...E Germania .Austria,Italia,Grecia ,vecinii nostri ...Per ansamblu multumit (Mai putin delay-ul din intersectii de care s-a vorbit mai sus , )
      Last edited by radiantm; 11 June 2020, 22:07.

      Comment


      • @ radiantm, si eu acum vreo trei ani am trecut prin astea, am facut actualizarea gratuita a hartilor, si de firmware (9.1.1, 9.1.3 cu cateva update-uri, unul cu ceva probleme).
        Dupa cateva luni de zile am decis sa incep sa ma joc cu Medianavul, nu mai mi-a pasat de "garantie", am citit acest topic (inainte chiar de a deveni user) si altele rusesti, italiene si mai ales franceze, cochetam chiar si cu Menavrus. Am gasit si tutorialele userului Neek pentru care am toata stima si consideratia.
        Si am trecut la "treaba", am primit si ajutorul unor colegi de forum (DanLaza, Silviu), deblocat Medianavul si incercat diferite configuratii (o versiune buna este si 8.0.5) si skinuri. . Acum am 9.1.3 cu skinul Carbone, fara Supermodd (nu ma intereseaza jocuri si video dar poate il voi pune la loc pentru celelate navigatoare).
        Ar fi bine sa aveti pe langa backup si amprenta (desi Naviextras-ul pentru mine a devenit istorie) si un utilitar de "recuperare" gen Dboot si\sau Bootloader. Este bine sa tineti cat mai "curat", doar hartile pe care le folositi, se pot sterge si fisierele .md5, unele UX-uri, vocile. etc. care nu sunt necesare.
        Intarzierile in intersectii despre care s-a discutat exista, ele mai pot fi reduse, dar in acelasi timp nu am sesizat diferente mari in unele configuratii pe care le-am testat, asta o spune si Neek (si daca el nu s-a jucat cu Medianavul atunci nu stiu cine - evident ca si colegul nostru t0rquemada).
        Acum il am intr-o forma acceptabila, multumit de skin ("scoate" cam tot ce se poate din Medianavul asta), MapChanger pot rula hartile chiar si de pe stick (si grija ce stick-uri introduceti), AutoCleanMemory, etc.
        Deocamdata nu voi trece la AA sau altceva, RVC e OK, muzicantii canta, ruteaza destul de bine si sunt multumit (pentru unul care a circulat ani buni de zile cu hartile in torpedou).
        Scuze daca am omis sau gresit ceva (de mai bine de un an nu am mai "atins" Medianavul) dar despre toate astea s-a mai discutat pe aici.

        PS: am adunat peste 11 Gb de "materiale" (fara harti), pot urca ce se doreste (cu multumirile de rigoare pentru toti cei care le-au oferit).
        Last edited by Gil26; 12 June 2020, 06:29.

        Comment


        • Gil26 este bine de știut (unde apelăm) pentru cei 11Gb de material ptr medianav. Și eu am ceva dar numai ptr 6.0.4 ptr că eu am rămas la versiunea asta,sunt mulțumit pe deplin de ea(versiune/aparat) . O zi și un weekend plăcut tuturor posesorilor de Dacia.

          Comment


          • Meritul reusitei mele, în actualizarea hartilor gratuit, il atribui , în primul rând , lui Gil26 , care a urcat aici link-ul cu tutorialul de actualizare harti "USB Depanare 13cRO" ,(lasat la liber de user-ul NeeK ), pe care , după cum însuși spune, l-a "detaliat putin" sa inteleaga si "eu". A urmat ,tot la indemnul lui, sa citesc tutorialele lui NeeK ,de pe cele 2 forumuri, iar de aici, totul a decurs "struna" cu efort minim si reusita scontata. Mulțumesc si lui danLaza pt aportul sau, si tuturor celor care "daruiesc" si celor care "hit and run". " Sa ajuți pe cineva, nu te costa nimic, sa mulțumești, nici atat!".

            Comment


            • danLaza , ai putea pune cateva capturi cu un traseu in desfasurare de pe navigatorul tau ?

              Comment


              • Si eu sunt adeptul semnaturii userului Dan Emil , am primit ajutor, am multumit\multumesc si sunt recunoscator tuturor (multi colegi de forum) care au facut acest lucru.

                Pentru cine doreste am urcat un IGO8 ce se poate rula de pe stick pe: https://gofile.io/d/w4kINZ
                Se dezarhiveaza pe un stick formatat FAT32 (minim 8Gb, max 32Gb) si se introduce in Medianav. Programul se va lansa automat. Eu l-am rulat cu ceva timp in urma, acum am pus ultimele harti 2019Q4, nu l-am mai testat dar ar trebui sa fie OK (si se poate modifica dupa dorinte).
                Din pacate sunetul nu poate fi redat dual, tin minte ca gasisem (dar am uitat pe unde: cele rusesti sau cele franceze) cum se pot rula navigatiile duale (cu intreruperea sunetului la manevre).

                Pe acest principiu se poate rula orice navigator extern 7Ways, Navitel, etc sau orice alt utilitar\script. In loc de IGO8 se pune ce se doreste si in fisierul CEhack.mscr se editeaza linia 11 introducandu-se calea catre executabilul respectiv (MD fiind stickul USB), vezi atasat.

                Eu nu am absolut nici un merit cu asta, se poate citi tutorialul (le recomand cu caldura pe toate: programe de diagnoza, Medianav, scheme electrice, etc.) respectatului Zmiterm : https://www.drive2.ru/b/485585567585665087/ (eventual si comentariile) cu toate multumirile de rigoare pentru munca si generozitatea sa.
                Attached Files

                Comment


                • N-am sa folosesc niciodata navigatia de pe stick (prefer aplicatiile Android de pe telefon), caci acolo am un alt dispozitiv USB de 32 GB cu muzica. Apreciez initiativa de a prezenta si alte variante pentru doritori.

                  Comment


                  • Cred ca am scris destul de clar "pentru cine doreste" si "pe acest principiu se poate rula orice navigator sau sau orice alt utilitar\script". (ca fapt divers mie chiar mi-a placut IGO8)
                    Iar Medianavul tau poate fi conectat la Internet (la care nu ai gasit inca o solutie), dar face parte din categoria "alte variante pentru doritori" si este alta poveste.

                    In discutiile despre Medianav este si putin subiectivism (inclusiv al meu) si pana la urma fiecare procedeaza cum doreste.

                    Comment


                    • Originally posted by Gil26 View Post
                      Iar Medianavul tau poate fi conectat la Internet (la care nu ai gasit inca o solutie), dar face parte din categoria "alte variante pentru doritori" si este alta poveste.
                      Și... poți să-mi spui și mie povestea asta? Poate sunt și alții interesați. Ar fi deosebit de util ca navigatorul să-și poată actualiza datele de trafic online (oare poată să facă asta, conectat fiind la internet?).

                      Comment


                      • Dacă ai Menavrus se poate folosi Navitel cu trafic online (de la 4.0.5.3 ) sau orice aplicație via Mirrorscreen (de la 4.1.0.1)
                        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                        Comment


                        • Povestea initiala "MediaNavul nostru pe care nu-l putem conecta la Internet (sau n-am gasit eu inca o solutie) " a fost scrisa si in alte "carti" iar apoi narata si de altii.
                          Nu ma intereseaza,..... si nici daca unora le place sau nu,....

                          PS: @ t0rquemada a fost mai rapid.
                          Last edited by Gil26; 14 June 2020, 17:40.

                          Comment


                          • Raspunsurile s-au "derulat" rapid. Eu am stat in cumpana daca in loc de IGO8 sa urc Navitel (offline) dar acesta se cam baga prin cotloane si unora nu prea le place sa faca curatenie dupa aceea.

                            Info: https://mena.co/downloads/3g-4g-internet-usb-medianav/ sau ca de obicei si o alternativa: https://vimeo.com/327735547
                            Last edited by Gil26; 14 June 2020, 18:27.

                            Comment


                            • Pe Medianav Gen 1, 2 și 3 dacă vrei să fie și funcțional (real life, nu show-off) trebuie conexiune USB, asta implică drivere care trebuie create - exact asta a făcut Menavrus.

                              Folosirea unui stick 3G e redundantă de la apariția MirrorScreen (nici nu apăruse Gen 4 la orizont), se folosește telefonul pe post de modem (usb tethering) cu/fără MirrorScreen.


                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                              Comment


                              • Foarte corect si multumim pentru detalii. Dar atat driverele cat si Mirror Screen au inceput sa apara\dezvolte si "la liber", iar aici este meritul celor care fac acest lucru dezinteresat si apoi il ofera si celorlalti. Cu cat sunt mai multe optiuni cu atat cred ca este mai bine.
                                Apoi din link-ul oferit se poate citi de ex si despre HOBD (si asta se "dezvolta").
                                Asa cum am scris deocamdata nu ma intereseaza, dar nici nu spun nu (chiar si Menavrus, Internet, AA, Gen4, etc.). Multumit de "tehnologia" pe care o am, desi e limitata se pot "scoate" destule din ea, insa cand\daca voi avea nevoie pot trece oricand "la urmatorul nivel".

                                PS: multe lucruri pe care le consideram la un moment dat "must have" (de ex aici Eco2Drive, temperatura, etc.) ulterior s-au dovedit a nu fi chiar asa de necesare, plus ca incerc sa evit dependentele. Iar toate astea desigur ca sunt relative.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google