Ai intrat pe harti sau pe navigare de ti-a aparut mesajul asta?
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Ai facut update de pe site banuiesc, nu ce am pus eu putin mai sus. Ala era doar pt informare, nu pt instalat. E dedicata masinii. Nu se instaleaza pe alta masina.Originally posted by CatalinPPP View PostHai ca am comis.o! Am facut update.ul de soft de la 8.0.5 la 9.1.1 si mi.a aparut un mesaj: ' Licenta invalida pentru deschiderea hartilor'. Se mai poate face ceva?
Hai ca l-am sters sa nu faca vrunu o prostie.
)
Last edited by t1b1m; 30 March 2018, 14:43.
Comment
-
Fix pe ala l.am pusOriginally posted by t1b1m View PostAi facut update de pe site banuiesc, nu ce am pus eu putin mai sus. Ala era doar pt informare, nu pt instalat. E dedicata masinii. Nu se instaleaza pe alta masina.
Hai ca l-am sters sa nu faca vrunu o prostie.
)
)
Nu...dupa ce s.a terminat update.ul a aparut direct mesajulOriginally posted by danut.benghiu View PostAi intrat pe harti sau pe navigare de ti-a aparut mesajul asta?
Comment
-
Poti incerca sa faci un upgrade oficial la 9.1.1 sau poate gasesti pe forum pe cineva care are salvata imaginea lui 8.0.5. In situatia in care esti se poate rezolva dar trebuie deblocata navigatia si pierzi garantia dar ai avantajul actualizarii hartilor gratuit.Originally posted by danut.benghiu View PostSa inteleg ca se poate pastra pe un stick o imagine a softului medianav iar in cazul in care apar probleme, sa se poata repara cu acea imagine pastrata?
Comment
-
Tot timpul am auzit de aceasta actualizare a hartilor gratuit...nu exista riscul sa aiba anumite blocaze, lipsuri...din cauza faptului ca un este o actualizare platita de pe site-ul oficial? Eu am hartile din fabrica, m-ar tenta o astfel de operatiune insa n-as vrea sa constat candva ca are anumite erori sau tot felul de ciudatenii si apoi sa imi para rau ca nu am platit pentru ceva oficial...sper ca m-am exprimat bine
Comment
-
Da se pastreaza pe un calculator si poti oricand repara navigatia cu imaginea oficiala.Originally posted by danut.benghiu View PostSa inteleg ca se poate pastra pe un stick o imagine a softului medianav iar in cazul in care apar probleme, sa se poata repara cu acea imagine pastrata?
Si eu m-am aruncat la primul soft ptr medianav gasit pe internet si am patito si mai rau mi-a cerut sa conectez "Pleace Connect Diag tool" am deblocato cu ajutorul unui Francez. Dupa un an de zile de informare (cautare) pe internet am reusit sa inteleg cu ce se "mananca" medianavul si tot am reusit sa o blochez de 2 ori. Daca in weekend nu reusesti sa o readuci la starea initiala te voi ajuta sa o deblochezi si sa ai acces la ea sa poti schimba hartile cand vrei tu. Hartile ce se gasesc pe internet pe forumuri dedicate sunt perfect functionale si pe medianav si spun asta in cunostiinta de cauza eu le am pe cele de 2017 Q4.Originally posted by danut.benghiu View PostTot timpul am auzit de aceasta actualizare a hartilor gratuit...nu exista riscul sa aiba anumite blocaze, lipsuri...din cauza faptului ca un este o actualizare platita de pe site-ul oficial? Eu am hartile din fabrica, m-ar tenta o astfel de operatiune insa n-as vrea sa constat candva ca are anumite erori sau tot felul de ciudatenii si apoi sa imi para rau ca nu am platit pentru ceva oficial...sper ca m-am exprimat bine
Comment

Comment