Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • torquemada sunt de acord cu tine,tu îți faci treaba ta oficial/nemodificat/original. Eu am dat un răspuns că există și alte metode. Unii au renunțat la garanție numai ca sa să aibă hărțile la zi.

  Comment


  • Despre Medianavul original/nemodificat/official nu cred ca este foarte mult de discutat, exista manualul si siteul official. Peste 80% din discutii pe acest topic au fost despre actualizari neoficiale, modificari, etc (inclusiv cele facute de coleg). Trebuia deschis topic nou?
   Cu “autodidactii” se tot induce idea ca doar o persoana stie ce face, s-a nacut “invatat” si cu toate cunostiintele necesare (in proportie de 99.9%), restul doar strica. Dar ma bucur ca in sfarsit am intalnit pe acest forum omul perfect ce le stie pe toate si nu greseste deloc. E adevarat ca sunt multi care nu stiu ce fac chiar si contracost (vezi anunturile de pe internet cu actualizari harti fara back-up pe vreo 100 lei). Dar la fel de adevarat ca sunt destui care stiu ce fac si ofera servicii bune. Chiar e asa greu de admis ca si altii pot face la fel de bine acelasi lucru ca si “specialistul” fara sa mai plateasca altcuiva? Iar cativa dintre acestia ofera si ajutor absolut dezinteresat altora (de fapt asta cred ca este si scopul unui forum). Eu am toata stima si consideratia pentru astfel de persoane.

   @ bossake foarte probabil ca masina ta sa aibe Medianav gen4. Verifica totusi versiunea. La cele cu WinCE avem metoda butoanelor, windows sau utilitare (eu metoda asta am folosit-o) pentru intrarea in Micom. Din ce am citit se pare ca si la astea noi ar merge metoda butoanelor.

   “I’ve got a sept 2018 duster. Software 1.0.13.1.
   Quick guide:
   Google how to get to the test mode(even the old medianavs use the same technique just different password)
   When you get to enter password, enter 6835 then ok. Delete the code. Enter 9377 then ok. If it says invalid passkey as there is 2 different firmware versions use 8457 then ok then delete then 7777 then ok. You should then be in the test menu. To exit press the power button.
   If you have a usb in with a notepad file saved as mcmtest_activate.ini
   You can enter the mimicon menu. Press Cp to on or aa to on (cp is CarPlay aa is android). Press hard reset button (just means save config). Press power button to exit. Take out usb. Media nav reboots. Plug in cable to usb and phone and it should pop up CarPlay”

   La alte versiuni (ex 1.0.13.1) sunt alte coduri. Citez altele: “4620 password _test_mode, 0688 password engineering _mode, 2047 password-version”.

   Poti citi si intare in Micom, explicatia butoanelor de pe acolo: https://www.autohacking.net/viewtopic.php?t=188
   sau pentru astea cu AA: https://www.autohacking.net/viewtopic.php?f=83&t=3041
   Grija mare insa la Clear Virgin. EcoDrive se poate activa din Micom dar trebuie sa ai si multiplexorul (se pare ca astea mai noi l-ar avea dar eu nu stiu asta).

   Dar e mult mai usor din diagnoza (atasez doua capturi doar ca info, pot diferi functie de versiune) insa pe langa programe trebuie o investitie, interfata care sa citeasca CAN2. Alea ieftine pot fi modificate, se poate cumpara un OBDLink mai scump sau chiar un derelek. Eu nu fac bani din asta si nici inca nu sunt asa de pasionat ca sa achizitionez una din ultimele doua (desi nu exclud posibilitatea). Plus ca nu prea ma mai intereseaza multimedia.

   Si daca tot a venit vorba, pentru blocarea in logo sunt vreo patru metode de deblocare. Pentru “bau-baul” cu Connect DiagTool se poate citi pe forumuri (ex cel german) sau https://www.drive2.ru/b/533637799132267453/
   Attached Files

   Comment


   • Originally posted by danLaza View Post
    Daca ai medianav evolution 4 nu se poate (numai cu ddt4all) diagnoza, daca medianavul e de generație 1,2,3 găsești pe YouTube o tonă de material,totul e să ști ce faci altfel ADIO unitate.
    Merge și pe 4, l-am deblocat eu, pe al meu, din micom.
    Un fișier gol pe stick-ul usb cu numele mcmtest_activate.ini
    Parola 4620 0688

    Comment


    • Gil26 prima data când mi- am blocat medianavul meu am apăsat Clear Virgin( ne știind ce face acel buton) și mi-a afișat mesajul This device is not configured Please Connect Diag Tool. Tot eu l-am readus la viață prin metode "neortodoxe" după spusele unora ,ne apelând la "specialiști". Deci se poate și fără diagnoza. Acum, că unii vor să facă bani pe baza diagnozei,e treaba lor,nu sun eu in măsură să le spun cum să-și câștige existența. O zi buna și numai bine posesorilor de dacii.

     Comment


     • Stormy, ai cumva versiunea 1.0.13.2 (codurile pot fi de folos si altor colegi)?

      Comment


      • Uiți să precizezi, pentru că oricum nu știi, că prin metodele ridicate de tine în slăvi se sterge seria aparatului... dar de când nu știi și vrei totul gratis o mai iei și în freză.

       Că sunt mulți idioți (idiot = om cu idei) care au impresia că avînd o praștie de adaptor și 1 progrămel (defapt scripturi în python, copiate după un program proprietate Renault) pot face minuni (activări/"codări"), dar ei habar nu au să folosească corect un mouse nu e noutate și nicio problemă, sunt destui cobai care își vor lua țepe pe banii lor.

       Ce mi se pare total deplasat(asta ca să fiu politicos) e să-i scoți ochii unui user nou, cu mașină nouă, în garanție, cu Medianav gen4, care a întrebat ceva răspunzându-i faci și dregi deși poate nu vrea/nu știe/i se pare scump/ vrea totul la chei fără bătăi de cap.

       Captura aia e pentru EasyLink (iar am dat din casă)... dar când vrei totul gratis ce mai contează, merge și așa
       Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

       Comment


       • Originally posted by Gil26 View Post
        Stormy, ai cumva versiunea 1.0.13.2 (codurile pot fi de folos si altor colegi)?

        Comment


        • @ t0rquemada , cuvintele folosite de tine sunt destul de dure dar incerc sa rapund decent si punctual.
         Nu am ridicat metodele in slavi, cel putin una nu sterge seria aparatului, pana acum am facut totul gratis pe Medianav si nu am “luat-o in freza”.
         Si tu ai postat destule idei (=?), fiecare foloste ce adaptor doreste in functie de necesitati. De exemplu eu l-am achizitionat pentru monitorizarea catorva parametrii si dezactivarea a doua functii (o voi face imediat dupa apropiata revizie). Cu proprietatea ai iterat ideea asta si pe alt topic (voi raspunde si acolo). Da, programul original este proprietatea Renault dar aceste “programele” au fost dezvoltate de cei din afara grupului cu respectarea dreptului de autor. Daca spuneai de baza de date era altceva. De fapt persoanele respective nici nu au inclus aceasta in programe si au precizat ca baza de date este proprietate Renault.
         Sunt destui de multi care stiu sa folosesca un mouse mult mai bine decat tine (si nu e vorba de mine desi folosesc acest instrument inca de la aparitia sa in activitatea de zi cu zi). E asa greu sa admiti asta? Despre “cobai” si “tepe” (un alt laitmotiv al tau) as da ultimul exemplu al colegului Stormy: a deblocat Micom fara probleme desi are masina noua in garantie. Nu a luat nici teapa si nici cobai nu a fost.
         Cred ca nu “am scos ochii” unui user nou si nu i-am spus “ce sa faca si dreaga”. Reciteste, desi e putin probabil ca ai sa intelegi ceva. Colegul a intrebat “Si cum intru in micom test asta?”Un alt coleg i-a raspuns, tu ai dat-o cu excavatorul si lopata, iar eu am spus ca sunt mai multe metode, apoi ca poate sa incerce singur (cu documetarea de rigoare si intelegerea a ceea ce trebuie facut) sau sa apeleze la „specialist” contra cost (#5382). Nu i-am spus ” faci și dregi” ci i-am oferit niste informatii, citate si link-uri pentru documentare (#5387). Ce vrea\stie\pare scump sau ieftin\vrea la cheie fara bataie de cap sau altfel, depinde de el. Dar aici e un alt lucru pe care tu nu il poti percepe si pricepe (sau ma rog chiar nu doresti asta). Daca citesti mai atent atat acest forum cat si celelalte pe unde postezi vei observa ca majoritatea userilor au facut destule si diverse lucruri la masini aflate in garantie. Presupun ca si tu ai avut destui clienti cu masinile in garantie. Fiecare isi asuma sau nu anumite lucruri.
         Daca esti asa riguros cum doresti sa pari, ai observa ca am atasat doua capturi doar ca info pentru a sublinia diferenta intre versiunile de Medianav, ambele facute in Demo. Prima este cu un ECU asemanator cu cel de pe masina mea (am spus ca nu m-am conectat pe CAN2 si deocamdata nici nu ma intereseaza) si cealalta daca observi e de pe Logan3 (cati detin aceasta versiune?) tocmai pentru a nu sugera altceva.

         Concluzia este limpede: majoritatea lucrurilor (clar ca nu toate) pe care le faci tu contracost le pot face si altii singuri (chiar si cu o „prastie” si un „programel”) fara „sa o ia in freza”. Iar dovada sunt multi useri de pe aici si multe alte forumuri.
         Am mai spus ca respect priceperea si experienta ta, iar atunci cand nu "urechezi" fara motiv oferi si informatii utile. Una e una si alta e alta.

         Acum depinde si de interpretarile moderatorilor, dar cred ca este normal sa fie si opinii diverse pe aceeasi tema, se poate discuta si in contradictoriu atata timp cat se respecta anumite regului. Iar eu cred ca in afara de cuvintele „citate” ale respectosului coleg am folosit un limbaj decent.
         Last edited by Gil26; 1 week ago.

         Comment


         • Android Auto 4.8
          The latest update to Android Auto is making the rounds and it's potentially a pretty major update, even if it's not immediately obvious. There aren't

          Comment


          • Originally posted by t0rquemada View Post
           Uiți să precizezi, pentru că oricum nu știi, că prin metodele ridicate de tine în slăvi se sterge seria aparatului... dar de când nu știi și vrei totul gratis o mai iei și în freză.

           Că sunt mulți idioți (idiot = om cu idei) care au impresia că avînd o praștie de adaptor și 1 progrămel (defapt scripturi în python, copiate după un program proprietate Renault) pot face minuni (activări/"codări"), dar ei habar nu au să folosească corect un mouse nu e noutate și nicio problemă, sunt destui cobai care își vor lua țepe pe banii lor.

           Ce mi se pare total deplasat(asta ca să fiu politicos) e să-i scoți ochii unui user nou, cu mașină nouă, în garanție, cu Medianav gen4, care a întrebat ceva răspunzându-i faci și dregi deși poate nu vrea/nu știe/i se pare scump/ vrea totul la chei fără bătăi de cap.

           Captura aia e pentru EasyLink (iar am dat din casă)... dar când vrei totul gratis ce mai contează, merge și așa
           Iarasi recidivezi . Devii agresiv fiindca simti ca " ti se ia painea de la gura" ? Baietii fac ceea ce trebuie sa faca toti intr-un forum , adica sa se ajute unii pe altii . Forumul nu-i agentie de publicitate in interes personal. Atentie si la fisc !

           Comment


           • Nu cred ca este vorba de "pâine", la că-ți j'demii de loganiști sunt, putini își baga nasul. Și, și mai putini suntem pe forum.
            Totuși nu înțeleg de ce atâta secretomanie și indarjeala pe cei ce au plăcerea să-si facă singuri.

            Comment


            • Unii se cred deținătorii adevărului absolut,ce este mai rău e că îi trag de urechi pe cei ce își rezolvă singuri problemele. Am deținut alta marca de mașină (înaintea Daciei) și eram membru forumului mărcii,acolo erau descrise probleme și rezolvări. Aici în schimb totul se face pe bani. Menționez că și noi că și ceilalți suntem Romani,de ce acolo se putea rezolva o problemă pe o sticla de suc și ptr Dacia numai pe bani dați "meșterilor".

             Comment


             • Oameni buni, nu suntem obligati sa dam bani mesterilor, nu ei ne forteaza sa bagam mana in buzunar, o facem de bunavoie, ca urmare a unei actiuni, mai mult sau mai putin dependenta, de vointa noastra. Recunosc, ca am rezolvat f multe probleme, cu succes si nu numai la masina, multumesc celor care si-au impartasit cunostintele si ideile prin tutoriale,pe forum-uri etc, dar au fost si situatii cand ,nu totul a decurs conform socoteli de acasa si asta, m-a impins la mester.
              In concluzie, bune si informatiile primite, buni si mesterii, fiecare are libertatea de a lua o decizie cum sa actioneze asupra utilajului din dotare. Succes si drumuri bune!

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google