Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cu Menaco vei putea actualiza hărțile de cate ori vrei tu. Daca vei instala Menaco vei pierde garanția medianavul,la revizii nu se vor uita in/pe navigație ,doar daca ai probleme cu ea. Deci ai puține șanse de a fi descoperită intervenția ta. Eu când am vrut sa achiziționez Menaco (tot ptr a actualiza gratuit hărțile) costa 50€ și asta m-a oprit. Numai bine.

    Comment


    • danLaza unde scrie ca pierzi garantia daca instalezi Menavrus, Mena.co sau un derivat din astea ?
      Pierzi garantia pentru ca faci tampenii, datorita faptului ca programele mentionate anterior iti dau acces la aproape toate fisierele navigatiei.
      La fiecare 2-3 luni, trebuie sa fie din nou discutia ce face Menavrus sau Mena.co.
      V-as ruga, daca nu aveti habar, nu va mai dati cu parerea. Ca altii chiar va iau in serios

      Comment


      • Midnighte fiecare e liber să facă orice cu medianavul sau,dar dacă îl brick-uie in timpul instalării cei de la Dacia își vor da seama că s-a umblat in el și nu îl vor mai schimba pe garanție. Aparatul trebuie să rămână în specificațiile de fabrică la garanție ,orice alta intervenție anulează garanția. La reviziie nu se vor uita la medianav atâta vreme cât ea funcționează.

        Comment


        • Sa stii ca poti sa brick-uiesti MediaNav-ul si facand update oficial.

          Originally posted by danLaza View Post
          Cu Menaco vei putea actualiza hărțile de cate ori vrei tu. Daca vei instala Menaco vei pierde garanția medianavul,la revizii nu se vor uita in/pe navigație ,doar daca ai probleme cu ea. Deci ai puține șanse de a fi descoperită intervenția ta. Eu când am vrut sa achiziționez Menaco (tot ptr a actualiza gratuit hărțile) costa 50€ și asta m-a oprit. Numai bine.
          Intrebarea mea ramane - UNDE scrie ca pierzi garantia daca deblochezi anumite functionalitati utilizand un soft tert, care nu produce modificari ireversibile si nu provoaca o functionare defectuoasa a componentei aflate in garantie? Nu mai functioneaza navigatia in parametrii daca se inlatura "protectia de scriere a hartilor" ?

          Da, pierzi garantia cand produci TU, utilizatorul, un defect ireversibil in mod voit.

          Daca nu, ar insemna ca tu pierzi garantia la orice accesoriu pe care l-ai cumparat si l-ai montat singur si nu intr-un service autorizat. Pentru ca nu este "o operatiune autorizata".

          Comment


          • Da, ai dreptate, asa e, manevre neautorizate = pirerdre garantie

            Unii si-au asumat bagindu-si toate alea in garantia lor si si-au vazut de drum. benzina si km, tot inainte !

            Comment



            • .........unii, care au garantie 1 an sau 50k km , a căror masina produce bani si isi amortizeaza repede investiția. Alții, care poate trag de rate 5 ani, iar masina e folosită strict personal, se gândesc de 9 ori inainte. Fiecare cu viziunea lui.

              Comment


              • Midnighte după ce mi-am blocat medianavul (de 3 ori) și tot de atâtea ori l-am deblocat personal ,am studiat îndeajuns că sa știu ce spun. Menaco nu numai că deblochează unele funcții dar aduce modificări substanțiale fișierelor Windows-ului. Medianavul Mn1 și Mn2 sunt construite cu un procesor de tip MIPS (generație foarte veche și foarte slab) nu poți scoate din el foarte mult. Cine vrea să actualizeze hărți ușor și neinvaziv (medianav 1si2) o pot face cu ajutorul tutorialului făcut de userul NeeK de pe gpszone. Spor la treabă tuturor la bricolat in medianav. CITITI CU ATENTIE TOT TUTORIALUL DE LA ÎNCEPUT LA SFÂRȘIT.
                ​​​

                Comment


                • Armata #gratisșibun, #vremtotulgratis, #sharingisnotpiracy, contraatacă... cine vrea un produs la cheie, plătește cine nu ,nu.
                  Celor care nu au cu ce/nu vor să cumpere acel produs îi consideră pe ceilalți care au cumpărat produsul niște proști că au plătit trebuie să le reamintim, că e "de dreapta" să plătești, altfel putem considera că sharing-ul e "comunism".

                  Medianav-ul are momentan 4 generații, 1 2 și 3 pe Wince și procesor MIPS iar 4 e pe ARM și Linux. Oricum vine generația 5 EasyLink și pa pa joacă.

                  Oricât de prost e Medianav-ul tot nu se va bloca singur, fără ajutorului unui Minitehnicus care știe el ce și cum - problema e când se iau și alții după el.

                  Cum scria și Midnight, Dacă nu ai un Medianav cu licență Menavrus/Menaco nu poți să-ți dai cu părerea dacă merită sau nu.


                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                  Comment


                  • Eu am vrut să păstrez medianavul așa cum l-am avut pe mașină (îmi oferă tot ce am nevoie) . L-am deblocat pentru a-mi actualiza hărțile gratuit. Repet nu locuiesc in mașină ca sa folosesc medianavul pentru a vedea filme sau pentru a naviga pe internet și juca niste jocuri. Fiecare e liber să-și cheltuiască banii cum vrea el și să facă ce vrea el cu medianavul lui.

                    Comment


                    • Cu 50 € poti lua la oferta tableta 10" full-HD, quad-core, 2 MB cu care vezi filme.

                      Comment


                      • Da ai dreptate. Cei ce vor mai mult de la o navigație,vând medianavul mai pun cei 50€ pentru Menaco și își achiziționează o navigație dedicata Dacia cu android și vor avea tot ce vreau pe ea. E atât de simplu. Nu știu ce este în capul unora de vor sa sa faca din procesorul ăla MIPS,PC de gaming?

                        Comment


                        • Fiecare procedeaza asa cum crede de cuviinta. Asa cum s-a spus orice modificare (inclusiv instalarea Menavrus) a Medianavului inseamna pierderea garantiei in caz ca se apeleaza la ea. Dar se poate reveni oricand la configuratia initiala. Si cei care au instalat Menavrus pot fi considerati niste "Minitehnicus". Blocarea se poate produce din diferite motive, dar sunt si destule metode de deblocare. Ramane la latitudinea fiecaruia ce instaleaza, ce achizitioneaza si ce doreste functie de pretentii. Eu sunt multumit de ceea ce ofera Medianavul meu, isi face treaba, muzicantii canta, navigatia ghideaza destul de bine, comenzile pe volan sunt OK, telefoanele se imperecheaza bine. Si eu sunt recunoscator userului Neek.

                          Pentru ca folosesc MapChanger si pe unele trasee hartile TomTom par mai bune in rutare si recalculare (dar pe altele cele de la Here sunt mai precise si OK) pentru cine intereseaza au aparut si hartile TomTom 2019.06 (Q2). Toate multumirile merg catre userul Cserrobi:
                          Last edited by 77sky; 2 October 2019, 18:23.

                          Comment


                          • Salutare,o sa primesc si eu la sfarsitul lunii noua masina, si as vrea sa stiu daca pe navigatia care vine pe masina o sa pot folosi youtube.

                            Comment


                            • Nu poti folosi youtube pe navigatia originala

                              Comment


                              • de ce nu youtube? macar facebook!!! (scuze de offtopic)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google