Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • torquemada sunt de acord cu tine,tu îți faci treaba ta oficial/nemodificat/original. Eu am dat un răspuns că există și alte metode. Unii au renunțat la garanție numai ca sa să aibă hărțile la zi.

    Comment


    • Despre Medianavul original/nemodificat/official nu cred ca este foarte mult de discutat, exista manualul si siteul official. Peste 80% din discutii pe acest topic au fost despre actualizari neoficiale, modificari, etc (inclusiv cele facute de coleg). Trebuia deschis topic nou?
      Cu “autodidactii” se tot induce idea ca doar o persoana stie ce face, s-a nacut “invatat” si cu toate cunostiintele necesare (in proportie de 99.9%), restul doar strica. Dar ma bucur ca in sfarsit am intalnit pe acest forum omul perfect ce le stie pe toate si nu greseste deloc. E adevarat ca sunt multi care nu stiu ce fac chiar si contracost (vezi anunturile de pe internet cu actualizari harti fara back-up pe vreo 100 lei). Dar la fel de adevarat ca sunt destui care stiu ce fac si ofera servicii bune. Chiar e asa greu de admis ca si altii pot face la fel de bine acelasi lucru ca si “specialistul” fara sa mai plateasca altcuiva? Iar cativa dintre acestia ofera si ajutor absolut dezinteresat altora (de fapt asta cred ca este si scopul unui forum). Eu am toata stima si consideratia pentru astfel de persoane.

      @ bossake foarte probabil ca masina ta sa aibe Medianav gen4. Verifica totusi versiunea. La cele cu WinCE avem metoda butoanelor, windows sau utilitare (eu metoda asta am folosit-o) pentru intrarea in Micom. Din ce am citit se pare ca si la astea noi ar merge metoda butoanelor.

      “I’ve got a sept 2018 duster. Software 1.0.13.1.
      Quick guide:
      Google how to get to the test mode(even the old medianavs use the same technique just different password)
      When you get to enter password, enter 6835 then ok. Delete the code. Enter 9377 then ok. If it says invalid passkey as there is 2 different firmware versions use 8457 then ok then delete then 7777 then ok. You should then be in the test menu. To exit press the power button.
      If you have a usb in with a notepad file saved as mcmtest_activate.ini
      You can enter the mimicon menu. Press Cp to on or aa to on (cp is CarPlay aa is android). Press hard reset button (just means save config). Press power button to exit. Take out usb. Media nav reboots. Plug in cable to usb and phone and it should pop up CarPlay”

      La alte versiuni (ex 1.0.13.1) sunt alte coduri. Citez altele: “4620 password _test_mode, 0688 password engineering _mode, 2047 password-version”.

      Poti citi si intare in Micom, explicatia butoanelor de pe acolo: https://www.autohacking.net/viewtopic.php?t=188
      sau pentru astea cu AA: https://www.autohacking.net/viewtopic.php?f=83&t=3041
      Grija mare insa la Clear Virgin. EcoDrive se poate activa din Micom dar trebuie sa ai si multiplexorul (se pare ca astea mai noi l-ar avea dar eu nu stiu asta).

      Dar e mult mai usor din diagnoza (atasez doua capturi doar ca info, pot diferi functie de versiune) insa pe langa programe trebuie o investitie, interfata care sa citeasca CAN2. Alea ieftine pot fi modificate, se poate cumpara un OBDLink mai scump sau chiar un derelek. Eu nu fac bani din asta si nici inca nu sunt asa de pasionat ca sa achizitionez una din ultimele doua (desi nu exclud posibilitatea). Plus ca nu prea ma mai intereseaza multimedia.

      Si daca tot a venit vorba, pentru blocarea in logo sunt vreo patru metode de deblocare. Pentru “bau-baul” cu Connect DiagTool se poate citi pe forumuri (ex cel german) sau https://www.drive2.ru/b/533637799132267453/
      Attached Files

      Comment


      • Originally posted by danLaza View Post
        Daca ai medianav evolution 4 nu se poate (numai cu ddt4all) diagnoza, daca medianavul e de generație 1,2,3 găsești pe YouTube o tonă de material,totul e să ști ce faci altfel ADIO unitate.
        Merge și pe 4, l-am deblocat eu, pe al meu, din micom.
        Un fișier gol pe stick-ul usb cu numele mcmtest_activate.ini
        Parola 4620 0688

        Comment


        • Gil26 prima data când mi- am blocat medianavul meu am apăsat Clear Virgin( ne știind ce face acel buton) și mi-a afișat mesajul This device is not configured Please Connect Diag Tool. Tot eu l-am readus la viață prin metode "neortodoxe" după spusele unora ,ne apelând la "specialiști". Deci se poate și fără diagnoza. Acum, că unii vor să facă bani pe baza diagnozei,e treaba lor,nu sun eu in măsură să le spun cum să-și câștige existența. O zi buna și numai bine posesorilor de dacii.

          Comment


          • Stormy, ai cumva versiunea 1.0.13.2 (codurile pot fi de folos si altor colegi)?

            Comment


            • Uiți să precizezi, pentru că oricum nu știi, că prin metodele ridicate de tine în slăvi se sterge seria aparatului... dar de când nu știi și vrei totul gratis o mai iei și în freză.

              Că sunt mulți idioți (idiot = om cu idei) care au impresia că avînd o praștie de adaptor și 1 progrămel (defapt scripturi în python, copiate după un program proprietate Renault) pot face minuni (activări/"codări"), dar ei habar nu au să folosească corect un mouse nu e noutate și nicio problemă, sunt destui cobai care își vor lua țepe pe banii lor.

              Ce mi se pare total deplasat(asta ca să fiu politicos) e să-i scoți ochii unui user nou, cu mașină nouă, în garanție, cu Medianav gen4, care a întrebat ceva răspunzându-i faci și dregi deși poate nu vrea/nu știe/i se pare scump/ vrea totul la chei fără bătăi de cap.

              Captura aia e pentru EasyLink (iar am dat din casă)... dar când vrei totul gratis ce mai contează, merge și așa
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

              Comment


              • Originally posted by Gil26 View Post
                Stormy, ai cumva versiunea 1.0.13.2 (codurile pot fi de folos si altor colegi)?
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.

                Comment


                • @ t0rquemada , cuvintele folosite de tine sunt destul de dure dar incerc sa rapund decent si punctual.
                  Nu am ridicat metodele in slavi, cel putin una nu sterge seria aparatului, pana acum am facut totul gratis pe Medianav si nu am “luat-o in freza”.
                  Si tu ai postat destule idei (=?), fiecare foloste ce adaptor doreste in functie de necesitati. De exemplu eu l-am achizitionat pentru monitorizarea catorva parametrii si dezactivarea a doua functii (o voi face imediat dupa apropiata revizie). Cu proprietatea ai iterat ideea asta si pe alt topic (voi raspunde si acolo). Da, programul original este proprietatea Renault dar aceste “programele” au fost dezvoltate de cei din afara grupului cu respectarea dreptului de autor. Daca spuneai de baza de date era altceva. De fapt persoanele respective nici nu au inclus aceasta in programe si au precizat ca baza de date este proprietate Renault.
                  Sunt destui de multi care stiu sa folosesca un mouse mult mai bine decat tine (si nu e vorba de mine desi folosesc acest instrument inca de la aparitia sa in activitatea de zi cu zi). E asa greu sa admiti asta? Despre “cobai” si “tepe” (un alt laitmotiv al tau) as da ultimul exemplu al colegului Stormy: a deblocat Micom fara probleme desi are masina noua in garantie. Nu a luat nici teapa si nici cobai nu a fost.
                  Cred ca nu “am scos ochii” unui user nou si nu i-am spus “ce sa faca si dreaga”. Reciteste, desi e putin probabil ca ai sa intelegi ceva. Colegul a intrebat “Si cum intru in micom test asta?”Un alt coleg i-a raspuns, tu ai dat-o cu excavatorul si lopata, iar eu am spus ca sunt mai multe metode, apoi ca poate sa incerce singur (cu documetarea de rigoare si intelegerea a ceea ce trebuie facut) sau sa apeleze la „specialist” contra cost (#5382). Nu i-am spus ” faci și dregi” ci i-am oferit niste informatii, citate si link-uri pentru documentare (#5387). Ce vrea\stie\pare scump sau ieftin\vrea la cheie fara bataie de cap sau altfel, depinde de el. Dar aici e un alt lucru pe care tu nu il poti percepe si pricepe (sau ma rog chiar nu doresti asta). Daca citesti mai atent atat acest forum cat si celelalte pe unde postezi vei observa ca majoritatea userilor au facut destule si diverse lucruri la masini aflate in garantie. Presupun ca si tu ai avut destui clienti cu masinile in garantie. Fiecare isi asuma sau nu anumite lucruri.
                  Daca esti asa riguros cum doresti sa pari, ai observa ca am atasat doua capturi doar ca info pentru a sublinia diferenta intre versiunile de Medianav, ambele facute in Demo. Prima este cu un ECU asemanator cu cel de pe masina mea (am spus ca nu m-am conectat pe CAN2 si deocamdata nici nu ma intereseaza) si cealalta daca observi e de pe Logan3 (cati detin aceasta versiune?) tocmai pentru a nu sugera altceva.

                  Concluzia este limpede: majoritatea lucrurilor (clar ca nu toate) pe care le faci tu contracost le pot face si altii singuri (chiar si cu o „prastie” si un „programel”) fara „sa o ia in freza”. Iar dovada sunt multi useri de pe aici si multe alte forumuri.
                  Am mai spus ca respect priceperea si experienta ta, iar atunci cand nu "urechezi" fara motiv oferi si informatii utile. Una e una si alta e alta.

                  Acum depinde si de interpretarile moderatorilor, dar cred ca este normal sa fie si opinii diverse pe aceeasi tema, se poate discuta si in contradictoriu atata timp cat se respecta anumite regului. Iar eu cred ca in afara de cuvintele „citate” ale respectosului coleg am folosit un limbaj decent.
                  Last edited by Gil26; 8 November 2019, 21:13.

                  Comment


                  • Android Auto 4.8
                    The latest update to Android Auto is making the rounds and it's potentially a pretty major update, even if it's not immediately obvious. There aren't

                    Comment


                    • Originally posted by t0rquemada View Post
                      Uiți să precizezi, pentru că oricum nu știi, că prin metodele ridicate de tine în slăvi se sterge seria aparatului... dar de când nu știi și vrei totul gratis o mai iei și în freză.

                      Că sunt mulți idioți (idiot = om cu idei) care au impresia că avînd o praștie de adaptor și 1 progrămel (defapt scripturi în python, copiate după un program proprietate Renault) pot face minuni (activări/"codări"), dar ei habar nu au să folosească corect un mouse nu e noutate și nicio problemă, sunt destui cobai care își vor lua țepe pe banii lor.

                      Ce mi se pare total deplasat(asta ca să fiu politicos) e să-i scoți ochii unui user nou, cu mașină nouă, în garanție, cu Medianav gen4, care a întrebat ceva răspunzându-i faci și dregi deși poate nu vrea/nu știe/i se pare scump/ vrea totul la chei fără bătăi de cap.

                      Captura aia e pentru EasyLink (iar am dat din casă)... dar când vrei totul gratis ce mai contează, merge și așa
                      Iarasi recidivezi . Devii agresiv fiindca simti ca " ti se ia painea de la gura" ? Baietii fac ceea ce trebuie sa faca toti intr-un forum , adica sa se ajute unii pe altii . Forumul nu-i agentie de publicitate in interes personal. Atentie si la fisc !

                      Comment


                      • Nu cred ca este vorba de "pâine", la că-ți j'demii de loganiști sunt, putini își baga nasul. Și, și mai putini suntem pe forum.
                        Totuși nu înțeleg de ce atâta secretomanie și indarjeala pe cei ce au plăcerea să-si facă singuri.

                        Comment


                        • Unii se cred deținătorii adevărului absolut,ce este mai rău e că îi trag de urechi pe cei ce își rezolvă singuri problemele. Am deținut alta marca de mașină (înaintea Daciei) și eram membru forumului mărcii,acolo erau descrise probleme și rezolvări. Aici în schimb totul se face pe bani. Menționez că și noi că și ceilalți suntem Romani,de ce acolo se putea rezolva o problemă pe o sticla de suc și ptr Dacia numai pe bani dați "meșterilor".

                          Comment


                          • Oameni buni, nu suntem obligati sa dam bani mesterilor, nu ei ne forteaza sa bagam mana in buzunar, o facem de bunavoie, ca urmare a unei actiuni, mai mult sau mai putin dependenta, de vointa noastra. Recunosc, ca am rezolvat f multe probleme, cu succes si nu numai la masina, multumesc celor care si-au impartasit cunostintele si ideile prin tutoriale,pe forum-uri etc, dar au fost si situatii cand ,nu totul a decurs conform socoteli de acasa si asta, m-a impins la mester.
                            In concluzie, bune si informatiile primite, buni si mesterii, fiecare are libertatea de a lua o decizie cum sa actioneze asupra utilajului din dotare. Succes si drumuri bune!

                            Comment


                            • Ce telefoane sunt compatibile cu android auto, am vrut să conectez Huawei P20 pro și Samsung J5 2018 și nu am reușit.

                              Comment


                              • Ai instalat aplicația android auto pe telefon din sursă externă?,nu de pe google play pt ca in Romania nu e disponibilă.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google