Chiar nu am fost curios pana acum, dar cum vezi in poza este ok. Are un cauciuc foarte moale.
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Acesta este modelul cumparat de mine, poate sunt si alti doritori.
Ugreen Car Phone Holder for iPhone 8 X 7 6S Air Vent Mount Holder Stand 360 Rotation Mobile Phone Stand for Samsung Xiaomi Stand
http://s.aliexpress.com/Mr2MnU3I?fromSns=Copy to Clipboard
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Comment
-
Este modelul vechi cu 1.5 dci cu dpf, nu din astea noi cu adblue. Este pe stoc cu livrare rapida, aștept să înceapă rabla și aș trebui sa intru in posesia mașinii până la sfârșitul lui septembrie.Originally posted by t0rquemada View PostPosibil să prinzi Medianav gen4 cu androidauto, alternativa pentru Medianav și medianav EVO(în curând) fiind mirrorscreen prin Menavrus - plug&play
Se poate și prin device dedicat, dar implică ceva optimizări hardware
Ai idee daca va fi compatibil acel nou medianav cu mașinile noastre mai vechi?
Comment
-
Mie versiunea din fabrica, fara niciun update, mi-a pierdut setarile, am si postat pe forum aici. De ce nu le-a salavat in partiile dedicate?Originally posted by danLaza View PostDin fericire medianavul are 2 doua partiții in care stochează setările(StorageCard2 și StorageCard3),partiții care se ocupa numai de așa ceva. Problema e că unii s-au aruncat la updateuri că fata mare la măritiș și au instalat versiuni cu buguri..
Comment
-
Mersi frumos. Am comandat!Originally posted by dl_dr25 View PostAcesta este modelul cumparat de mine, poate sunt si alti doritori.
Ugreen Car Phone Holder for iPhone 8 X 7 6S Air Vent Mount Holder Stand 360 Rotation Mobile Phone Stand for Samsung Xiaomi Stand
http://s.aliexpress.com/Mr2MnU3I?fromSns=Copy to Clipboard
Comment
-
-
Si nu mai comentez decat in privat sau la imbunatatiri, pt a nu a umple cu posturi fara legatura.
Dar nu a scapat nimic despre nav cu android ( Dacia )? Nu ati gasit ceva, cand apare, un pret ?Attached FilesLast edited by 77sky; 4 September 2018, 17:19.
Comment
-
eu am avut un sport magnetic, la care magnetul era pe suportul de telefon, adica prins in bord la ventilatie, si in husa, intre telefon si husa, intra un disc metalic un pic mai mare decat o moneda de 5lei.Originally posted by dl_dr25 View PostO greseala de exprimare din partea mea, Scz.
Daca tot ai corectat de ce nu spui si tot ce pierzi daca folosesti acel suport ?
wireless charge si plata cu telefonul
Dar ....... atat putem.
ce vrei sa spui cu atat putem?
Comment

Comment