Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jj_ View Post
    Salutare tuturor! Dacă aveți probleme cu partea electrică a mașinii și căutați un electrician priceput, vi-l recomand cu mare căldură pe userul t0rquemada​ .Am ajuns la el la recomandarea unui prieten (sau „după ce am căutat mult timp pe cineva serios”), iar experiența a fost excelentă. Are o atitudine foarte profi și a reușit să identifice rapid problema pe care alții nu au știut de unde să o apuce.De ce îl recomandiagnosticare corectă: Nu ghicește piesele, știe exact ce verifică.Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta prim mesaj privat pe forum .t0rquemada​. Sper să vă fie de folos informația și să vă rezolve problemele mașinii la fel de repede cum a făcut-o și în cazul meu!
    Pai DA! Dar ar trebui 41 de t0rquemada pentru fircare judet.......​

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

• Va salut!
      Mi se aprinde martorul bateriei si se stinge aproape instantaneu, concomitent cu emiterea unui sunet de avertizare scurt. Am dus-o la service, i-au verificat bateria (Varta N60 de 2-3 ani), au inlocuit cureaua accesorii, rola, alternatorul. Am curatat eu bornele bateriei. Inca se aprinde acel martor. Uneori face asa destul de des si in special prin oras, alteori deloc, indiferent ca functioneaza AC-ul, farurile si/sau muzica. Acum, dupa interventia la service, am constat faptul ca dupa ce se aprinde acel martor si se stinge imediat, se dezactiveaza sistemul start stop, adica ledul butonului se aprinde.
      Ceva recomandari in ce directie s-o apuc? Modelul este Logan 2, motor 0.9 tce, an 2016, 130.000 km.

Or fi erori false, o fi senzorul de pe borna de minus (am citit ca ala se mai strica)?
      Multumesc pentru eventualele sugestii!

Comment

• Da, este posibil ca senzorul de curent+temperatură al bateriei să fie defect.
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google