Ce gume ai Oti?
Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
De functia HSA nu am simtit nevoia, cand esti singur pe drum...., daca eram la semafor cu o masina in spate........
Cauciucurile sunt Debica noi, am mers pe marca asta pentru ca am avut "noroc" cu ele cand au fost pe Matiz.
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Oricum cred ca pe langa ESP + ASR conteaza si cauciucurile de iarna, adica unul care nu e din gama low cost probabil ajuta mai mult. Am avut pe Sandero-ul dinainte Debica Frigo si acum am pe Logan GoodYear UltraGrip 9 si e foarte mare diferenta intre ele.
Comment
-
ceva similar am patit si eu, cum sistemul ma ajuta cum puteaOriginally posted by bogdan_cj View PostAm ramas si eu sambata impotmolit in zapada ca am intrat in zapada destul de mare...cam 20-25cm si asr + balans m-au ajutat foarte mult. Deci ASR+ESP sunt foarte bune pe masina si chiar am simtit cum ASR-ul infrana rotile pentru a ajuta.
Comment
-
Daca as fi avut mag de anvelope faceam in spatele mag o rampa de beton, unde cu o masina de test aratam clientilor diferentele......asa e, m-am pacalit cu Debica, si doar citisem review-urile despre Sava Eskimos sau Goodyear UG chiar aici pe forum....diferenta de pret este f mica.....nu mi-am inchipuit ca diferentele pot fi asa de importante, pana nu o patesti.
In legatura cu dotarile ...... sa nu credeti ca de grija noastra UE a impus normele, altfel era invadata piata cu masini low cost facute prin India, China sau cine stie ce insula, vapor.....te duceai la hipermarket pe jos sa cumperi o paine si te vedea nevasta ca veneai cu masina la promotie (2 la pret de una), atuncea era crima pe strada.....este foarte usor sa cobori standardele de calitate pentru a obtine preturi mici....Last edited by Oti; 6 January 2015, 19:55.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
foarte adevarat,cu anvelopele michelin de iarna am iesit din zapada, de unde un vecin tot cu logan , tot patina intr una- avea anvelope low costOriginally posted by bogdan_cj View PostOricum cred ca pe langa ESP + ASR conteaza si cauciucurile de iarna, adica unul care nu e din gama low cost probabil ajuta mai mult. Am avut pe Sandero-ul dinainte Debica Frigo si acum am pe Logan GoodYear UltraGrip 9 si e foarte mare diferenta intre ele.
uneori pretul chiar este proportional cu calitatea
Comment

Comment