Revizii Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nelu_242000
    replied
    Am făcut și eu service-ul înainte de termen. Km au fost resetat, credeți ca mai apare cheia de service?

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    Fiind revizia de 4 ani si ultimul de garantie sa zic asa...ca sa nu pierd garantia ziceam sa fac schimbul la ei. Cu toate ca am in cartier un mecanic foarte bune...o sa sun la ei sa i intreb cat ma costa si revin cu info. Multumesc!

Leave a comment:

• Maskatu
    replied
    Da exact... am fost eu de curand la Dacoserv pentru revizia de filtre si ulei (5 ani fara griji) dar a trebuit sa schimb si placutele de frana. La ei costau 250-300 placutele dar am luat aceleasi placute originale cu 150 de lei din alta parte. Manopera 93 lei ! Nici vorba de reducere, doar daca "cumpar de la ei piesele"... pai prefer sa platesc manopera aia bubuita ca tot ies mai ieftin daca adun cu piesele luate la jumatate de pret.

Da-le un telefon si cere la service, se gaseste cineva sa iti dea un pret....oricum foarte scump. Si-a mai schimbat un amic ulei, toate filtrele si o bieleta si a fost ca si tine cu piesele lui. Manopera vreo 500 de lei ! Groaznic de mult.

Leave a comment:

• abc
    replied
    Cred ca stii ca este diferit pretul la manopera: un pret mai mic daca se lucreaza cu piese cumparate de la Dacoserv si un pret mai mare daca se lucreaza cu piesele aduse de client (achizitonate de la un alt furnizor).

Leave a comment:

• Cosho
    replied
    E cineva care a facut de curand revizia de 4 ani la Dacoserv pt un motor de 0.9? Ma intereseaza pretul doar la manopera, cu piesele vin eu in traista.
    Multumesc!

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Sunt colegi cu ”5 ani fara griji” care au facut a patra revizie, un ex si colegul @ gabrieln1960 (chiar cu 0.9 Tce), vezi postul #6184 pag.413 in care descrie ce a schimbat: https://www.loganclub.ro/forum/forum...91#post3661391

Leave a comment:

• Maskatu
    replied
    Nu este nimeni pe aici cu "5 ani fara griji" care sa fi facut a patra revizie? I-au schimbat gratuit si bujiile si cureaua si galetile?

Leave a comment:

• madi
    replied
    cbota pe baza fotografiei am gasit OE130/T10 -REA8MX .https://www.championautoparts.eu/cat...&category_id=5 . Foarte ciudat catalogul online al Champion. Arata ca si cum nu mai fabrica aceste piese, sau cel putin pentru acest motor.

Leave a comment:

• oBED
    replied
    Originally posted by cbota View Post
    Ai spus că ai pus bujii de origine. Eu am pus DENSO (schimbate la 50.000). Acum am 65.000 și în curând trebuie sa schimb uleiul. Vreau să revin la cele originale, astea parcă au mici întreruperi...și nu mai țtiu de care au fost cele originale. Mă poți ajuta....m-am uitat pe siteuri dar n-am găsit o denumire exactă....
    https://targuldepiese.ro/bujie-oe-re...em-5403681.htm

Eu cand fac revizia caut dupa codurile OEM pe targuldepiese su autokarma, deobicei au promotii. Ma ajuta ca fac comanda si ridic piesele din magazin fara a mai plati transportul.
    Last edited by oBED; 15 May 2022, 09:18.

Leave a comment:

• Catalin12345
    replied
    A mea a avut bujii Champion din fabrica.

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Ai spus că ai pus bujii de origine. Eu am pus DENSO (schimbate la 50.000). Acum am 65.000 și în curând trebuie sa schimb uleiul. Vreau să revin la cele originale, astea parcă au mici întreruperi...și nu mai țtiu de care au fost cele originale. Mă poți ajuta....m-am uitat pe siteuri dar n-am găsit o denumire exactă....

Leave a comment:

• oBED
    replied
    Acum 4.5 ani 2500 de lei cu scut ptr conductele de gpl si modulul de resetare a nivelului benzinei.

Leave a comment:

• apy
    replied
    Cat a costat instalatia GPL si manopera pentru 1.0 sce?

Leave a comment:

• oBED
    replied
    stiu, dar calitatea gazului este buna, pana la urma, asta este rolul filtrului si daca este schimbat la timp, nu dauneaza cu nimic. Sunt curios cum ajung cei cu instalatie de fabrica la 60k cu un filtru...

Leave a comment:

• adi90
    replied
    Pilitura aia din filtru de obicei isi are originea in gazul de Lukoil.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google