Revizie 2 ani / 28 000 km - 650 lei (Meridian Sud) - ulei (Elf 5W40) / filtru ulei / aer / polen (carbon activ) - 650 lei.
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Usor usor ma apropii de prima revizie. Am aprox 5000 de km facuti cu Jucaria (1.5 dCi 75 CP euro 6) si stiam ca recomandat e ca revizia sa se faca la 10.000 de km. Vorbind aseara cu un mecanic mi-a recomandat ca cel mai bine ar fi sa o fac pe la 8-9000 de km.
La ce ar trebui sa fiu atent intre timp si pana la urma la ce nr de km e cel mai indicat sa ma duc la revizie?
Comment
-
Dacia ce spune? La mine spune sa fac revizia la fiecare 20.000 km. La tine la diesel cred ca e la fel sau evenual 15.000 km. De ce ai face-o la jumatate din distanta asta? Ai facut un an? Ai mers in conditii grele?Originally posted by Cerese View PostUsor usor ma apropii de prima revizie. Am aprox 5000 de km facuti cu Jucaria (1.5 dCi 75 CP euro 6) si stiam ca recomandat e ca revizia sa se faca la 10.000 de km. Vorbind aseara cu un mecanic mi-a recomandat ca cel mai bine ar fi sa o fac pe la 8-9000 de km.
La ce ar trebui sa fiu atent intre timp si pana la urma la ce nr de km e cel mai indicat sa ma duc la revizie?
PS. Eu am masina cu care am ajuns la 340.000 km, diesel, cu schimb facut la 20.000 km. Nicio problema.
Comment
-
Nu ți-a scurs bine uleiul, ca și la mine era murdar de nou, mai ales pe partea inferioara a jojei.Originally posted by Ananass View PostEste normal ca dupa schimbul de ulei, acesta s aiba o culoare mult mai inchisa decat culoarea pe care o avea in cutie? Tin sa cred ca cei de la reprezentanta nu au schimbat uleiul
) (0.9 tce).
Sent from my NX569J using Tapatalk
Comment
-

Comment