Revizii Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si nu numai mai ca iti baga manopera exagerat, dar de exemplu la Auto Marcus in Pantelimon iti baga pe gat un litru de antigel de origine - super scump, si iti toarna in vasul de expansiune pana ajunge mult peste nivel.
    Hotie pe fata.

    Comment


    • Originally posted by valioglu View Post
      Si nu numai mai ca iti baga manopera exagerat, dar de exemplu la Auto Marcus in Pantelimon iti baga pe gat un litru de antigel de origine... .
      La ei am fost si eu, nu mi-au dat antigel, mi-a recomandat mecanicosu' sa mai pun pana trece de maxim cu un cm. Nu-i halesc pe astia de la AMG de care zici dar n-am mai avut neplaceri cu ei. Depinde la cine nimeresti. Baiatul de la garantii e super de treaba.


      Originally posted by danutz89 View Post
      ... dac faci in bucuresti , o sa fie in jur de 900 dac faci in provincie in jurul la 550 de lei...
      Mie mi-au luat cca 500 in varianta "totul de la ei" - ulei (exagerat de scump) si filtre. Alta revizie, doar manopera, putin sub 200 lei.

      Despre placutele de frana a zis ca m-ar costa cam 300 de lei cu placutele lor. Eu am luat de la @planetara placute si ma duc la un "service autorizat dacia" sau tot la ei ca mai am garantie, nu vreau sa le schimb singur.
      Last edited by Fanez; 8 October 2018, 09:10. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Salut
        A făcut cineva de curând revizia de 1 an pentru garanție la un Logan 1.0 Sce în Pitești la Amat sau Daperom? Care ar fi un preț? Mulțumesc

        Comment


        • Originally posted by Cerese View Post
          Am tot cautat pe aici dar nu am reusit sa gasesc asa ca am zis sa intreb.

          La un Logan 2 ph 2 1.5 dCi 75 CP prima revizie se face la 15.000 sau la 20.000 de km? Am descoperit tot felul de variante, nimic sigur. Si inca o intrebare. Cam pe la ce suma se invarte revizia?

          Exact aceeasi motorizare revizia 1 si 2 anul asta in Cluj a fost ~ 880 lei cu ulei Elf. Eu fac max 12.000 km pe an dar nu am de gand sa depasesc vreodata 15.000 km sau un an

          Comment


          • Originally posted by augustus8186 View Post
            Salut
            A făcut cineva de curând revizia de 1 an pentru garanție la un Logan 1.0 Sce în Pitești la Amat sau Daperom? Care ar fi un preț? Mulțumesc
            Nu, dar te asteptam cu detalii la momentul respectiv. La vechiul Logan am colaborat cu Amatul, pt ca ei erau singurii care acceptau piesele aduse de tine, dar pe parcurs, m-au dezamagit. Acum accepta si Daperomul ,piese, dar sa aduci factura de la magazin. Un sefutz de pe acolo mi-a recomandat Tehnodinamic sau Sima Mioveni ca magazine serioase si ieftine.
            Succes!

            Comment


            • Fiind prima revizie în garanție nu am de gând să duc piesele mele mai văd apoi ce si cum...ca experiența personală pe mașinile de firma am dedus că Amat ar fi mai profesioniști și chiar când am apelat la ei pt schimbare catalizator pe garanție n-am avut ce să le reproșez s-au comportat foarte ok. Cu Daperom am avut tangență prin 2009-2010 când am luat un Logan prin ei si la fel colaborarea pentru revizie si o intervenție la instalația Gpl de fabrica a fost ok. Alegerea service-ului pentru revizie o să o fac în funcție de ce prețuri o să-mi comunice cei doi dealeri iar dacă diferența între ei va fi prea mică sau deloc voi alege Amat. Daca totuși a facut cineva de curând revizia la vreunul dintre ei si poate oferi informații concrete ii mulțumesc anticipat.
              Numai bine!

              Comment


              • Salut,pe 30.10 fac si eu 1an cu 0.9tce,am 11000km.Am luat masina d la Daperom si am de gand sa fac tot acolo prima revizie,dac o faci tu primul poate imi spui si mie costurile.

                Trimis de pe al meu HUAWEI LYO-L21 folosind Tapatalk

                Comment


                • A mea e facturată cam pe 20 noiembrie din ce-mi amintesc și am aproape 6000km, încă nu s-a aprins cheia în bord pt revizie. E posibil să fie și ceva diferența de preț între revizia la 0.9 Tce si 1.0Sce la același dealer

                  Comment


                  • Originally posted by augustus8186 View Post
                    Fiind prima revizie în garanție nu am de gând să duc piesele mele mai văd apoi ce si cum...ca experiența personală pe mașinile de firma am dedus că Amat ar fi mai profesioniști și chiar când am apelat la ei pt schimbare catalizator pe garanție n-am avut ce să le reproșez s-au comportat foarte ok. Cu Daperom am avut tangență prin 2009-2010 când am luat un Logan prin ei si la fel colaborarea pentru revizie si o intervenție la instalația Gpl de fabrica a fost ok. Alegerea service-ului pentru revizie o să o fac în funcție de ce prețuri o să-mi comunice cei doi dealeri iar dacă diferența între ei va fi prea mică sau deloc voi alege Amat. Daca totuși a facut cineva de curând revizia la vreunul dintre ei si poate oferi informații concrete ii mulțumesc anticipat.
                    Numai bine!
                    Piesele sunt aceleași, doar preturile diferă grosolan la reprezentanta. E alegerea fiecăruia, pe banii și barba lui, la prima revizie ,în garanție și eu am gândit ca tine....

                    In privința Amatului-"no comment"
                    Last edited by alex1ioan; 9 October 2018, 16:06. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Așa este, stiu ca piesele sunt aceleași dar având în vedere că este vorba doar de ulei si filtre mă gândesc că pe ansamblu diferența de preț nu poate fi mai mare de 100-150ron si nu vreau să intru în polemici cu service-ul având în vedere că am avut o colaborare buna cu ei nu numai pentru mașina personală iar manopera este aceeași indiferent de proveniența pieselor. Acum să văd și ce preț mi se comunică când voi face programarea pt revizie si poate ma răzgândesc în privința pieselor. O să-mi fac temele din timp să fiu pregătit . În privinta pieselor de schimb si consumabilelor tot din Sima si Terhnodinamic din Mioveni am luat mereu pentru vechiul Logan, mi s-au părut cei mai serioși și de încredere.

                      Comment


                      • In așteptarea răspunsului pe forum (suntem prea putini, prea cruzi) mai bine îți răpești o oră și tragi o fugă până la Amat/Daperom și ceri toate detaliile.
                        Last edited by alex1ioan; 9 October 2018, 17:05.

                        Comment


                        • Da o să mă interesez personal dar mă gândeam că are cineva date exacte care a făcut revizia de curând în Pitești la unul din cei 2 dealeri. Din ce am mai citit si aici pe forum si din alte surse ar trebui să fie undeva între 400-500ron pt 1.0 Sce dar văd că depinde foarte mult de dealer cât și de localitate

                          Comment


                          • Cam depinde de la oras la oras, uitandu-ma acum la reviziile care s-au expus pe aici, de 300-500 lei, am impresia ca pe mine in Iasi m-au furat maxim cu 670 de lei

                            Comment


                            • Pentru 1.0 SCE, diferenta de pret e cam de 150 ron intre piesele luate separat si cele luate de la dealer. Vorbim de piese de origine (filtru aer, ulei, habitaclu) si ulei Elf 5w40. Pentru toate am primit oferta la aprox 160 ron, iar la dealer costa 340 ron.
                              Daca mai schimb si filtrul de habitaclu singur, iese ceva..eu oricum l-am schimbat o data, acum urmeaza prima revizie spre sfarsitul lunii, dar sigur voi merge cu piesele mele..

                              Legat de diferenta de pret, mai este si transportul de aprox 25-30 ron..
                              Last edited by vali2008; 9 October 2018, 23:13. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Mulțumim Vali, diferența este de aproximativ 200 Ron, bani de care poți plăti manopera fara probleme.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google