Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc pentru raspuns

VIN-ul este UU1L5220562426947
    Aftermarket am gasit numai IZAWIT 02.046, dupa codul din atasament, pe un site de unde nu am mai comandat pana acum.
    La un service a spus ca furnizorul lor nu au piesa aftermarket, numai originala (peste 1000 lei).

Deobicei sunt multe optiuni aftermarket, nu stiu de ce nu am alte variante pentru toba

Attached Files

Comment

• Da, pentru acest VIN este o masina fabricata in 23.01.2019 cu nr. fabricatie AA93830, cod motor B4D411 cu nr. fabricatie R055116, cutie JH3397 cu nr. fabricatie S041236, aditional la editie limitata ENPA01, etc. ... , codurile pe care le-am oferit sunt corecte (iar daca mai ai nevoie de alte informatii oricand le ofer cu mare drag, desigur in limita timpului disponibil).

Comment

• Salutare la toata lumea.
        Va rog frumos, imi poate spune cineva dimensiunile (diametrul, pas, etc) la piulita ax spate : PIULITA RENAULT 440932080R

Comment

• Daca este vorba despre piulita ax spate cod OE 440932080R sau 7703034250 ori 7703034275 atunci (din datele pe care le am) are urmatoarele caracteristici: dimensiune filet interior M20 x 1.5 (clasa 8) ; deschidere cheie 30 ; diametru exterior 39 mm ; inaltime 20 mm, iar asta se poate verifica usor fizic pe masina: deschiderea cheie de 30 mm.

Comment

• Mulțumesc pentru răspuns.
            Exact de ce îmi era teama.
            Acel cod mi-a fost dat de cei de la PieseAutoArges in baza seriei de caroserie VIN.
            Ei insistă că acea piuliță este compatibila, dar nu pot sa îmi comunice dimensiunile.

Nu reușesc să găsesc codul corect pentru piulița pe care o am eu pe mașină: 24x2 și cheie de 36.
            Am masurat cu șublerul și leră pentru pas filet.
            Daca ar fi să mă iau după poza piuliței 440932080R, afisata pe site-ul lor seamănă foarte bine cu ce am eu. Piulița mai are o șaibă adițională atasata in spate. La alte piulițe nu am observat acea șaibă.

Comment

• Am mai scris asta de cateva ori, chiar si dupa seria VIN unele repere trebuie verificate si fizic pe masina (nu sunt multe, mai ales la axa fata/spate, sistem de franare, etc., acestea pot sa difere functie de mai multi factori), se gasesc si piulite cod 7703034194, 7703034275 cu dimensiune filet M24 x 2 ; deschidere cheie 36 ; diametru flansa 46 mm ; inaltime 22 mm.

Comment

• 7703034275...
                Exact piulițe cu acest cod am comandat.
                Am fost sunat de ei și mi s-a spus că piesa aleasa de mine este incompatibilă.
                As mai avea 2 întrebări...
                La ce cuplu se strânge?
                Este obligatoriu/indicat sa fie schimbate cu altele noi acele piulițe odată ce au fost desfacute (întrebare valabilă și pentru piulițe planetară)

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google