Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc pentru raspuns

VIN-ul este UU1L5220562426947
    Aftermarket am gasit numai IZAWIT 02.046, dupa codul din atasament, pe un site de unde nu am mai comandat pana acum.
    La un service a spus ca furnizorul lor nu au piesa aftermarket, numai originala (peste 1000 lei).

Deobicei sunt multe optiuni aftermarket, nu stiu de ce nu am alte variante pentru toba

Attached Files

Comment

• Da, pentru acest VIN este o masina fabricata in 23.01.2019 cu nr. fabricatie AA93830, cod motor B4D411 cu nr. fabricatie R055116, cutie JH3397 cu nr. fabricatie S041236, aditional la editie limitata ENPA01, etc. ... , codurile pe care le-am oferit sunt corecte (iar daca mai ai nevoie de alte informatii oricand le ofer cu mare drag, desigur in limita timpului disponibil).

Comment

• Salutare la toata lumea.
        Va rog frumos, imi poate spune cineva dimensiunile (diametrul, pas, etc) la piulita ax spate : PIULITA RENAULT 440932080R

Comment

• Daca este vorba despre piulita ax spate cod OE 440932080R sau 7703034250 ori 7703034275 atunci (din datele pe care le am) are urmatoarele caracteristici: dimensiune filet interior M20 x 1.5 (clasa 8) ; deschidere cheie 30 ; diametru exterior 39 mm ; inaltime 20 mm, iar asta se poate verifica usor fizic pe masina: deschiderea cheie de 30 mm.

Comment

• Mulțumesc pentru răspuns.
            Exact de ce îmi era teama.
            Acel cod mi-a fost dat de cei de la PieseAutoArges in baza seriei de caroserie VIN.
            Ei insistă că acea piuliță este compatibila, dar nu pot sa îmi comunice dimensiunile.

Nu reușesc să găsesc codul corect pentru piulița pe care o am eu pe mașină: 24x2 și cheie de 36.
            Am masurat cu șublerul și leră pentru pas filet.
            Daca ar fi să mă iau după poza piuliței 440932080R, afisata pe site-ul lor seamănă foarte bine cu ce am eu. Piulița mai are o șaibă adițională atasata in spate. La alte piulițe nu am observat acea șaibă.

Comment

• Am mai scris asta de cateva ori, chiar si dupa seria VIN unele repere trebuie verificate si fizic pe masina (nu sunt multe, mai ales la axa fata/spate, sistem de franare, etc., acestea pot sa difere functie de mai multi factori), se gasesc si piulite cod 7703034194, 7703034275 cu dimensiune filet M24 x 2 ; deschidere cheie 36 ; diametru flansa 46 mm ; inaltime 22 mm.

Comment

• 7703034275...
                Exact piulițe cu acest cod am comandat.
                Am fost sunat de ei și mi s-a spus că piesa aleasa de mine este incompatibilă.
                As mai avea 2 întrebări...
                La ce cuplu se strânge?
                Este obligatoriu/indicat sa fie schimbate cu altele noi acele piulițe odată ce au fost desfacute (întrebare valabilă și pentru piulițe planetară)

Comment

• Asa arata piulita de pe masina mea. Se observa ca are o saiba atasata.
                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

Comment

• Sunt si piulie cu flansa (nu cu saiba), iar ca varietatea sa fie mai mare mai sunt si cu pas fin M24x1.5, desigur ca asta depinde si de portfuzeta ce s-a montat, la fel si ce tambur este.
                    Referitor la cuplul de strangere poti sa verifici pe ce parte a tamburului este rulmentul (si acestia pot sa fie diferiti), daca este la exterior piulita se strange la 175 Nm, daca este la interior se strange la 280 Nm, iar constructorul Dacia recomanda ca la schimbarea tamburului sa se monteze piulita noua si buson nou, pentru port-fuzeta se pretensioneaza la 80 Nm, cele patru suruburi ale tamburului se strang la 105 Nm.

Comment

• Gil26 mulțumesc frumos pentru precizări.
                      Am notat, deci flanșă nu șaibă.
                      Cei de la Argeș mi-au spus că am tamburi de Van pe spate.
                      Piesele sunt originale. Au fost desfacute doar pentru a verifica saboții și pentru desprăfuire.

Deci am nevoie de un cod pentru piuliță ax spate de 24x2 cu flanșă.

7703034275 este ce îmi trebuie mie?

Comment

• Iata si despre ce este vorba.
                        Deci rulmentul este montat la interior, presupun, acolo vad siguranta..
                        Attached Files
                        Last edited by C.Mike; 1 day ago.

Comment

• Da, rulmentul se afla la interiorul tamburului, acesti tamburi s-au montat si pe Logan L52 dar si pe MCV, tinand cont ca si piulita este M24 este normal ca rulmentul sa fie la interior, portfuzeta are arborele de diametru mai mare ca cele cu rulment la exteriorul tamburului cu piulita M20 (din motive de rezistenta materialelor) si cu siguranta la exterior inainte de piulita, deci in cazul tau piulita se strange la 280 Nm si are codul 7703034275, grija ca unii vanzatori de piese auto sub acelasi cod ofera si M20 facand un talmes-balmes cu aceste piulite.
                          Last edited by Gil26; 22 hours ago.

Comment

• Multumesc mult pentru clarificari.
                            Deci comanda pentru piulite ax spate a fost facuta corect.

Acum mai am o rugaminte, va rog sa ma ajutati si cu codul pentru piulite ax fata(piulite planetara).
                            Eu am comandat piulite cu cod 7703034250.
                            Dimensiune M20x1.5, deschidere cheie 30mm (masurate cu subler si lera)
                            Mi s-a comunicat ca am comandat gresit.
                            Am atasat poza cu originalul.
                            Attached Files

Comment

• Pentru axa fata lucrurile sunt mai simple, piulita se strange doar la 280 Nm, are filet interior M20x1.5 mm, deschidere cheie 30mm, latime 36 mm, inaltime 22.7 mm, dar mie imi apare codul OE 8200964237 sau echivalentele 820066979 8200669797 7700422361 6001546329:
                              Attached Files

Comment

• Ok.
                                Am notat.
                                Inca o data mii de multumiri si weekend placut la toata lumea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google