Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Așa este jr65 confirm cele spuse de tine. La mine azi dimineață 1grC iar indicele grC pâlpâia intermitent. La 4grC nu făcea când au fost zilele trecute. Probabil e vreo atenționare de vreme foarte rece de la 3grC în jos.

    Comment


    • Este un mod de avertizare pentru polei deoarece nu are indicator dedicat pentru acest fenomen.

      Comment


      • Sau o intarziere de afisare a ecranului LCD.
        Logan 0.9 TCe 2018

        Comment


        • Daca ar fi fost o întârziere ar fi trebuit să pâlpâie toate caracterele din afișajul electronic și în toate meniurile ceea ce nu se întâmplă pt ca am verificat trecând prin toate pt ca același lucru l-am gândit și eu inițial nu doar indicele grC. Cea mai plauzibilă explicație este cea a colegului abc fiind de avertizare.
          Pâlpâirea caracterelor afișajului electronic sau afișare incompleta am întâlnit -o la L1 dar la temperaturi mult mai scăzute în genul -15grC ceea ce nu era cazul acum

          Comment


          • Nu, este dupa cum a spus si abc, un mod de avertizare asupra faptului ca poate aparea polei. Apare atat in bord cat si pe medianav pentru cei care au multiplexor, sus la indicatorul de temperatura palpaie intermitent si cel de grade Celsius

            Comment


            • Mulțumesc pt răspunsuri. Atenționare polei, foarte plauzibil deși după cum e vremea nici prin gând ... Eu mă gândeam că mă atenționează sa verific lichidele, sa nu mă surprindă înghețul. Uite inca o chestie buna.

              Comment


              • E o atentionare pt temperatura scazuta. Incepe sa palpaie cand temperatura exterioara este de 3 grade celsius sau mai scazuta. Am sunat eu la VC cand am observat prima data si mi-au comunicat acest lucru.

                Comment


                • Originally posted by jr65 View Post
                  Azi, dimineața, am văzut afisata in bord temperatura exterioara: 3 grC. Este cea mai scăzută valoare de când dețin masina. Am remarcat că grC este afisat intermitent, iar cifra 3 continuu. Sa fi fost așa și până acum când a fost mai cald afara și nu am observat eu? Sau are o semnificație, o atenționare ?
                  Este atenționare că se poate produce polei,temperatura va "pâlpâi" intre valorile +3°C și -3°C,nu e ceva de speriat e doar o atenționare că sa circuli prudent.

                  Comment


                  • Am vazut la cineva ca a pus soft pe un Logan 2017 1.5 dCi 75 CP si a dus-o pana in 115 CP. Cel care i-a facut softul spune ca e fix aceeasi configuratie a motorului ca si pe cel de 90 CP. Este adevarat? Singura diferenta vine din soft, din considerente de marketing?

                    Este vreo diferenta la turbina? Mie mi se pare mult si de la 90 la 115 CP. Este un setup safe sa treci de la 75 CP la 115 CP?

                    Ma gandesc ca Renaultul scoate 130 CP din 1.6 dCi... acuma nu stiu daca au si o turbina mai potenta sau nu. Ma tenteaza softul care duce pana in 115 CP dar nu vreau sa raman fara ambreiaj totusi... Voi ce spuneti?

                    Comment


                    • Preșurile băgate pe gât de dealer au început să se exfolieze pe bulbii ieșiți în relief. E caz general?

                      Comment


                      • La mine inca nu, dar care a fost faza de au fortat nota cu presurile?
                        Keep walking...

                        Comment


                        • V-au dat si presuri de panza?Sau doar cele tip tavita

                          Comment


                          • Nu, presurile sunt din cauciuc, tip tavita, inscriptionate Sandero si produse in Polonia. La aproximativ 12.000 km nu prezinta urme de uzura.
                            Singurul observatie pe care o am de facut este ca cele din spate ar fi trebuit sa intre ceva mai mult sub scaune. Dar m-am obisnuit si acum tin in spatiul acela care ramane liber o sticla de apa cu sampon cu care mai sterg geamurile din cand in cand. Sta foarte bine acolo si nu a iesit la plimbare nici macar la franari mai puternice.

                            Comment


                            • Originally posted by Cerese View Post
                              Am vazut la cineva ca a pus soft pe un Logan 2017 1.5 dCi 75 CP si a dus-o pana in 115 CP. Cel care i-a facut softul spune ca e fix aceeasi configuratie a motorului ca si pe cel de 90 CP. Este adevarat? Singura diferenta vine din soft, din considerente de marketing?

                              Este vreo diferenta la turbina? Mie mi se pare mult si de la 90 la 115 CP. Este un setup safe sa treci de la 75 CP la 115 CP?

                              Ma gandesc ca Renaultul scoate 130 CP din 1.6 dCi... acuma nu stiu daca au si o turbina mai potenta sau nu. Ma tenteaza softul care duce pana in 115 CP dar nu vreau sa raman fara ambreiaj totusi... Voi ce spuneti?
                              Și eu sunt interesat dacă știe cineva răspunsul la această întrebare (poate colegul torquemada), pentru că am luat 1,5dci 75cp, și, dacă totul ține de o resoftare, mi-ar plăcea s-o fac după ce se duce garanția. Nu neaapărat la 115, dar și măcar la 90, dacă nu se modifică consumul (în broșurile lor e diferență de 0,1 la sută, între 75 și 90cp).

                              Mersi!
                              "Work like a captain, play like a pirate!"

                              Comment


                              • Diferenta intre 1.5-75 si 1.5-90 nu este doar de soft. Pe de alta parte cu cat "storci" mai mult dintr-un motor cu atat reduci durata lui de viata. Ma refer inclusiv la modul in care este utilizat.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google