Faruri Logan2
Collapse
X
-
deci pe fluxul tehnologic, la un moment dat, cand se pun cablajele, masinile incep se se diferentieze in functie de motorizare, dotare, versiune etc, nu poti sa spui ca daca ai o anumita versiune este mai calitativa decat cealalta.....diferenta o fac dotarile si atât (ma refer la calit lucrarii, tablei, vopselei, antifonarii etc)
-
Greșit, toate funcțiile sunt integrate în cablajul de habitaclu:
ai închidere centralizată - ai fire, nu ai închidere - nu ai fire,
idem pentru:
pre-echipare radio,
boxe față,
boxe spate,
senzori de parcare din fabrică,
oglinzi cu semnalizare sl10,
oglinzi cu reglare electrică
geamuri electrice față și spate(cablajul pe ușă e oricum diferit în x52 și sl10)
gpl de fabrică
volan cu ccsl
proiectoare de ceață
AC 1 normal
AC 2 auto(sl10)
ABS-ESP-ASR(există versiuni fără ABS - Iran),
GEP - servodirecția cu pompă electrică
etc.
toate astea dau 43 coduri diferite de cablaj.
Singurele fire comune(și prezente) indiferent de model LBK52: sunt firele pentru ștergător spate și remorca
De ex Renault Logan(față de SL10),cutie man 5v, ABS, fără semnalizare pe oglinzi și fără AC sau AC manual, fără gpl, fabricat la A= Dacia-Pitesti-România
1 240149371R NFAB = A, Vehicle fabrication number < 130503, Additional to Limited Edition = ENPA01, Type of gearbox/Number of gears = 5-speed, mechanical, Type of wing mirrors = Door mirrors 01, Anti-lock braking system = Yes, Air conditioning type. = Air conditioning No 1 or Air conditioning type. = Normal heating or Air conditioning type. = Recycled ordinary heating, Engine preheating probe = Without vehicle interior temperature sensor, Type of remote door opening = SOP01B - Standard 315 MHz magnetic card, Version adaptation = AVER46 - Adaptation version 46, Engine energy equipment = No gas adaptation or equipment
1 240145533R Additional to Limited Edition = ENPA01, Type of gearbox/Number of gears = Manual 5-speed robotized, Type of rear window riser = Manual, Type of wing mirrors = Door mirrors 02, Anti-lock braking system = Yes, Engine preheating probe = Without vehicle interior temperature sensor, Type of remote door opening = SOP01B - Standard 315 MHz magnetic card, Heated seats = SGSCHA - Seat without heating, Version adaptation = No complement for adaptation of version, Steering wheel location = Left, Engine energy equipment = No gas adaptation or equipment
240141309R Additional to Limited Edition = ENPA01, Type of gearbox/Number of gears = Manual 5-speed robotized, Type of rear window riser = Manual, Type of wing mirrors = Door mirrors 01, Proximity radar = No, Anti-lock braking system = Yes, Engine preheating probe = Vehicle interior temperature sensor N°1 1000W, Type of remote door opening = SOP01B - Standard 315 MHz magnetic card, Heated seats = SGACHA - Front heated seat, Version adaptation = No complement for adaptation of version, Steering wheel location = Left, Engine energy equipment = No gas adaptation or equipmentAttached FilesLast edited by t0rquemada; 28 January 2015, 16:57.
Leave a comment:
-
Pana la un anumit nivel, echiparea pe caroserie este aceeasi. De ex, instalatia electrica este cablata in proportie de 80-90% si la acces; nu exista butoane de comanda, extensii de cablaj, senzori sau anumite componente in functie de echipare. Insa cablajul principal e aceleasi pe toate masinile. Caroseria este aceeasi. E posibil sa se faca diferente la calitatea tratamentelor la loturile pt export, desi nu cred
Leave a comment:
-
Materialele sunt aceleasi, difera zonele care sunt acoperite. La acces ai lipsa cateva elemente, de ex: izolare compartiment motor, masca de sub bord in dreptul pedalierului, parca si o portiune din tunelul median. Stiu ca sunt multe elemente care nu sunt prezente pe acces, trebuie vazut in program
LE: revenind la topic, se gasesc faruri + triple spate undeva pe la 1500 ron. Nu stiu cat de mult schimba farul din punc de vedere functional, un mare aport la calitatea luminii il aduc becurile folosite. Din punct de vedere estetic, nu stiu daca merita banii astia. Din punctul meu, mai bine ii investesc in amortizoare. Lumina am si asa, suficienta chiarLast edited by Madutzu25; 28 January 2015, 15:29.
Leave a comment:
-
iti dau o veste nasoala aris86, d.p.d.v. izolare fonica si termica nu difera cu nimic fata de Acces, sunt aceleasi materiale, ca sa nu spun si de tratamentul anticoroziune......calitate tapiterie, bord, dotari, electronica....da, difera.....cel mai mult conteaza ca propietarul sa fie multumit cu ce are...eu sunt dintre cei care spune ca este loc de imbunatatiri si de personalizare in functie de cum folosesti masina.Last edited by Oti; 28 January 2015, 15:21.
Leave a comment:
-
La izolare termica si fonica este mult de munca la tine la versiunea Acces. In schimb, eu ma declar multumit de zgomot si termic, poate ar mai fi necsar o izolare a peretelui de foc, dar e cam scump, pe moment nu mai am bani sa investesc in panza capota si perete foc. Cand ploua, e mai greu cu vizibilitatea, dar e mai bine cu noile becuri (osram night breaker) decat cu cele stock din fabrica.Originally posted by Oti View Postnu aveti ce face......cu banii, vreti sa faceti ceva ce duce spre tuning auto...aveti o masina cu tot ce va trebuie pe ea si nu va place cum arata.......mai bine mergeti spre directia imbunatatirii confortului...izolare termica si fonica ca aici este de munca....anticoroziune...
Leave a comment:
-
Eu unu am ce face cu banii insa imi place sa bad cat mai bine cand merg pe noapte ...Originally posted by Oti View Postnu aveti ce face......cu banii, vreti sa faceti ceva ce duce spre tuning auto...aveti o masina cu tot ce va trebuie pe ea si nu va place cum arata.......mai bine mergeti spre directia imbunatatirii confortului...izolare termica si fonica ca aici este de munca....anticoroziune...
Si eu sunt curios daca sporesc vizibilitatea. Nu am avut ocazia sa merg noapte cu un sl 10 sa imi fac o idee.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Leave a comment:
-
nu aveti ce face......cu banii, vreti sa faceti ceva ce duce spre tuning auto...aveti o masina cu tot ce va trebuie pe ea si nu va place cum arata.......mai bine mergeti spre directia imbunatatirii confortului...izolare termica si fonica ca aici este de munca....anticoroziune...
Leave a comment:
-
Da, m-ar bate si pe mine un gand mai ales ca sunt plug&play. Numai nu stiu daca ar fi diferente in bine la vizibilitate. Le-as monta doar pentru ca circul foarte mult noapte si daca ar aduce un plus, de ce nu.
Leave a comment:
-
Frumoase foc farurile astea de export,Sl10
chiar ma bate un gand de investitie ..........
Leave a comment:
-
Sunt Plug&Play, dar... trebuie dată bara jos.
la Dacia nu se montează 14
la Renault se văd sub far
Last edited by t0rquemada; 28 January 2015, 09:55.
Leave a comment:
-
Nu retin sa se fi discutat in detaliu ... astfel intrb aici - ce modificari, pe partea electrica, sunt necesare pentru a instala farurile de logan SL 10 pe X52?
Multumesc.
Leave a comment:
-
Am patit-o eu, s-au topit geamurile proiectoarele fiind integral din plactic. Alte proiectoare, reclabat cu releu si s-rezolvat
Leave a comment:

Leave a comment: