Dacă tot nu aveți ce face cu banii, puteți înloci farurile normale cu cele de SL10 - un chilipir.
SL10
far dreapta 260106223R 111,79e+tva
far stânga 260607796R 111,79e+tva
X52 normal
far dreapta 260105344R 129,04e+tva
far stânga 260601236R 129,04e+tva
proiector ceata 261500097R 29,02+tva identice st/dr
becurile sunt H16 19w
Faruri Logan2
Collapse
X
-
Sunt de aceiasi parere, se vede prost......cred ca am sa montez proiectoare de offroad, stiu ca este ilegal..........dar pana se gaseste o solutie......trece timpul....trebuie facuta o petitie la Dacia.....Originally posted by poilkj View PostTotusi ...revin la intrebarea, care mi-a dat ideea de a deschide acest post: a testat cineva farurile de Logan2, noaptea pe ploaie, stazi neiluminate sau iliminate insuficient ? Care este nivelul de vizibilitate pe care il asigura ?
Vi se pare satisfacator pentru o masina noua ? Va spun sincer ca eu nu sunt ok cu acesta lumina... Eu am facut acest test si am constatat ca in anumite situatii,am observat pietonii, care evident traverseaza neregulamentar, intr-un moement foarte tarziu, si foate aproape de un potential impact. Pentru asta eu as avea nevoie de niste faruri care sa imi asigure suficienta lumina, astfel incat sa pot conduce masina mea noua si in aceasi timp sa ma simt in siguranta.Last edited by Oti; 22 January 2015, 09:43.
Leave a comment:
-
Fire e posibil sa nu ai, cel putin o mare parte din cablaj. La adt se adauga proiectoarele, alta maneta, manopera. Ia legatura cu userul planetara, gasesti la el ce ai nevoie. Instalarea e alta distractie
Leave a comment:
-
Am o intrebare :
...eu nu am proiectoare din fabrica si as vrea sa imi pun. Stie cineva cam cat ar costa sa imi pun si daca sunt trase fire pana acolo ???
Leave a comment:
-
TPMS se montează începând cu săptămâna 35/2014(august), că a devenit obligatoriu din noiembrie 2014 e altceva.
Leave a comment:
-
mai sunt si stopuri fumurii, sunt mai multe chestii da nu stau sa insir ca le stim cu totii. TPMS'ul e o prostie parerea mea, 170 RON o valva d-aia electronica ?! Orice sofer isi da seama la volan cand are o pana, eu de obicei ma uit si la roti inainte sa ma urc in masina.Originally posted by t0rquemada View Post@dl_dr25 Da. Nu ai eroare de bec ars.
Motorizarea de la x52 de 75cp e echivalenta cu motorizarea de la x90 de 75cp, care e problema daca unii nu vor să faca parte din clubul "consum minim 10l/100 în oraș" și pompă de benzină în curte.
@GuGu21 Ai uitat de TPMS
Printre lucrurile care nu-mi plac la masina mea, se numara plasticul folosit la interior la capitonaj, e asa sec si se simte ca e de 2 bani... Ca sa nu mai zic ca orice mica zgarietura facuta de o musca ( exagerez bineinteles ) se vede imediat pe lacul ala. Ma mai enerveaza ca nu e vopsita la fel peste tot etc etc ...
dl_dr25 bravo, ai facut lucruri frumoase ! Eu nu am nici timp si nici chef. Singurul lucru care-mi place in schimb e sa o intretin si sa fie curata tot timpul, cel putin la interior imi place sa fie bec
. Dar aici n-am ce sa fac, nu ma pot abtine
Leave a comment:
-
Releu 20A, siguranta separata de 15A, cablare refacuta de la cutie sig compartiment motor. Au mers o perioada pe direct insa imi era teama ca va ceda maneta, mai ales ca tot blocul de la volan(inclusiv proiectoare) e alimentat dintr-o singura sig de 15AOriginally posted by aris86 View PostAm inteles. Ai mai montat cumva si un releu, ca sa nu iti ia foc instalatia la proiectoare?
Leave a comment:
-
@ampt ... Noiembrie 2014.
Scuze de off.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Leave a comment:
-
Mulțumesc.
Mă bag si eu ca musca
Depinde de banii care ii ai la achiziție + daca îți place sa meșterești.
Eu la lighenul meu am făcut următoarele: impuls geamuri față (60lei), leduri albe bord butoane consola+ folie ceasuri ( undeva la 100 lei) , încălzire in scaune (150lei), impuls semnal (50lei),aluband podea+ uși si pâslă (200lei), calculator +soft schimbate (200lei).Astea sunt prețurile finale cu montaj sau munca mea, tot ce am făcut la ea a fost să îmi sporesc confortul, exteriorul a rămas precum cel din fabrică
Dci 70cp ( actual 85cp), laureat din 2007 feb, 110.000 km care merge de nu are aer si mai trebuie sa meargă până o schimb
Leave a comment:
-
@dl_dr25 Da. Nu ai eroare de bec ars.
Motorizarea de la x52 de 75cp e echivalenta cu motorizarea de la x90 de 75cp, care e problema daca unii nu vor să faca parte din clubul "consum minim 10l/100 în oraș" și pompă de benzină în curte.
@GuGu21 Ai uitat de TPMS
- Likes 1
Leave a comment:
-
bogdan, s-au vandut toate, nu au ramas cu ele pe stoc ( eu chiar sunt un mandru posesor, poti sa te uiti la my ride )Originally posted by bogdan_cr View PostNu s-a vindut din cauza motorizarii de kakao, de-aia... auzi la ei, 75 cp, dizel sau benzina, parca i-au pus-o cu mina ,ambele la 75 cp ...
Da, eu am luat L1 pentru motorizarea pe care o am stiam ca nu va mai fi pe x52, si da as fi dat 600e pe TEP si 400e pe xenoane originale omologate ca tot am avut reducere 1000e fidelizare + promotie ...
Butoane pe usi pot sa-mi pun si singur, oi fi stiind si eu sa trag trei sirme pentru geamuri ...
Daca ai avea de ales intre Laureate ( motorul tau preferat ), full options si SL10 ( motorul tau preferat ) full options si ar mai trebui sa platesti 400 EUR pentru SL10, nu ai alege SL10 ?!
Eu personal, nu mi-am cumparat aceasta masina ( noua ) sa stau sa mesteresc pe ea ( de parca asta e sensul vietii, sa stai sa demontezi la dacii ... ). Am cumparat-o ca sa ma bucur de tot confortul si lipsa de griji pe care numai o masina noua mi le poate oferi.
Se vroia geamuri electrice pe usi -> SL10 are pe toate 4
Se vroia clima -> SL10 are
Faruri dublu compartimentate care lumineaza mai bine -> SL10 are
Ceasuri bord luminate cu altceva decat rosul ala -> SL10 are alb ( schimbarea mea preferata pe SL10 )
Jante de 16" -> SL10 are
Manere usi cromate -> SL10 are
etc...
Oare ma intreb, cei care comenteaza acuma nu tanjesc ei unpic dupa SL10 si-i cauta nod in papura numai sa-ti aline "tristetea" ca n-au si ei ?
Ce-mi mai vazura ochii, ca poti si tu sa-ti pui tu geamuri electrice. Bafta la tras fire si la decupat capitonaj !Attached Files
Leave a comment:
-
Nu s-a vindut din cauza motorizarii de kakao, de-aia... auzi la ei, 75 cp, dizel sau benzina, parca i-au pus-o cu mina ,ambele la 75 cp ...Originally posted by t0rquemada View PostNu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.
Da, eu am luat L1 pentru motorizarea pe care o am stiam ca nu va mai fi pe x52, si da as fi dat 600e pe TEP si 400e pe xenoane originale omologate ca tot am avut reducere 1000e fidelizare + promotie ...
Butoane pe usi pot sa-mi pun si singur, oi fi stiind si eu sa trag trei sirme pentru geamuri ...Last edited by bogdan_cr; 21 January 2015, 18:02.
Leave a comment:
-
Multumesc
Trebuie sa tin cont de ceva la demontare ??? Difera prinderea de un logan din 2007 ???
Si inca o intrebare, modelul asta nou are eroare de bec ars, sa ma pregatesc si de rezistente pe landa becurile cu led ??
Multumesc
Leave a comment:

Leave a comment: