Easy-R a.k.a. JS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se pare ca sunt din ce in ce mai multe /dese probleme cu actuatorul si ambreiajul:
    Attached Files

Comment

• Am făcut 5000 de km.de când am schimbat ambreiajul și robotelul.Masina merge impecabil, fără trepidatii Sa fi găsit Dacia soluția,sau s-a terminat stocul de ambreiaje defecte?.Cred că mai degrabă a doua variantă.Oricum mai vedem când vine frigul cum se comportă.

Comment

• Nu te grăbi la concluzii.

O să facă.
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Da, din pacate asa este (chiar daca ii doresc colegului sa "scape" definitiv de aceste celebre trepidatii), si eu cred ca doar schimbarea ambreiajului si actuatorului NU rezolva trepidatiile, dovada si experientele de pana acum ale altora dar chiar si aurbrz , acestea au reaparut dupa un timp sau nr. km variabil (ex 3-7 000) functie de mai multi factori.

Oricum, aurbrz doresc sa iti multumesc pentru acest update (de aceea am dat si "Like" postuluo), bine de stiut.

Comment

• Originally posted by aurbrz View Post
            Îl mai atasez odată IMG_20250514_090519~2.jpg
            Salut,
            Am si eu cutia Easy-R, tocmai am facut 80 de mii de km si am cerut si eu un deviz pentru schimbat ambreiajul dar inca nu l-am primit. La tine vad ca ai schimbat si actuatorul, oare e nevoie, se schimba impreuna sau se poate schimba doar ambreiajul daca e uzat?

Comment

• Trebuie făcută o testare și văzut ce erori ai pe cutie.In principiu ar trebui schimbat numai ambreiajul la km.astia,făcută calibrare și văzut dacă trebuie schimbat și actuatorul sau nu .Nu trebuie schimbat și actuatorul daca nu ai erori care sa indice uzura lui .

Comment

• Am inteles. Tocmai am facut revizia anuala si pe raportul de diagnoza nu apare nici o eroare, nici la "Transmisia automatica". Eu i-am intrebat doar daca se recomanda schimbarea ambreiajului la nr de km pe care-i are masina, dar nu am primit un raspuns clar. Vroiam sa-mi fac o idee si apropo de costuri.
                Mersi frumos pentru raspuns, aurbrz!
                Last edited by 77sky; 3 weeks ago.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google