N-am Înțeles ce ai vrut să zici....poți fi mai explicit...
Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL
Collapse
X
-
Daca tot insisti cu asta (ai scris acelasi lucru si in postul #511) poate poti sa si detaliezi putin, colegul @ cbota nu a inteles ce ai vrut sa zici si chiar te-a rugat asta:
PS: si motorul masinii mele din iulie 2017 se invarte si sunt curios cum pot sa resetez simplu intervalul de revizie doar din meniul computerului de bord...
- Likes 2
-
If the engine is turning, you don't need any software to reset the oil change interval. Then you can simply reset in the on-board computer menu. ;-)
- Likes 1
Leave a comment:
-
It's even easier with a few hundred milliliters of gasoline.Originally posted by Gil26 View PostDa, intervalul de revizie se poate reseta usor cu Pyren\PyClip, ddt4all\EcuTweaker, etc.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Pe langa “celebrul” cip la clonele ELM327 conteaza si cum este scris softul interfetei (au inceput sa apara din ce in ce mai multe “balarii”, altele cu soft 2.1\2.2 "cu toate verzi"
etc.), apoi versiunile mai vechi Dacia Reset Service au fost OK insa in ultima vreme au aparut si altele de care s-au plans destui useri pe forumuri ca nu au reusit (contin add-on etc.)
Da, intervalul de revizie se poate reseta usor cu Pyren\PyClip, ddt4all\EcuTweaker, etc., s-a mai discutat dar reatasez cateva capturi.Originally posted by cbota View PostBuna ziua,
....pentru un logan MCV din septembrie 2017 am încercat să resetez intervalul de service din accelerație și frână....nu a mers....are ECU oare la care se poate reseta acest interval doar cu ddt4all sau PyRen....?Last edited by Gil26; 4 January 2022, 23:20.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ce interfata ai? este obd2 cu pic18f25k80?Originally posted by George1 View PostAm incercat cu dacia service reset si obd2 la un logan din 2018, dar nu a mers. Am apăsat reset dar nu s-a stins martorul. E posibil sa nu fie buna interfata sau mai sunt si alte variante?
- Likes 1
Leave a comment:
-
N-am Înțeles ce ai vrut să zici....poți fi mai explicit...
Dupa atatea posturi si peste 3 ani de zile, de cand activezi pe acest forum, inca folosesti Quote pentru postul anterior?
Nu s-a inteles logica acelui buton?Last edited by 77sky; 4 January 2022, 19:22.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Resetarea funcționează și pe vehiculul dvs. în computerul de bord.Last edited by 77sky; 4 January 2022, 12:05.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Am incercat cu dacia service reset si obd2 la un logan din 2018, dar nu a mers. Am apăsat reset dar nu s-a stins martorul. E posibil sa nu fie buna interfata sau mai sunt si alte variante?
Leave a comment:
-
Se poate resetabcu aplicatia "dacia service reset" de pe magazinul play si un obd2 cu bt.
Leave a comment:

Leave a comment: