Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gil26
    replied
    Pentru ca din pacate am ajutat cativa colegi care au facut modificari pe baza unor astfel de “filmulete” si au “obtinut” doar eroarea din captura ofer cateva citate iar cele scrise anterior cu privire la diferitele TdB-uri raman valabile.
    Originally posted by playmaker831 View Post
    Resetare interval servis: https://youtu.be/1wY5PAIfZc0
    Cum se face restartarea calculatorului cu pyren?
    Salutare domnilor, am și eu această eroare la un Logan 2 0.9 ,am încercat să o șterg dar nu am reușit. Eroarea este pe calculatorul UCH,dacă știe cineva despre ce este vorba și vrea să ajute îi mulțumesc.
    Originally posted by nickey1982 View Post
    Un video cu o calibrare turceasca, incorect facuta la punctul de atingere al ambreiajului: https://www.youtube.com/watch?v=RMPm5QvBhwE
    PS: iar despre ddt4all si versiune “mai actuala” tot pe “internet” si tot un user turc a oferit o "versiune" a programului lui Cerdic Paille in care a eliminat Expert Mode (simbolul Einstein) plus alte “imbunatatiri” (si care ”circula” acum foarte mult)....
    Attached Files

Leave a comment:

• Rattler
    replied
    Okay, acum am vazut ca in descrierea din video este link cu acea versiune de ddt. Este mai actuala. Nu stiu daca are vreo importanta, dar o descarc pe aceea. Voi incerca maine sa il fac si te anunt daca a mers.

Leave a comment:

• Rattler
    replied
    Uite, am facut ss la softul pe care il am si am incercuit niste lucruri pe care as dori sa le confirmi daca sunt okay sau nu, deoarece astea sunt putin diferite fata de ce era in video (ignora faptul ca am incercuit si Trip_Computer_Type)
    Attached Files

Leave a comment:

• playmaker831
    replied
    În videoclipul de mai sus,cel în spaniolă,arată exact pașii de urmat folosindu-se dd4all.

Leave a comment:

• Rattler
    replied
    Desigur, astept. Intre timp am descarcat si Ecu Tweaker cu baza de date pe telefon si "ddt4all Dacia" pentru laptop, insa cea mai buna/usoara metoda este cea pe care o cunosti, deci altege tu softul

Leave a comment:

• playmaker831
    replied

Leave a comment:

• playmaker831
    replied
    Sau dacă aștepți până mâine o să fac un video exact cum se activează cb cu dd4all.
    Ca idee trebuie să intri la cluster- general configuration screen-trip computer-volume/mileage.
    Last edited by playmaker831; 9 January 2022, 22:46.

Leave a comment:

• playmaker831
    replied

Leave a comment:

• Rattler
    replied
    Iar motorizarea este 0.9 Tce, am uitat sa precizez

Leave a comment:

• Rattler
    replied
    Salut! Sunt nou in topic si este extrem de lung. Am elm327 prin bluetooth pt obd2 si detin un Logan II SL Plus din 2019. Imi poate da cineva aici toate link-urile de care am nevoie pentru a activa computerul de bord? Am descarcat pana acum ddt4all fara nicio baza de date sau ecu.zip, PyRen Dacia pentru PC si PyClip Dacia pentru android si m-am jucat putin in modul demo. Daca mai am nevoie de ceva si nu stiu cum ar fi baza de date, sunt recunoscator daca imi puteti impartasi. De asemenea, poate cineva sa imi enumere pasii pentru activarea CB? As face pe viteazul sa aplic singur ce am inteles, dar evident nu vreau sa imi brickuiesc masina sau sa imi anulez garantia )

Leave a comment:

• kosti
    replied
    Cea de la transfiles.ru a mers.Multumesc mult!

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Acum cateva minute doar ce am descarcat arhiva si este OK.
    Dar iti mai ofer un upload cu aceasta arhiva ecu.zip (full) pe: https://transfiles.ru/1qy4q
    Iar cele scrise anterior raman valabile.

Leave a comment:

• kosti
    replied
    Dau clic pe download si nimic...atasez print scr
    Attached Files

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Salut,
    In primul rand nu ai precizat ce masina ai (chiar am vrut sa te intreb asta in semnatura este 1.5 dCi, de aceea am urcat doua arhive una pentru Logan1+2 si una full Dacia\Renault).
    Apoi in ambele link-uri merg descarcarile, vezi captura atasata pentru unul din ele facuta chiar acum si recomand sa folosesti aceasta arhiva ecu(full).zip (pe care evident o redenumesti in ecu.zip) pentru Duster 2020, iar ca sa fie mai clar citez si ceea ce a scris un coleg mult mai experimentat referitor la modelele Duster:
    Duster ph1 (phase1) 2009 - 2013 , codul modelului e H79**
    Duster ph2 (phase2) 06/2013-11/2017 , codul modelului e H79ph2**
    Duster ph3 (phase3 sau Duster II*) 12/2017 - 08/2021, codul modelului e HJD**
    Duster HJD ph2** 09/2021 - prezent
    PS: Tinand cont insa de tot ceea ce ai scris pana acum iti sugerez sa ai grija cu folosirea aplicatiei EcuTweaker, este un program de diagnoza foarte puternic (bazat pe unul care il folosesc inginerii de dezvoltare Renault) dar care nu are alt nivel de protectie ca celelalte si chiar dezvoltatorul aplicatiei a scris mare si cu bold ca folosirea ei se face cu asumarea raspunderii si pe propriul risc.
    Attached Files
    Last edited by Gil26; 9 January 2022, 18:56.

Leave a comment:

• kosti
    replied
    Originally posted by Gil26 View Post
    https://fisier.ro/download?f=55e3f7cf4bd

(se redenumeste in ecu.zip si se pune in spatiul de stocare intern al telefonului alaturi de DCIM Downloads etc.)
    Salut,nu merge download-ul la nici unul din atasamente

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google