Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • eugensandu
  replied
  Foloseste cineva o asemenea sonda? Sunt in cautarea unei clone de bune calitate si nu stiu ce sa aleg.

  https://www.aliexpress.com/item/1005...d=Py7y5xwMahNP

  Leave a comment:


 • eugensandu
  replied
  Multumesc pentru raspunsuri. Eram aprope convins ca situl ala e original.
  Pe mhhauto am vazut ca trebuie dat mail la dezvoltator ( gabigafu@hotmail.com ) pentru a obitine programul.

  Am gasit o pagina pentru descarcare ddt4all cu baza de date. Este ok?
  https://www.drive2.com/b/498093336985338243/​​

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Iar interfata ObdLinkSX originala poate sa se foloseasca si cu dtt4all dar si cu PyRen, modul DDT din PyRen are si alte functii deblocate, fiecare dintre aceste programe avand particularitatile si avantajele sale.

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Corect, softul si licenta este recomandat sa se achizitoneze direct de la dezvoltator: Gabriel Gafu (avand si suport), plus ca pentru acel site sunt si cateva "plangeri" ....

  Leave a comment:


 • t0rquemada
  replied
  Se cumpără doar de la dezvoltator, nu există site cel din link e fake. Ultima versiune 2.05

  Leave a comment:


 • eugensandu
  replied
  Situl de mai jos este cel oficial? Vad ca au o promotie la 40 euro pentru Renolink 2.0 .
  https://www.renolink-europe.com/reno...-software.html

  Leave a comment:


 • eugensandu
  replied
  Am cumparat o interfata obdlink sx originala. Ma poate ajuta cineva cu un link-uri pentru DDT4ALL cu baza de date pt dacia si renault?
  Renolink inteleg ca este recomandat cu licenta. Nu stiu care este situl original. Pe net gasesc tot felul de versiuni....

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Iar ca sa evit vreo "discutie" de pe un alt forum tin sa mentionez ca prin "si pentru doar cativa "centi" in minus practic s-a cumparat o clona care nu poate sa fie folosita...", m-am referit la clona vs. clona din diferite "surse", unele sunt OK altele nu, softul interfetei este una iar programul (softul) de diagnoza alta, ca ele trebuie sa se mai si "pupe" e alta discutie, iar PS-ul din postul # 629 ramane valabil ...

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Sunt colegi de forumuri care au reusit sa rezolve problema cu Interface Not Connected in urma metodei pe care am prezentat-o, dar sunt si alti cativa care nu au reusit, fie nu au respectat intocmai, fie softul clonei chinezesti este NOK (si pe ”piata” au inceput sa apara tot mai multe astfel de "gunoaie"), fie programul RenOLink al lui Gabriel Gafu a fost piratat (inclusiv fisiere crack) aiurea de vreun alt ”frate chinez”, etc... Si foarte probabil ca acea clona OBDLinkSX pe care o ai nu merge nici macar cu ddt4all (pentru unele clone se poate face si o comunicare OK dar trebuie cateva ”artificii” si in ddt4all), iar astea sunt ”riscurile” cand se achizitioneaza clone si\sau programe piratate din tot felul de ”surse” (si pentru doar cativa "centi" in minus practic s-a cumparat o clona care nu poate sa fie folosita, sau ma rog poate doar cu destule )....
  Last edited by Gil26; 23 October 2022, 15:02.

  Leave a comment:


 • mihai1205
  replied
  Va salut domnilor. Detine cineva un link pt renolink v1.87 functional,clona chinezească. Softul furnizat de chinez nu imi este de folos.imi apare ca si cum interfata este neconectata.am facut si operațiunile descrise de Gil, fara succes. Ori,nu este compatibil cu Windows 7.. mulțumesc

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Python2 este deja ”istorie”, acum se lucreaza cu Python3, cu ceva timp in urma Cedric Paille a facut si un release pentru asta dar contine multe bugs (nu recomand sa se foloseasca) si se pare ca a renuntat sa mai dezvolte ddt4all. In schimb pentru PyRen si PyClip au aparut noile versiuni Pyren3 care foloseste Python3.7+ , deasemenea si Pyclip care ruleaza sub Qpython3 iar instalarea este mai simpla (decat cea veche cu instalarea separata SL4A, etc.) acum este o aplicatie .apk care se ”ocupa de toate” trebuie pusa doar baza de date atata tot (ultima baze de date aparuta este V220).
  Cu multumiri dezvoltatorului dar si TUTUROR (si subliniez asta) celor care au lucrat \lucreaza la imbunatatirea Python3.
  Atasat si trei capturi din QPyRen3, noua versiune se instaleaza separat si nu "interfereaza" cu cea veche (eu deocamdata le folosesc pe ambele, insa apoi va ramane doar cea cu Qpython3).
  Attached Files

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Am ajutat cativa colegi de forumuri care au avut ”Interface not connected” sa se conecteze cu clonele chinezesti OBDLinkSX, atasat una din metode, toate explicatiile\detaliile sunt in capturi.

  PS: insa recomand cu caldura interfetele OBDLinkSX originale, diferenta de pret nu cred ca este prea mare, consider ca se merita, plus ca sunt si update de firmware, bugs fixed, etc...
  Attached Files

  Leave a comment:


 • GhebyAxel
  replied
  Salut.
  Am cumparat si eu un cablu RenOLink de pe AliExpress si nu reusesc sa fac sa mearga interfata, imi scrie "Interface not connected".
  Are cineva un alt crack sau exista vreo alta metoda de-al face sa functioneze?
  Multumesc!

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  Pentru cine doreste am urcat aplicatia PyDDT pe: https://gofile.io/d/DO89sj
  Aceasta se poate instala pe versiunile Android mai mari de 4.2, este similara modului DDT din PyRen dar are si cateva ”add-on” interesante, cu multumirile de rigoare dezvoltatorului, toata stima si tot respectul pentru munca sa, se foloseste o baza de date corespunzatoare (nu este inclusa) iar arhiva DDT2000data_xx_yyyy.zip se pune in folderul aplicatiei pyddt.
  Lucru pe CAN cat mai util!

  Leave a comment:


 • Gil26
  replied
  A aparut si o versiune PyDDT pentru Android a modului DDT din PyRen dezvoltata de Shr-lnm, o consider interesanta si o buna optiune \varianta pentru ddt4all sau EcuTweaker ale lui Cedric Paille, are multe alte optiuni si posibilitati plus multe lucruri deblocate din DDT2000, atasez si cateva capturi ca exemplu, cu multumirile de rigoare dezvoltatorului acestei aplicatii.
  Attached Files

  Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google