Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL
Collapse
X
-
Momentul ăla când vrei să repari o chestie hardware din laptop și nu merge (din fericire). Cine are cu ce întelege exact ce am explicat, cine nu ghinion
- Likes 2
-
In primul rand multumesc pentru raspuns. Am patit beleaua cu Pyclip, doar ca in momentul in care am vrut sa revin la setarile initiale nu mai vrea sa le aplice.. Am mai incercat si cu alta versiune de Pyclip, Pyreno si Ecu Tweaker dar fara rezultate..
Mai am de incercat Ddt4all poate reusesc ceva..
Am observat ca in momentul in care pun pozitiile , nu merg luminile nici pe fata, nici pe spate si nici in bord. Pe faza scurta/lunga se aprind doar farurileYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Leave a comment:
-
Salut,
Pentru a activa iluminarea permanenta a TdB trebuie modificata configuratia LC402 – Day backlights din Fara in Cu trimitand o comanda 2E011801 1103, acest lucru se poate face din CLiP sau DDT2000 ori derivatele acestora folosind insa baze de date cu\sau fisiere modificate corespunzator, doar ca ex (subliniez asta) atasat. Dar asa cum am scris de nenumarate ori inainte de orice modificare trebuie facut un back-up al configuratiei masinii, trebuie intelese efectele modificarii, folosite “instrumentele” corespunzatoare, trebuie urmati in mod conform toti pasii, avut grija si atentie in executarea acestora, etc… si nu in ultimul rand tinut cont ca unele functii (nu multe, dar exista) pot sa fie si ireversibile. Desigur ca orice se “strica” se poate repara, insa este bine sa se evite asta, plus ca orice modificare se face pe propria raspundere cu asumarea riscurilor, dar daca se respecta toate acestea atunci se pot face si modificarile fara probleme.
Nu stiu pe nimeni in Buzau, dar daca oferi mai multe detalii despre ce program de diagnoza ai folosit si desigur ce ai facut \modificat cu el (eventual si cateva capturi din program cu ecranele respective) atunci poate primesti ajutor mai bine si poate poti “repara” si singur greselile facute (destul de probabil ca prima data trebuie revenit la configuratia initiala si apoi facute in mod corect \conform modificarile dorite).
Last edited by Gil26; 3 July 2023, 06:57.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Salutare!
Este cineva din Buzau care ma poate ajuta cu activarea unor functii ?
M-a mancat undeva sa activez luminile din bord permanent si acum nu se mai aprind deloc, nu mai functioneaza nici buzzerul cand uit farurile aprinse si nici pozitiile pe spate nu se aprind.. ( nu dati cu pietre
Leave a comment:
-
În zona Brașov nu știu pe nimeni.
Ce se poate activa găsești pe aici - http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:f...-se-pot-activa
- Likes 3
Leave a comment:
-
Salutare, in jurul Brasovului sau in Bv, ar
fi cineva care poate activa cate ceva? Eco-g sandero 2023, Si ce anume se poate activa?
Leave a comment:
-
Cred ca in topicul acesta am (tot) "spus" si despre RenOLink, dar colegul a scris ca:
Detin o interfata elm327 cu care am putut face acest lucru la masina veche,Fiat si vreau sa vad daca pot face acelasi lucru si aici....
- Likes 1
Leave a comment:
-
De ce nu spui si de Renolink, de ce ? E cel mai bun dar nu e gratis pentru milogi ?
Leave a comment:
-
Pentru citire \stergere erori, diagnosticare, monitorizare pot sa se foloseasca derivatele CLiP functie de dispozitivul folosit PyRen (laptop \Windows) sau PyClip (telefon \Android), sunt si se gasesc versiuni dedicate pentru Dacia, acum sunt variante si sub Python3, etc., sau chiar derivatele DDT2000 ex ddt4all, EcuTweaker, PyDDT, etc.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Salutare,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un soft citire / stergere erori la un Sandero 1.2 din 2106?
Detin o interfata elm327 cu care am putut face acest lucru la masina veche,Fiat si vreau sa vad daca pot face acelasi lucru si aici....M-am saturat sa dau 100 de lei de fiecare data cand am probleme,doar pentru diagnoza.
Mulumesc.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Cred ca trebuie sa oferi mai multe detalii ce ai facut (sau nu ai facut) plus “… Am aplicația ecu tweaker cu fisier.” ce “fisier” ai.
Apoi “…De ce nu pot șterge intervalul de service…” intervalul de revizie se reseteaza NU se sterge, ba mai mult softul injectiei “stie” cand s-au facut ultimele resetari (la cati km, km ramasi, etc.), vezi doar ca ex atasat pt. un 1.5 dCi (se poate observa si cand m-am “jucat” cu resetarea).
Si nu in ultimul rand “… la un logan 2 diesel din 2016 …” depinde si in ce luna din 2016 a fost fabricata masina (se poate reseta si din monomaneta) si citez ceea ce bine \corect a scris un coleg cu ceva vreme in urma:
- Ai un singur TdB pe Dacia X52
- În funcție de anul fabricației, ai sau nu interval de revizie resetabil.
- X52 ph1(10/2012 - 10/2016) a fost cu inteval de revizie fix 20000km resetabil prin buton (nu alte scamatorii)
- X52 ph2 (11/2016 - prezent) are doar interval de revizie ascuns, variabil 20000/30000km, resetabil doar via diagnoză
- la îmbinarea seriilor 10/2016 +-2 luni au fost masini surpriză, s-a montat ce s-a găsitAttached Files
- Likes 4
Leave a comment:
-
Bună seara tuturor. Am o întrebare . De ce nu pot șterge intervalul de service la un logan 2 diesel din 2016 cu același program cale îl.am la.loganul meu pe benzina 1.0 sce?. Am aplicația ecu tweaker cu fisier . Mulțumesc
Leave a comment:
-
Asa cum am mai scris inainte de orice modificare cu programele de diagnoza este bine \recomandat sa se faca un back-up al configuratiei masinii.
In PyRen acum este un alt lucru interesant si util: scriptul acf.py care pe baza seriei VIN extrage din CLiP, Reprog si DDT autoconfigurarea masinii, creaza fisierele mtcdata.txt cu configurarea, refdata.txt cu informatii despre calculatoarele \blocurile masinii, folderul scripts cu macro \comenzile de autoconfigurare si folderul dumps cu fisierele din DDT, atasez si cateva capturi doar ca exemplu pentru masina mea. Toate acestea sunt in lucru si testare dar le consider de un real ajutor in unele “situatii”, cu multumirile de rigoare dezvolatorului @ Shr-lnm toata stima si aprecierea pentru munca \timpul alocate in imbunatatirea si dezvoltarea continua a acestor programe (pe care multi colegi de forum le folosesc pentru diagnosticarea masinilor).
Attached Files
- Likes 3
Leave a comment:
-
In DDT2000 V4 CGW este disponibil in lista de ECU pentru Duster X79 PH2 si Duster HJD, deci mai mult ca sigur are.
In alta ordine de idei, daca stiti pe cineva care repara Clip-uri chinezesti dati-mi un PM va rog. Am unul care se blocheaza la Update de firmware (problema comuna cu blocare la 54%) si parca-mi pare rau sa-l fac opritor de usa.
Leave a comment:

Leave a comment: