Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL
Collapse
X
-
Da, trebuie "corelat" fisierul xml din baza DDT corespunzator cu ce este pe masina (asta se poate vedea \verifica si in CLIP), o alta solutie e sa folosesti un program derivat care identifica dupa mai putini parametri \criterii ex 2, etc...pe masini diferite pot sa fie si versiuni asemanatoare dar si diferite de soft, important insa este ca fisierele sa fie cele corespunzatoare altfel pot aparea si diferite "probleme"...
- Likes 1
-
I have only opened the ECU xml in the text editor and updated with my actual ECU data.
AutoIdent DiagVersion=" " Supplier=" " Soft=" " Version=" "
Leave a comment:
-
Vezi prima parte a postului#610, baza de date este una OK pentru majoritatea L&S2 dar mai trebuie putin "prelucrata" (inclusiv autoidents) si pentru restul calculatoarelor de pe masina ta, atasat o captura mai veche cu aceeasi baza testata pe masina mea.Attached FilesLast edited by Gil26; 17 June 2022, 13:54.
Leave a comment:
-
Multumesc cbota...mi-a trimis gil26(multumesc inca o data) o arhiva cu tot ce trebuie...dar nu am avut succes
Leave a comment:
-
Da, cum spuneam la mine a mers 100%...doar dezactivare sunet centură de siguranță nu merge....da nu m-a interesat...am dezactivat asta la o cunoștință cu PyRen și a mers perfect. Și scuze că am scăpat o literă la numele colegului de forum eastcowboy...dau mielu...
Leave a comment:
-
Da, baza aceasta de date este una OK, a fost prelucrata \modificata si oferita public de colegul eastcowboy , cu multumirile de rigoare, iar colegul markbobocel o are deja, desigur insa ca depinde de el cum o foloseste.
- Likes 1
Leave a comment:
-
9.57 MB, conține doar ECU DACIA, fără celelalte modele RENAULT. E cu CLUSTER V5.0. Verifici calculatoarele și dacă apar cu verde e ok....dar la mine LOGAN 1.0SCE din 2018 sunt compatibile toate...deci în mod sigur e ok și pentru tine.....Apropo ce dorești să faci cu acest ECU? Poate ai scris mai sus...scuze da n-am citit....cred că baza de date o am de la Gil26 sau de la @escoboy, sper să nu-i greșesc numele celui din urmă....Last edited by 77sky; 16 June 2022, 20:44.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Intreb doar din curiozitate: ce marime are arhiva ecu.zip (ex xxx.x Mb) pe care doresti sa o trimiti? (am oferit foarte multe baze de date si nu stiu la care faci referire)
Leave a comment:
-
Te ajut eu, și pe mine m-au ajutat alții de aici și le multumesc încă o dată....la mine pe LOGAN 2018 a mers perfect. Trimite-mi o adresă de e-mail în privat să pot să-ti trimit baza de date....Și în mod sigur e de la baza de date nu de la interfață.....Last edited by 77sky; 15 June 2022, 21:41.
Leave a comment:
-
Multumesc t0rquemada...ma poti ajuta cu o baza de date compatibila?Multumesc anticipat
Leave a comment:
-
Nici nu are cum, în plus mașina e 2018 iar TdB-ul e din 2013-2014
- Likes 1
Leave a comment:
-
Multumesc ptr raspuns...Mai am o intrebare..A mai incercat cineva ddt4all cu interfata aceasta?
Leave a comment:
-
Identificarea fisierelor din bazele de date DDT se face dupa mai multi parametri ex <AutoIdent DiagVersion="X" Supplier="YYY" Soft="Zxx" Version="xxxx"/></AutoIdents> , sugestia mea este sa incerci o alta baza de date, colegii iti pot oferi una, daca nu iti voi urca mai tarziu (acum nu pot) un ecu.zip OK pentru X52 si masina ta, iar interfata este alta discutie...
Leave a comment:
-
Atasez si poza cu interfataAttached Files
Leave a comment:

Leave a comment: