LE: pentru cine doreste am urcat acum acolo (captura atasata) si pyrendata_V223.zip Dacia\Renault (netestata \nemodificata si chiar daca pentru modelele mai noi este o intreaga alta discutie ... )
Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL
Collapse
X
-
Pai NU prea esti bunul samaritean dupa ce cu putin timp in urma ai fost lupul moralist si ai aruncat ”cu noroi”, tocmai de aceea am si ”punctat”asta, plus ca ai vrut sa ne spui si ca ” eu folosesc DDT pentru ca este mai safe ...” si apropo am o intrebare pentru tine despre asta: daca tot te-ai laudat ca folosesti DDT programul este cu licenta si lucrezi legal cu el (la Titu, prin grup, alianta, etc.) sau folosesti versiunea crack si atunci chiar tu te ”incadrezi” in hoardele celor cu gratis si bun ???
Iar referitor la ce ai scris ca ”Gratis și bun am văzut numai la biserică, sâmbăta” daca citesti topicul acesta si nu numai poti observa ca programele acestea (CanClip si DDT2000 cu toate derivatele lor) sunt si gratis si bune, cu ajutorul lor multi colegi si-au rezolvat unele probleme cu masinile lor fara sa mai apeleze la reprezentante care ridicau din umeri sau la altcineva contracost, unii au facut si modificari, altii doar au urmarit parametri, diagnosticat erori, etc., la fel de adevarat este insa ca au fost si cativa (dar destul de putini) care au facut cateva mici ”bube” insa cu ajutor le-au ”reparat” destul de usor (desigur ca era mai bine daca le evitau) si tocmai acesta este si scopul principal si al acestui forum auto monomarca: sa ne ajutam unii pe altii. Asa ca mai usurel cu pianul pe scari pe care l-ai zdranganit absolut inutil, plus ca lauda de sine nu prea miroase a bine.
PS: Pssst domnu' , pentru masina mea am foarte multe baze de date pentru toate programele pe care le folosesc, acestea (plus programele) le am modificate doar pentru masina mea, sunt doar cele necesare\ corecte si le folosesc functie de ceea ce doresc sa fac, dar utilizez si altele full cand ajut alti colegi.
Iar pentru cine doreste atasez un fisier text (doar pentru membrii forumului) cu un link unde am urcat doar cateva:
- pentru ddt4all ecu.zip compilat din baza de date noiembrie 2021
- pentru PyRen si PyClip DDT2000data din 11.2021 si pyrendata din V221 (de ceva timp se gaseste si V223 dar nu am compilat-o inca din lipsa de timp) si V200 Dacia\Renault (pentru modele X52 sunt OK si baze de date mai vechi, in cele noi fisierele acestea nu au ”suferit” modificari), una doar pentru Dacia (nu mai tin minte daca am extras totul) din V202 plus un folder cache pentru Logan&Sandero (se dezarhiveaza si se pune folderul cache in C\...\PyRen\pyren in locul celui existent), celelalte arhive cu bazele de date se pun asa cum sunt in locatiile corespunzatoare
Cine doreste si alte baze de date imi poate scrie pe PM, in limita timpului disponibil voi incerca sa raspund.
Attached FilesLast edited by Gil26; 7 January 2023, 07:49.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Mai fac și eu pe bunul samaritean.
Și dacă nu ne contrazicem singuri, nu suntem oameni, nu?
P.S
Pssst, domnu', sigur nu vreți baza aia?
Leave a comment:
-
Apoi stimate coleg de forum se pare ca dumneavoastra va mai contraziceti putin si sigur, doar cu putin timp in urma chiar dumneavoastra ati scris asta:
Originally posted by punktnet View Post.... Incerc totusi pe cat posibil sa "verific" si ce se mai practica pe forum, nu de alta dar uneori imi dau de cap unele probleme pe care le intalnesc si habar nu am cum au reusit unii sa ajunga pana in punctul ala.
Mai nou am descoperit ca DDT4all impreuna cu un ELM327 egal pericol....
Si parafrazez un coleg care v-a raspuns acolo: ”Te vor șfâșia hoardele cu gratis și bun.” ... iar acum ati postat exact in topicul ”Gratis și bun am văzut numai la biserică, sâmbăta” si culmea oferind o baza de date ddt4all care este ”egal pericol”, se pare ca nici nu sunteti prea ”consecvent”...
Last edited by Gil26; 6 January 2023, 16:15.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Salut, ce soft ti-a dat chinezul ?
Daca vrea cineva am o baza de date ddt4all pe care o pot urca undeva la nevoie.
Leave a comment:
-
Am comandat sonda de mai sus. Functioneaza bine. Nu vad diferente in functionare fata de vechea sonda Full Chip AN2136SC, cu placi verzi.
Daca are nevoie cineva de softurile furnizate de chinez sa imi dea mesaj si ii dau link-ul.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Multumesc pentru raspunsuri. Eram aprope convins ca situl ala e original.
Pe mhhauto am vazut ca trebuie dat mail la dezvoltator ( gabigafu@hotmail.com ) pentru a obitine programul.
Am gasit o pagina pentru descarcare ddt4all cu baza de date. Este ok?
Leave a comment:
-
Iar interfata ObdLinkSX originala poate sa se foloseasca si cu dtt4all dar si cu PyRen, modul DDT din PyRen are si alte functii deblocate, fiecare dintre aceste programe avand particularitatile si avantajele sale.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Corect, softul si licenta este recomandat sa se achizitoneze direct de la dezvoltator: Gabriel Gafu(avand si suport), plus ca pentru acel site sunt si cateva "plangeri"
....
- Likes 1
Leave a comment:
-
Se cumpără doar de la dezvoltator, nu există site cel din link e fake. Ultima versiune 2.05
- Likes 2
Leave a comment:
-
Am cumparat o interfata obdlink sx originala. Ma poate ajuta cineva cu un link-uri pentru DDT4ALL cu baza de date pt dacia si renault?
Renolink inteleg ca este recomandat cu licenta. Nu stiu care este situl original. Pe net gasesc tot felul de versiuni....
Leave a comment:
-
Iar ca sa evit vreo "discutie" de pe un alt forum tin sa mentionez ca prin "si pentru doar cativa "centi" in minus practic s-a cumparat o clona care nu poate sa fie folosita...", m-am referit la clona vs. clona din diferite "surse", unele sunt OK altele nu, softul interfetei este una iar programul (softul) de diagnoza alta, ca ele trebuie sa se mai si "pupe" e alta discutie, iar PS-ul din postul # 629 ramane valabil ...
- Likes 1
Leave a comment:
Leave a comment: