Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Încă o poză , în care se observă 3 șuruburi la bobine (că fără șuruburi bobinele alea pleacă de acolo) și unul din cele 2 suruburi de pe mijlocul capacului
    Attached Files
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Nu se intelege nimic, mai explicit stimabile,

Comment

• Astazi am reusit sa schimb lichidul de frana. Am mers pe varianta dat la pedala, cu purjare pe fiecare roata de la cea mai indepartata pana la cea mai apropiata. Scoteam pana ajungeam la minim in vas si completam maxim cu lichid nou.

Ca si lichid de frana am folosit TRW DOT 4 bidon de 1l. L-am folosit aproape tot, a ramas o "gura" pe fundul sticlei.

La momentul achizitiei nu am stiut de cel de la Renault. In seara asta am citit pe forum si cineva recomanda pe cel de la Renault DOT4+ ISO CLASS 6. Am facut greseala ca am bagat TRW DOT4?

In sticlutele de 500 ml este ce am scos din sistem. (8 ani vechime si 40k km) Cred ca am facut o inlocuire aproape completa.
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 2 photos.

Comment

• De data asta am facut ca "Păcală": Cumpar, schimb si dupaia citesc si intreb. Ca si scuza in apararea mea o bag pe asta: Pe capacul de la vas scria DOT4. Nu m-am gandit ca ar fi mai multe variante de DOT4, m-am dus la magazin am cumparat ce scria pe capac. Nu aruncati cu pietre va rog. Nu sunt mecanic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google