Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc. Asteptam sa treaca sarbatorile atunci .

Comment

• Cu mare drag.
      Intreb totusi doar din curiozitate: ai "idee" si despre cauza?

Comment

• Originally posted by Gil26 View Post
        Cu mare drag.
        Intreb totusi doar din curiozitate: ai "idee" si despre cauza?
        Era vremea probabil. La 360k sa se sparga, clar pe acel tronson se exercita o presiune mai mare, iar cu timpul plus caldura a cedat. Nu cred sa fi fost o problema de instalatie. In conditiile in care termostatul a fost schimbat acum la 300k parca, dar nu l-am schimbat ca nu mergea...., nu mai tin minte exact de ce l-am schimbat, mi se pare ca pierdea antigel din instalatie, cand de fapt pierdeam pe la un furtun pus care facea circutiul prin mixerul de gpl. Incalzirea acum mergea perfect, deci clar nu e infundat caloriferul.
        Am facut o romaneasca pe direct cu reductor/cupla ce era deja de la instalatia de gpl, sa mearga pe direct nu si prin calorifer. Dar nu ma risc sa merg cu ea asa, decat sa o duc unde voi schimba tot ansamblu.
        Attached Files
        Last edited by Cristi822; 3 days ago.

Comment

• Bună ziua,

Trebuie să schimb garnitura de la capacul de distributie(scapă ulei pe acolo). Am înțeles de la unii posesori de 1.0SCE că acolo, ca și la capacul de la culbutori, nu e garnitură, ci se pune silicon. Dacă a mai schimbat cineva acea garnitura ​sau ce e acolo îmi poate spune dacă e garnitură sau silicon? Am pus silicon la capacul de la culbutori (cand scapa si pe acolo ulei) acum vreo 3 ani si de atunci e ok ....Am pus silicon de asta :

Set adeziv silicon pentru etanșare garnituri, Victor Reinz, 70ml, cu breloc, pasta, în flacon - eMAG.ro​.

Mentionez ca, la capacul de la culbutori nu am pus garnitura, desi am vazut la unele magazine online ca este asa ceva.

Multumesc.

Comment

• Salut, despre acest subiect s-a mai discutat in acest topic, doar ca exemplu posturile din pag. 49: 731, 732, 733 si chiar postul tau 735.

Comment

• Originally posted by Gil26 View Post
              Salut, despre acest subiect s-a mai discutat in acest topic, doar ca exemplu posturile din pag. 49: 731, 732, 733 si chiar postul tau 735.
              Multumesc...iti dai seama ca n-am rasfoit topicul....

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google