Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Revizia de un an facuta la ASV Brasov, 489.38 lei (telefonic mi-au comunicat suma de 500-550 de lei).
    Pe factura apar 4 litrii de ulei, uleiul este la maxim. Ceea ce scriu ei pe factura este doar sa iasa o anumita valoare. Aceeasi masina, facuta revizia in acelasi loc asta vara, factura avea valoarea de 489.67 lei, 3.5 litrii ulei, dar pe factura apar carpe, spray curatare frane, sume care ridica valoarea facturii la suma asta.

    Comment


    • ASV Braov sau Ghimbav cumva?

      Comment


      • Asv Ghimbav.

        Comment


        • Da da, oare trebuie sa mergi la reprezentanta de unde ai luat-o? (in cazul meu euro-motor Brasov) sau nu conteaza?

          Comment


          • nu conteaza. la euromotor revizia trece de 550, iar la sicaro trece de 650. eu am mers la ghimbav pentru ca e mai aproape de locul de munca si am lasat masina inainte de a merge la munca la ora 8 si m-au sunat la 9.30 ca e gata. In ghimbav e mai profi service-ul, service-ul ASV din brasov e mai mic, inghesuit si murdar (iti da senzatia de service de cartier).

            Comment


            • Am îneles, multumesc pentru informatii oBED

              Comment


              • Bogyo Sfantu Gheorghe, 375 lei cu ulei Elf 5w30 pus de ei la cererea mea.

                Comment


                • 370 ron toata revizia, cu piesele lor?Suna a SF..esti angajatul lor?

                  Comment


                  • In Sfantu Gheorghe sunt preturile mult mai mici. am cunostinete care merg din Bv in Sfanu sa isi faca revizia la reprezentanta skoda pentru ca ies la jumate.

                    Revin cu completari, nu mai pot edita:
                    Reprezentanta skoda in Sf. Ghe. manopera schimbare distributie Skoda yeti 420 de lei, delcar Bv 1200, Tess Bv (reprezentanta vw 850).
                    Last edited by oBED; 7 November 2018, 09:25. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Salutare
                      Cei care ați făcut revizia de an de curând ați observat dacă s-a aprins senzorul în bord care anunță apropierea reviziei? Eu am mai puțin de 2 săptămâni până la revizie si inca nu s-a aprins si din ce am înțeles ar cam trebui să se aprindă cam cu o lună înainte de scadența reviziei. O fi posibil să fi fost modificata în CB data de revizie având în vedere că pe fișa de întreținere a mașinii data de scadența a garanției este 20noiembrie dar eu am ridicat masina de la dealer si pusa in circulație după aproape 2 luni respectiv în ianuarie. A mai fost cineva in aceasta situație? Probabil numai dealerul de unde am ridicat -o mă poate lămuri.

                      Comment


                      • Te sfatuiesc sa dai un mail la Vocea Clientului. Varianta oficiala ar fi ca revizia se efectueaza la 1 an de la data ridicarii masiniii, deci teoretic ar trebui ca prima revizie sa fie in ianuarie, desigur daca nu depasesti nr de km. Legat de ledul din bord, eu am dedus ca se aprinde in functie de data pregatirii pentru livrare, in cazul tau ar trebui sa te atentioneze de pe la mijlocul lui decembrie.
                        Bafta!

                        Comment


                        • Merci de răspuns vali2008
                          O să încerc și cu un mail la VC dar cred că mai repede o să dau o fugă până la dealer să vedem ce zice. Din ce am mai citit pe aici cei de la Vocea Clientului răspund uneori destul de târziu sau chiar deloc în unele cazuri. Cu depasitul nr de km nu e cazul la mine, abia mă apropii de 6000km

                          Comment


                          • Data la care se implineste anul in vederea reviziei e data trecuta pe factura de achizitie. Din ce am observat la mine, senzorul din bord se aprinde doar daca se apropie cei 20.000 de km si nu cand se implineste anul... La mine a aparut doar cheita pe CB cand am pus contactul. Revizia am facut-o la un an, am avut 10.800 km...

                            Comment


                            • Martorul luminos se aprinde doar daca se depaseste data/nr de km la care trebuia sa se faca revizia. cu app 30 de zile inainte se aprinde cheita in CB cand se pune contactul. dupa efectuarea reviziei si reseteaza perioada de service.

                              Comment


                              • Am dat un mail deocamdată la VC să vedem dacă raspund.
                                La mine factura inițială a fost tot în noiembrie 2017 dar persoana care a comandat inițial mașina a plătit doar avansul si n-a ridicat -o, mașina a rămas la dealer până în ianuarie când am cumparat-o eu iar numerele roșii au fost puse atunci în ianuarie când am ridicat -o. Efectiv mașina era plătită teoretic (doar avansul) din noiembrie dar nu a fost înregistrată să circule decât începând cu ianuarie când am cumparat-o eu. De aici si dilema cu revizia dacă trebuie până în 20noiembrie conform actelor sau în ianuarie de când a intrat în circulație...
                                N-as vrea să pierd garanția dintr-o nelămurire dar nici s-o fac cu aproape 2 luni mai devreme

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google