Discount Primit La Achizitie Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Urmatorul set de cauciucuri va fi pentru mine Michelin CC. Consider ca este cea mai buna alegere avand in vedere zona in care locuiesc si pe unde circul iarna. Sunt ceva mai scumpe dar voi scapa de grijile depozitarii si dublei schimbari anuale. Chiar si atunci cand am cumparat masina am solicitat dealerului sa o comande contra-cost asa din fabrica dar nu s-a putut (sau nu s-a vrut).

    Comment


    • In 2017 cand am cumparat masina am vandut imediat cauciucurile de vara Continental . In boxa blocului asteptau deja 4 pneuri Michelin CC . Au trecut doua ierni cu ele fara sa ma dezamageasca , desi locuiesc in zona montana..

      Comment


      • Originally posted by radiantm View Post
        Cred puteau sa-ti spuna si cand au fost produse in 2018 ! O masina produsa in oct-noiembrie n-ar fi o afacere rea (chiar daca a prins-o iarna pe stoc...)
        Eu am comandat masina pe stoc in 27 aug 2018 (livrata la inceput de octombrie-pt a prinde rabla de toamna) si masina e produsa in iunie 2018 !
        Oricum , o minima reducere puteau sa faca sau sa ofere un bonus (gen 4 anvelope de iarna -cum a fost prin Rabla la final de 2018 ,dar nu de la inceput.Eu de exemplu n-am prins oferta cu anvelope...)
        evident au fost produse spre sfarsitul anului, dar de ce sa pierd un an cand nu aveam nici 1 euro discount? Masinile erau ale Dacia. Dealerii le tin la ei in curti datorita unor contracte care ii obliga sa faca asta. Mi-au cautat masina la toate parcurile, inclusiv ale altor dealeri si nu a gasit prestige cu camera si volan cum imi doream eu.

        Si daca tot aparuse Teck Road... fuck it, prefer sa astept 1-2 luni si sa primesc ceva mai deosebit. Asa cum spunea un coleg mai devreme, cand o revinzi (doar nu o sa stau pana la pensie cu ea), va conta acel an in minus, chiar daca vechimea este una morala....

        Iar dealeru a zis ca nu are ce reducere sa faca pt cele din 2008 pentru ca reducerea trebuie sa vina de la dacia, fiind masinile lor, nu ale dealerului care doar le tine in parcare. Probabil ca cei de la Dacia au o strategie in minte de isi permit sa tina pe stoc masini din 2008 pentru care nu ofera nici un leu reducere. Daca te arde buza si vrei imediat masina, da... o iei pe aia din 2008 dar daca nu te grabesti, mai stai 1-2 luni si o iei cu 2019.

        vali2008 : delerul asta de ti-a oferit reducere de 1500 euro este din Bucuresti? Mi se pare foarte ciudat ca a oferit o reducere atat de mare pentru o masina noua. Garantia da se ofera de la data facturarii masinii nu de la data producerii ei. Asa este si normal si de bun simt.

        panselin4 : Vezi ca la Michelin au aparut si Alpin 6. Sunt foarte bine cotate in piata insa la Michelin se plateste si brandul. Sunt anvelope inclusiv din gama mid price care ofera performante aproape similare si asta la 70-80% din pretul Michelinului. Poti incerca si BFG (care sunt mid price de la Michelin). Goodyear, Dunlop, Continental sau Bridgestone sunt toate anvelope premium de care nu cred ca vei fi dezamagit. Pana la urma depinde si cu ce ai mers pana acum si cat de multumit ai fost de ele.

        @gabrieln1960: Dealerul nu poate modifica dotari de serie, nici macar anvelopele. Fabrica (dacia) are contracte temporare cu diversi producatori mari. Acum spre exemplu are contract cu Continental (pe Logan) si Bridgestone (pe Duster). Asta inseamna ca au multe mii de anvelope pe stoc cu care doteaza masinile. Este imposibil sa iti puna din fabrica un alt model de anvelope pentru ca nu ar avea de unde. Deci mai mult ca sigur nu s-a putut, nu ca nu s-a vrut.

        Referitor la Michelin CC, da sunt un compromis bun. Nu vei excela cu ele nici vara nici iarna insa sunt cele mai bune all seasonuri din piata. Atata timp cat nu le duci in extreme, te vei descurca cu ele.

        @georgstelsib: O anvelopa all season nu va intrece niciodata o anvelopa dedicata iernii sau verii. Anvelopa all season este un compromis, un mix de cauciuc care nu este nici foarte tare cum este la cele de vara, nici foarte moale cum este la cele de iarna. Din acest motiv o anvelopa dedicata de vara sau iarna va fi intotdeauna mai buna comparativ cu una all season, chiar si comparativ cu Michelin. Un cc nu va avea niciodata performantele unui Alpin 5 sau 6 daca mergem pe iarna. Asta ar insemna sa se canibalizeze modelele intre ele.

        Piata ramane una clara... fie mergi pe dedicat fie pe all season, in functie de nevoi. Pentru cine merge mult si des atat vara cat si iarna, ar fi recomandate anvelope dedicate. Pentru cine merge ocazional prin concediu iarna, si in mare parte prin oras, sunt ok all season.

        Comment


        • Salutare!
          Dealerul meu este din Bacau, dar, repet, reducerea a venit de la Dacia.
          Si a venit dupa ce trecuse primul val din primavara si asteptau cu emotie pe cel din toamna..
          Acum, faci cum iti apune inima, pentru ca tu vei cel care consuce masina. Recomand sa testezi neaparat motorul (vei remarca ca la 3 pistoane frna de motor e mult maj slaba) si, legat de culoare, sa o vezi si cand e murdara..eu eram chitit pe brun tourmalin, dar cand am vazut una mai murdara, am renuntat la idee..
          Eu eram chitit pe Laureat cu vopsea metalizata gri platin, am acceptat culoarea alba pentru ca a venit cu Prestige..
          Deci, daca ti-a intrat in cap ca vrei masina noua, crede-ma, nu vei scapa de acest gand, orice masina ai avea acasa.
          Asadar inscrie-te in program, obtine confirmarea si apoi alegi variante: mergi pe comanda sau alegi ceva din destocare, dar sub nici o forma fara un discount substantial..vor apare sigur..
          Multa bafta!

          Comment


          • Eu personal am dat comanda de teck road 0.9 si mai am de asteptat o luna si ceva. Culoarea aleasa este red fusion care da cel mai bine cu teck roadul. Legat de motorul in 3 pistoane, nu e bai. Am tot un polizor si acum si sunt obisnuit cu trepidatiile la relanti si cu lipsa franei de motor.

            Ai avut bulan mare cu reducerea aia si exact cum am zis, nu vine de la dealer ci trebuie sa vina de la Dacia caci sunt masinile lor si ei dicteaza preturile in piata. Eu am incercat sa o comand din stoc dar cum am zis, era si din 2018, nu avea nici reducere si nu era nici cu optionale pe ea, optionale care separat ar fi costat muult mai mult.

            Comment


            • E interesanta si culoarea Gris Highland..e foarte potrivita la praful de le drumurile patriei.
              Dar, desigur, nu e atat de ochioasa ca acel red fusion..

              Comment


              • Off-topic:
                panselin4 : am cumparat in noiembrie anul trecut Hankook Winter ICept RS2 W452 si au facut toti banii. In afara de rontaitul de anvelopa de iarna si consum mai mare (de altfel evidentiate si in teste), nu am avut probleme, nici pe zapada de 10 cm, nici pe ghetus. ABS a pornit doar la franari serioase, ESP doar odata cand am turat intentionat motorul in viteza I pe o strada libera cu ghetus, sa vad daca si cum functioneaza. Ce mi-a placut cel mai mult la ele: ca sa ajung acasa, urc o strada cu panta de 4-5 grade, un pic "cocosata" si cu limitator de viteza la jumatatea pantei. Cu alte masini / alte anvelope (recunosc, nu Conti sau alte marci premium), dupa ce treceam de limitator si incepeam sa accelerez, aparea un derapaj alternativ stanga-dreapta al botului masinii pana se stabiliza aderenta sau reduceam acceleratia. Cu anvelopele noi, nu am mai avut balans. Franeaza foarte bine, stabilitate foarte buna pe curbe in conditii de iarna. Am prins un black friday intarziat, am platit pe ele 176 lei/bucata (dot 1832 la toate). Cred sincer ca sunt o alternativa corecta si nu scumpa la Conti Winter, daca vrei anvelope bune. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, cauta si teste comparative.

                Comment


                • Multumesc pt sfat
                  si in teste iese bine, si ai prins si super pret
                  mai întâi trebuie să le vand pe cele actuale, cu tot cu jante,
                  anvelopele mai au "carne" pana la martorul de uzura, sunt michelin alpin, dar au trecut ceva ani de la achiziție, le am de cand cu legea in 2011, sunt perfecte pt un taxi în bucurești iarna
                  Last edited by panselin4; 19 April 2019, 00:10.

                  Comment


                  • Eu pe taxi folosesc Nokian WR D4. Sunt foarte silentioase. Nivelul de zgomot este acelasi cu cele de vara Goodyear Power Grip. Dar cred ca suntem off-topic.
                    Last edited by meganel; 19 April 2019, 03:26.

                    Comment


                    • Dacia a lansat oficial si Sandero Stepway TeckRoad. Loganul inca nu are o pagina dedicata cu poze reale iar pe configurator apare tot cu anvelopele albe si cu interiorul alb... Insa la sandero se pot observa elementele comune. Anume capacele cu insertia rosie, oglinda retrovizoare cu insertia rosie, interiorul specific si logo Stepway pe scaune. Curios ce logo vor pune la logan (daca vor pune).

                      Comment


                      • Salut, revin după ceva timp aici.
                        Maskatu dealerul este Mida, din Sfântu Gheorghe. In Brașov nici eu nu am primit nimic...
                        Sl techroad este exact ca black and white ul, numai că mai are nici modificări la interior(tapiserie cu inserție rosie).
                        Comanda am dat-o pe 25 martie, zilele astea aștept mașina.

                        Comment


                        • Face Dacia fidelizare începând cu a doua mașină luată de la ei?

                          Comment


                          • Depinde de dealer, de relația ta cu el, eu am beneficiat "doar" de "Dacia Extenso" gratis, la a 2-a achiziție.

                            Comment


                            • Cum ai obtinut beneficiul asta? Ai rezolvat prin consilierul de vanzari sau ai mers la un departament din conducere?

                              Comment


                              • Consilierul de vânzări mi-a oferit ,bonus ,garanția extinsa fără ca eu sa solicit nimic.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google