Discount Primit La Achizitie Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • robertdorin, trimiti un mail ( la dealer) si intrebi cand intri in posesia celor achitate, avand in vedere riscul la care te expun. Am spus mail, ca sa ai ceva scris.
    Eu nu cred ca nu au primit pana acum..adica cum fac livrari/pregatiri pdntru livrare????
    A doua zi, daca nu ai nici un raspuns, dai mail la Vocea Clientului cu ce ai trimis dealerului si ii rogi sa te lamureasca.
    Ai sa vezi cum se misca lucrurile..
    PS: inteleg ca inca nu te-au sunat sa te intrebe daca esti multumit de alegerea senzationala pe care ai facut-o mergand pe Logan..

    Comment


    • In cat timp te suna sa te intrebe? Abia astept sa ma plang de bandourile lipite prost pe usa.

      Comment


      • de obicei suna cam in primele doua saptamani..pe mine nu m-au sunat, ca i-am "contactat" eu cu cateva aspecte legale/comerciale/de bun simt..care s-au rezolvat amiabil tocmai pentru ca am semnalat..

        Comment


        • Nu cred că este obligatoriu să sune doarece am înțeles că ar fi o singură doamnă operator, așa că livrările le ia aleator din lipsă de timp.

          Nici pe mine nu m-a sunat, dar după ce i-am contactat într-o anumită problemă a revenit dânsa cu telefon (foarte amabilă dealtfel) în care discuție a fost inclusă și întrebarea cu gradul de mulțumire...

          Oricum, treaba cu "verba volant script amanet" este bătută în cuie.

          Robertdorin, așa cum spunea și Vali2008, trimite un mail în care fă-te că plouă, nu-ți arăta neapărat nemulțumirea în mod vehement, fii mai "piano" și apoi vezi ce spun. Abia apoi, când se împlinește termenul promis în scris dar tu... IOC cele necesare, poți trece la etapa a doua, recurgând eventual la alte metode de constrângere, amenințare cu legea etc.
          http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

          Comment


          • Stie cineva cand incepe efectiv programul RABLA partea a 2-a? Adica asta de-acum, unde s-au mai adaugat inca aproximativ 30.000 tichete la nivel national?
            Logan Ambition 1.6 8V

            Comment


            • Daca te bate gandul sa apelezi la program, pregateste TOT dosarul, il depui la dealer si apoi astepti cu rabdare Anul trecut a fost o dezamagire totala, tichetele s-au epuizat in aproximativ o ora, desigur ca dealerii aveau dosarel pregatite, insa chiar si asa nu au fost introduse toate..
              Ca si sfat: poti prinde si tichet si vreo masina la destocaj, cu discount bunicel, totul e sa vorbesti cu delaerul sa iti spuna ce au in baza lor de date..daca nu prinzi programul, avansul se poate restitui, anul trecut insa Dacia a mai facut diverse discounturi si pentru cei ramasi in afara programului.
              Bafta!

              Comment


              • Eu am luat la Renault pt un Megane Sedane IV, si tichetul tot de la ei l-am luat. Anul acesta cel putin in sesiunea a 2-a sunt 30.000 tichete, zic ei suficiente, insa nu mi-au garantat intrarea in program.
                Am platit avans de 5%, creditul s-a aprobat, insa, astept acum sa inceapa Rabla efectiv.
                Ei zic ca sunt slabe sanse sa nu apuc sa intru, dar nu se stie niciodata, pana nu vezi nu crezi.
                Logan Ambition 1.6 8V

                Comment


                • De luni, de cand a inceput programul Rabla, si pana azi, nu s-au dat nici jumatate din tichetele disponibile, deci sunt tichete suficiente (momentan).

                  Comment


                  • M-am gandit sa scriu aici ca sa nu mai poluam topicul acela.

                    Recapitulare. Logan Prestige SL 0.9 TCE (navigatie, clima automata, etc) configurat cu optiuni de 600 euro + garantie extinsa inca 2 ani care costa 100-200 euro - rabla ajungang la aproximativ 9600-9800 euro. Prin Box 3 de la Dacia (finantare prin RCI Leasing) primeste si reviziile anuale de 5 ani gratuite (da le platesti in rata). Optional iti ofera si casco dar ajunge la 1500-1800 lei / an ceea ce mi se pare foarte mult. Sunt sigur ca daca merg eu la un broker, gasesc mult mai ieftin. Am vazut ca unii colegi dau pe aici 1000-1200 pe an.

                    Reduceri suplimentare nu am primit si am mers la toti dealerii. Doar la Duster primesti 300 euro la comfort si 500 parca la Prestige dar asta vine tot din partea Dacia , nu din partea dealerului.

                    Mi se pare aiurea ca nici macar la prestige nu primesti jante de aliaj, ci jante de tabla cu capac care imita janta de aliaj (un fel de husa volan din piele ce imita lemnul ) ) Ar mai fi si alte minusuri, gen butonul de la portbagaj care nu are nici un maner de ridicat, etc insa mi se pare genial ca au pus amortizor la capota. Asta este maxima ! Sunt masini de 20 mii de euro care nu au asa ceva.

                    Hai sa urcam topicul. Sus cu tine.

                    Comment


                    • Daca tot o iei cu navigatie, adauga si camera de mers inapoi chiar daca ai senzori de parcare spate. Merita cu varf si indesat cei 100 euro suplimentari.

                      Comment


                      • si cotiera....
                        Eu la casco (1.2, Prestige, cu clima, navigatie cruise, volan si schimbator piele etc) in fiecare an am platit, la Alianz Triac, 1000 lei in cap - fara daune pana acum. Anul asta in Iulie imi expira, sunt curios daca ramane la fel sau scade.
                        Nu am inteles nici eu partea cu portbagajul, mai ales ca la Dacia veche avea din fabrica un fel de maner

                        Comment


                        • Pregatesc deschidere automata la portbagaj, la ce mai e bun minerul in cazul asta ?

                          Comment


                          • Daca tot o iei cu navigatie, adauga si camera de mers inapoi chiar daca ai senzori de parcare spate. Merita cu varf si indesat cei 100 euro suplimentari.
                            si cotiera....
                            100% DE ACORD !!! Modelul meu : Logan B&W
                            Eu m-am zgarcit la cotiera si acum imi pare rau
                            Cochetez cu idea de a o monta cat de curand .Pe moment fac drumuri destul de scurte si parca nu se justifica, dar astept primul drum de peste 2000 km dus-intors ca sa am motiv sa o montez.
                            De camera ...nici nu mai aduc vorba...!

                            Comment


                            • Azi ma uitam la un sandero ca roata de rezerva normala a fost inlocuita cu roata "subtirica".Reducerile de costuri..Avea anvelope standard.
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                              Comment


                              • a mea, din 2016, nu a avut roata de rezerva, deloc (a avut kit de reparatie)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google